БРАВО МОРЯЦИИИИИ !!!!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: БРАВО МОРЯЦИИИИИ !!!!!!
Никога няма да престанем с говеда и прасета.Ние сме от Варна и се наричаме Черно Море,наши най-омразни хора на планетата са шопите и по-точно говедата и прасетата.Винаги ще ги наричам говеда и прасета ако ще и президента на Република България да издаде Указ забранвяващ тези термини.Феновете на тези две отборчета са нищо повече от нагла сволоч.Ти за пребитото момче като не знаеш недей да пишеш най-малкото!Наясно ли си,че тези фенове на говедата са яли бой защото най-нагло нападат наши фенове?Да си чул случайно,че същите тези говеда подуенски нападат автобус от градския транспорт,качват се и пребиват пенсионер?Малко им е бил боя на говеждата сволоч,малко ги бие Ушев,повече трябва,да си строшат палките в говеждите тикви прости.Това е форум на Черно Море и всеки фен на отбора си има свое мнение,никой няма право да казва на кой какво да мисли и говори,а и така като гледам само един се цепи и си знае своето.Никакъв толеранс към говеда и прасета
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- charlitobg
- Контакти:
gambara написа:MORSKI написа:Ай стига с тез говеда,цаци паламуди мерене на шушондъри и други.ПИСНАХТЕ МИ!!!!!!!! Момче е било пребито от бой вие тука си мерите.....Няма оправия,безобразно слаб мач,поне феновете бяха доста,ама половината пак си чоплиха семките и при левксарите ги има....Жалка картинка.....
Морски,при цялото ми уважение към модераторите на този сайт ,но аз щете питам лично.Кой си ти и за какъв точно се мислишче ще казваш.ПИСНАХТЕ мИ
,я слез малко на земята и аз си имам мнение и то в момента е че не ми харесваш като модератор на Черно Море.Престани с пуберските си изказвания и с тоя маниер на всевластен в форума.И заявявам ако ТИ Морски не си промения отношението към пишештите в този форум си свалям потребителското име и тук и в радиото ти.
НА ТЕБ ТИ ПИСНА ОТ НАС ,А НА МЕН МИ ПиСНА ОТ ТЕБ
![]()
и аман от псевдофенове и лаещи младежи, мача бе тактически много добре изигран имахме шансовете и да спечелим и да загубим играхме много добре и вместо да се радвате на отбора който имаме и който никога не сме имали вие говорите колкото да не мълчите.А най хубавото е че стадиона ни беше пълен а още по хубавото е че пак ще се напълни.Ще се напълни заради добрата ни игра Морски ,не заради друго.Ще си позволя да те призова от името на всички пишещи /надявам се те да нямат нищо против/да се извиниш за думите които написа,ако ли не скоро форума на Черно Море ще има точно толкова форумци колкото има и в форума на радио шаут или поименно казано Ти и Смаша![]()
![]()
Гамба напълно съм съгласен с теб. Не може някъкви си Модератори да ни забраняват да си изказваме мнението си.Значи те могат да пишат глупости ние НЕ..???? Шапка ти свалям за тези твои думи. Само Чермо море до гроб.
charlitobg написа:gambara написа:MORSKI написа:Ай стига с тез говеда,цаци паламуди мерене на шушондъри и други.ПИСНАХТЕ МИ!!!!!!!! Момче е било пребито от бой вие тука си мерите.....Няма оправия,безобразно слаб мач,поне феновете бяха доста,ама половината пак си чоплиха семките и при левксарите ги има....Жалка картинка.....
Морски,при цялото ми уважение към модераторите на този сайт ,но аз щете питам лично.Кой си ти и за какъв точно се мислишче ще казваш.ПИСНАХТЕ мИ
,я слез малко на земята и аз си имам мнение и то в момента е че не ми харесваш като модератор на Черно Море.Престани с пуберските си изказвания и с тоя маниер на всевластен в форума.И заявявам ако ТИ Морски не си промения отношението към пишештите в този форум си свалям потребителското име и тук и в радиото ти.
НА ТЕБ ТИ ПИСНА ОТ НАС ,А НА МЕН МИ ПиСНА ОТ ТЕБ
![]()
и аман от псевдофенове и лаещи младежи, мача бе тактически много добре изигран имахме шансовете и да спечелим и да загубим играхме много добре и вместо да се радвате на отбора който имаме и който никога не сме имали вие говорите колкото да не мълчите.А най хубавото е че стадиона ни беше пълен а още по хубавото е че пак ще се напълни.Ще се напълни заради добрата ни игра Морски ,не заради друго.Ще си позволя да те призова от името на всички пишещи /надявам се те да нямат нищо против/да се извиниш за думите които написа,ако ли не скоро форума на Черно Море ще има точно толкова форумци колкото има и в форума на радио шаут или поименно казано Ти и Смаша![]()
![]()
Гамба напълно съм съгласен с теб. Не може някъкви си Модератори да ни забраняват да си изказваме мнението си.Значи те могат да пишат глупости ние НЕ..???? Шапка ти свалям за тези твои думи. Само Чермо море до гроб.
