Прогнозата ми е: 2-0
П.С:Пловдив е страхотен град с невероятен дух.Феновете на Ботев и Локо са емблеми в България и винаги са показвали как трябва да се подкрепя любимия отбор.Те са синоним на вярна публика,в трудни,и добри моменти.
Успех!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:Самозаблуда.Да,биете ни в Пловдив,във Варна баланса ви е плачевен.Отбора ни като еденици е много по-добър от вашия.Спрете Жоро Илиев,да ви видя как ще се оправите с Райков и Инканго и Жоро Божилов,ако играе де
ShooterMan написа:Не човек,ама е тъпо да казваш,че като се справите с Жоро Илиев и край.Точно Жоро Божилов,Райков и Инканго са най-силните ни играчи последните месеци.А вие при този треньор и манталитета му навън не знам на какво се надявате.Ако падне ранен гол отивате на истински разгром,това ви го казвам от личен опит.0:0,ако има късмет - 0:1,ако няма 3-ка и нагоре,това е Сър Генов
blue avalanche написа:ShooterMan написа:Не човек,ама е тъпо да казваш,че като се справите с Жоро Илиев и край.Точно Жоро Божилов,Райков и Инканго са най-силните ни играчи последните месеци.А вие при този треньор и манталитета му навън не знам на какво се надявате.Ако падне ранен гол отивате на истински разгром,това ви го казвам от личен опит.0:0,ако има късмет - 0:1,ако няма 3-ка и нагоре,това е Сър Генов
"Личен опит..."![]()
![]()
![]()
Да не си участвувал при такъв "разгром"?Ама не като чоплещ семки на трибуната,а на терена?
гарфилд написа:blue avalanche написа:ShooterMan написа:Не човек,ама е тъпо да казваш,че като се справите с Жоро Илиев и край.Точно Жоро Божилов,Райков и Инканго са най-силните ни играчи последните месеци.А вие при този треньор и манталитета му навън не знам на какво се надявате.Ако падне ранен гол отивате на истински разгром,това ви го казвам от личен опит.0:0,ако има късмет - 0:1,ако няма 3-ка и нагоре,това е Сър Генов
"Личен опит..."![]()
![]()
![]()
Да не си участвувал при такъв "разгром"?Ама не като чоплещ семки на трибуната,а на терена?
А,ти скоро не беше се заяждал.Има ли значение,дали колегата гледа мачове на Черно море всеки път,след като знае как играе отбора при Стефан Генов?И аз не съм всеки път на Тича,но знам как играеше тима при Генов и как играе сега при Гонзо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта