28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Гочето1913

Re: 28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Мнениеот Гочето1913 » 28 апр 2013 10:18

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 16:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Мнениеот stegal » 28 апр 2013 11:56

5:0 e пък моята. Напук на всички и на всичко, което се случва в нашия любим отбор.
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 28 апр 2013 12:58

Някакъв шанс да се гледа мача в нета?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 28 апр 2013 15:11

Неделя, топло време, Ботев (Вр) загуби вчера. Който е в града, не е на работа, няма непреодолими лични ангажименти и *не отиде* на мача трудно може да бъде наречен фен, а пък всеотдаен -- още по-малко.

Надявам се на победа, всеки друг резултат ще постави бъдещето ни под въпрос. Да подкрепим момчетата, макар да не го заслужават. В трудните моменти трябва да бъдем най-полезни.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 28 апр 2013 15:24

И аз да питам за линк в нета?
Успех на Моряците и победа с 1 гол разлика, важното е да се преборим за 3 точки!!!
Само "ТИЧА"..........оле....оле....оле!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 апр 2013 15:40

Батстанчо написа:И аз да питам за линк в нета?
Успех на Моряците и победа с 1 гол разлика, важното е да се преборим за 3 точки!!!
Само "ТИЧА"..........оле....оле....оле!

Победата ще бъде с доста повече от 1 гол разлика. Относно линка, съмнявам се изобщо да излъчват където и да е мача. Освен на стадиона разбира се. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 28 апр 2013 15:44

Благодаря все пак!
Надявам се на 3 точки и хубава резултатна игра!
Стадиона ми е все в главата, но..........2000км. за множко за изминаване през седмица! :lol:

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 28 апр 2013 16:10

Победа,МОРЯЦИ!!! 2:0 мисля,че е достатъчно.да не се изхвърляме много,знаем на какъв хал сме.Айде,МОРЯЦИИИ!!! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 апр 2013 19:58

Добър мач за Черно Море.Добър имам предвид вторите 45 минути.Бяхме максимално улеснени от вратаря на Гоцето-сбърка за гола и си изкара страхотен ЧК.Какво можем да кажем след 5:1?Първо - че отбора има 2 лица когато на терена играем с 2 деф. халфа или обратно с 2 офанзивни.Първото полувреме с Еденилсон и Камазола играехме УЖАСНО грозно,както винаги впрочем,когато и двамата са на терена.Не знам колко пъти казвам вече - тия двамата НЕ ТРЯБВА да са заедно на игрището,а специално Еденилсон е ужасно слаб с купища грешни пасове и спиращ всяка атака в зародиша й като върне на защитници или вратар.След излизането на единия и влизането на Инканго видяхте как заиграхме.Смятам,че излизането на другата дупка - Идалго вече даде и облик на отбора ни.Смятах,че Капитанов не е за А група и Черно Море,но Бога ми....3 класи е над тоя статист Идалго.Имам забележки към ненужно грубата игра на Сашо Бека,абсолютно безмислени 2 ужасно груби фала в центра на терена,чак Жоро Илиев почна да му крещи да се спре.Похвали за Жоро Илиев и Жоро Божилов,страхотно включване на Инканго,но ние знаехме,че е класа,просто не е във форма,радвам се,че е отборен играч,можеше да вкара 3 гола минимум,но стреля само веднъж и вкара,като остави възможности и на Капитанов да се разпише.Добре се включи и Илиян,доволен съм от такива появявания.Над всички беше Симеон Райков,дълги пасове,спринтове,комбинации,асистенция,гол...не се спря,смятам,че тепърва навлиза във форма,жалко,че не можа да води зимна подготовка и досега се мъчеше,но догодина ще е основна фигура.Изключително съм ядосан на Жоро Китанов.Разбира се,той пипна топката 2-3 пъти,но трябва да му се обърне внимание,той не е вече юноша,макар да е в тази възраст,той е ПРОФЕСИОНАЛИСТ и НЯМА право на такива детински изпълнения!Казвам го,защото и друг път пробва да финтира нападателите вместо да чисти здраво напред и нагоре или в тъч....е,този път го хванаха по бели гащи.Естествено,при 5:0 дали ще стане 5:1 е все едно,но...трябва да го скастрят треньорите,за да е наясно,че на неговия пост няма право на своеволия,няма право на грешки,няма право на отпускане и несеиозно отношение!На този пост аха си стъпал накриво и край,отборът ти получава гол и толкоз.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 апр 2013 20:16

ShooterMan написа:Смятах,че Капитанов не е за А група и Черно Море,но Бога ми....3 класи е над тоя статист Идалго.

Откога говоря за Капитанов аз ...проблема му е психологически, че няма достатъчно увереност. Но дори с играта си в момента е по-опасен като дясно крило от всичките ни налични играчи. И понеже второто полувреме стоях на линията на засадата ...ами да ти кажа и играчите рядко му подават на време топката и изпускат момента. А е много важно да се уцели момента - а не примерно той да тръгва напред, да трябва да се връща крачка назад и вече губи предимството си. Или пък се изнесе напред и остане в засада. С него ако се работи съм сигурен, че може да е много качествено дясно крило за А група ....и е супер предимство, че може да прави голове. Обаче трябва да му се вярва и подкрепа в него. Колкото и да е бил при мъжете.... явно не е било работено правилно с него. Ако предните треньори са го оставили на самотек да го кара?! Аз как виждам, че това момче има нужда от индивидуални разговори, за да блесне.. само треньорите ни предните не са го видели. И смятам, че по-рано трябваше да се появи на терена. За Бекир Расим ме е яд, искам да го наблюдавам, но може би спешната нужда от точки пречи. Надявам се новия сезон вече да го гледаме сред титулярите, ако не - Гонзо ще се окаже глупав в крайна сметка да разболага с такъв играч и да не го използва. Смятам, че в момента липсата на точки и важността на всеки един мач пречи в някаква степен.. и днес се оказа по-важно да се пробва Инканго, отколкото Расим :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”