благодаря за подкрепата
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
smash_the_reds написа:Как да не е пълен стадиона ви като събира 5000 зрители с правостоящите???
ей Гонзо я си стои в Шумен и спри да бръщолевиш глупости че и от теб ми дойде до гуша и твоите постоянни провокации

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Гамбар при цалото ми увжение към теб,а и към доста от потребителите в нашия форум,ПЪРВО аз си изкавам винаги мнението когато ми е писнало от някого,а това става рядко значи ми е дошло в повечеко......Първо аз не съм си вкъщи и ми е невъзможно да си изпълнявам задълженията.Второ старая се в нашия форум да няма недоволни не трия теми,оставам ви да си пишете свободно,не банвам само,ако някои прекалява особенно много и натрапчиво си го проси(лагуната,но той се е попроменил браво за което).Отречи го........
Второ от седмица откак мен няма тук е пълен хаос и абсолютна анархия извинявай,ама форума е преобърнат с главата на долу.Левскари псуват моряци,моряци левскари,закани на Милето и не знам си какво още...Оставих ви,ама всичко си има граници извинявам се,ако на някой КОЙТО НЕ Е ОБИЖДАЛ И НЕ Е НАРУШАВАЛ ПРАВИЛАТА,АКО СЪМ ГО ОБИДИЛ,но то стана пълна анархия и не няма да се извиня за нещо коеото мсиля.Чакай бе аз съм модератор все пак,отговарям за това да има някакъв минимален ред и да е по-приятно да се пише.Отделям си от времето и пиша на чужд лаптоп за 10-ина минутки и какво заварвам мад и маскара.Отречи де.Знаеш ли в други форуми дали ще оставят пдопбно поведение от потребителите на куково лято.Не визирам теб понеже имам поглед върху писането ти и знам,че си културен...
Айде,ако сте ме разбрали ще се радвам,ако ли пък смятате,че злоупотребявам с властта,която имам търсете си друг модератор с радост ще отстъпя поста си.Аз съм си чист пред себе си,опитах се да подпбря форума,дори не си изпълнявам задълженията какот трябва.
Още веднъж се извинявам,ако съм нагрубил някой,който е спазвал тона докаот ме е нямало на друготе и левскари и моряци няма за какво да се извинявам......
Айде със здраве.....Иначе за удареното момче не ми пука длаи е моряк или левскар защо е това насилие???? Имал съм съприксоновение неприятно с левскарска агитка миналия сезон знам ги що за стока са,но не удобрявам насилието и от двете страни.Това е.Каквото и да става АЗ ВИНАГИ ЩЕ СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО!!!И това коеото мисля....
Извинявам се за ужасния правопис,но дори нямам време да си проверя мнението.....
Второ от седмица откак мен няма тук е пълен хаос и абсолютна анархия извинявай,ама форума е преобърнат с главата на долу.Левскари псуват моряци,моряци левскари,закани на Милето и не знам си какво още...Оставих ви,ама всичко си има граници извинявам се,ако на някой КОЙТО НЕ Е ОБИЖДАЛ И НЕ Е НАРУШАВАЛ ПРАВИЛАТА,АКО СЪМ ГО ОБИДИЛ,но то стана пълна анархия и не няма да се извиня за нещо коеото мсиля.Чакай бе аз съм модератор все пак,отговарям за това да има някакъв минимален ред и да е по-приятно да се пише.Отделям си от времето и пиша на чужд лаптоп за 10-ина минутки и какво заварвам мад и маскара.Отречи де.Знаеш ли в други форуми дали ще оставят пдопбно поведение от потребителите на куково лято.Не визирам теб понеже имам поглед върху писането ти и знам,че си културен...
Айде,ако сте ме разбрали ще се радвам,ако ли пък смятате,че злоупотребявам с властта,която имам търсете си друг модератор с радост ще отстъпя поста си.Аз съм си чист пред себе си,опитах се да подпбря форума,дори не си изпълнявам задълженията какот трябва.
Още веднъж се извинявам,ако съм нагрубил някой,който е спазвал тона докаот ме е нямало на друготе и левскари и моряци няма за какво да се извинявам......
Айде със здраве.....Иначе за удареното момче не ми пука длаи е моряк или левскар защо е това насилие???? Имал съм съприксоновение неприятно с левскарска агитка миналия сезон знам ги що за стока са,но не удобрявам насилието и от двете страни.Това е.Каквото и да става АЗ ВИНАГИ ЩЕ СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО!!!И това коеото мисля....
Извинявам се за ужасния правопис,но дори нямам време да си проверя мнението.....
MORSKI написа:Гамбар при цалото ми увжение към теб,а и към доста от потребителите в нашия форум,ПЪРВО аз си изкавам винаги мнението когато ми е псинало от някого,а това става рядко значи ми е дошло в повечеко......Първо аз не съм си вкъщи и ми е невъзможно да си изпълнявам задълженията.Яторо старая се в нашия форум д аняма недоволни не трия теми,оставам ви да си пишете свободно,не банвам само,ако някои прекалява особенно мноог и натрапчиво си го проси9лагуната,но той се е попроменил браво з акоеот).Отречи го........
