Мнениеот ti4a70 » 22 авг 2013 16:45
Каквито и надежди да имах за този мач, че може да откраднем нещо от Левски, се изпариха когато научих днес съдията. Най-противната и омразна за нас личност - Николайчо Йорданов. Случайно или не, той бе съдия на същия мач, но във Варна през есента на 2010г. Тогава когато даде дузпата затова че Илко Пиргов изби топката от краката на Тасевски. Ситуацията бе при 1:2 и изравняването бе въпрос на минути-бяхме награбили сините и ги натикахме пред вратата на Жоро Мустака(един от последните му мачове с емблемата на Левски). Та при една изритана напред топка Илко плонжира и изби в тъч!!!, Тасевски направи падане "лястовичка" и Никенцето Йорданов реши мача - дузпа. БФС го наказаха да не свири до май месец, ама какво от това. По голямо клане от съдий помня само още два пъти - 2006 Каубоя когато ни одряза главата с Лок Сф във Варна за 2:3 и д-р Антон Генов с дузпата за Локомотив в София, която ни лиши от участие в Лига Европа през 2011г. Та сега с този мръсник Йорданов очаквам минимум 1(една) дузпа за Левски. Впрочем дали е случайно, че от тогава той се е появявал само два пъти на мач на Черно море-при нулевото равенство в Севлиево през 2011 и тази пролет при 3:3 в Бургас. Много искам поне веднъж да дойде на домакински мач във Варна. Но не го пращат! А може и той да не иска! Защо ли?
Убеден съм, че ей заради такива индивиди като поръчковия Йорданов Левски имат резили в Европа.
Прогноза 2:0 за Левски с една или две дузпи.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!