Второ от седмица откак мен няма тук е пълен хаос и асолютна анархия извинявай,ама орума е преобърнат с главата на долу.Левскари псувт моряци,моряци левскари,закани на Милето и не знам си какво още...Оставих ви,ама всичко си има граници извинявам се,ако на някой КОЙТО НЕ Е ОБИЖДАЛ И НЕ Е НАРУШАВАЛ ПРАВИЛАТА,АКО СЪМ ГО ОБИДИЛ,но то стана пълна анархия и не няма да се извиня за нещо коеот мсиля.Чакайк бе аз съм модератор все пак,отговарям за това д аима някакъв минимален ред и д а епо-приятно да се пише.Отделям си от времето и пиша на чужда лаптоп за 10-ина минутки и какво заварвам мад и маскара.Отречи де.Знаеш ли в други форуми дали ще оставят пдопбно поведение от потрнителите на куково лято.Не визирам теб понеже имам поглед върху псианеот ти и знам,че си културен...
Айде,ако сте ме разбрали ще се радвама,ко ли пък смятате,че злоупотребявам с властта,която имам търсете си друг модератор с радост ще отстъпя поста си.Аз съм си чист пред себе си,опитах се да подпбря форума,дори не си изпълнявам задълженията какот трябва.
Айде със здраве.....Иначе за удареното момче не ми пука длаи е моряк или левскар защо е това насилие???? Имал съм съприксоновение неприятно с левскарска агитка миналия сезон знам ги що за стока са,но не удобрявам насилиеот и от двете страни.Това е.Каквоот и да става АЗ ВИНАГИ ЩЕ СИ КАЗВАМ МНЕНИЕТО!!!И това коеот мисля....
Приятелю ти трябва да си арбитър, а не съдник.не трябва да си краен в мненията си,а да си последователен.няколо пъти съм те засичал да си противоречиш,но те оправдавам защото е доста динамичен многолога в форума понякога.и последно нещото което не ми харесва най- мниго и това е отношението и постоянното провокиране на Смаша.Ти незнам поради каква причина го толерираш и не взимаш никакви мерки да спре с посоянните си провокации и обиди за отбора на който симпатизираме и за стадиона на който играем официалните си мачове,същия този стадион който е строен от нашите бащи и бащи на нашите бащи,стадион които има дълголетна история и помни много радости и не до там радостни моменти,но стадион на който ние казваме "ТИЧА".Ще те призова отново за извинение на форумците от Черно Море и ще те призова още учтиво да помолиш твоя другар Смаш да уважава Черно Море,да уважава стадина на Черно Море,да уважава феновате на Черно Море,да уважаба форумците които пишат във форума на Черно Море,ако не ,то просто той не е добре дошъл в нашата си страст Черно Море и няма място в този форум.Провокатори не са ни необходими.и последно Морски ,приятелю нека първо да се научим да ходим преди да почнем да бягаме.Умно момче си и съм сигурен че ще разбереш какво имам впредвид

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Да ти кажа и ти да си модертатор ще ме разбереш..Може би.Иначе Смаша не го толерирам протосто си мсилех,че е пич,а и доколкоот го познавам е такъв....ама в псоледно време си прав нещо прекали и не е само с това си мнение.Не го разбирам дано си вземе поука иначе ще е тъпо да му трия мненията понеже не беше такъв..Аз се опитвам да съм обективен да не се повтарям,че всеки път си казвам това което мисля.Ако съм краен то е имало защо.Кажи кога съм си противоречал,доколкоот аз се познавам пък и другите които ме познават си защитавам мнението.Пък и явно търпя критика иначе да съм изтрил всички критики против мен.Както и да е за доброто на форума е,ако аз съм ви смао черната овца и,ако без мен ще върви форумът без псувни аз ще се откажа от модването....
MORSKI написа:Да ти кажа и ти да си модертатор ще ме разбереш..Може би.Иначе Смаша не го толерирам протосто си мсилех,че е пич,а и доколкоот го познавам е такъв....ама в псоледно време си прав нещо прекали и не е само с това си мнение.Не го разбирам дано си вземе поука иначе ще е тъпо да му трия мненията понеже не беше такъв..Аз се опитвам да съм обективен да не се повтарям,че всеки път си казвам това което мисля.Ако съм краен то е имало защо.Кажи кога съм си противоречал,доколкоот аз се познавам пък и другите които ме познават си защитавам мнението.Пък и явно търпя критика иначе да съм изтрил всички критики против мен.Както и да е за доброто на форума е,ако аз съм ви смао черната овца и,ако без мен ще върви форумът без псувни аз ще се откажа от модването....
не става въпрос да се отказваш,а да не слагаш всички под общ знаменател

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
gambara написа:не става въпрос да се отказваш,а да не слагаш всички под общ знаменатела си противоречиш и пренепрегваш идеалите си около постовете на Смаша.погледни темите от месец насам до днес и сам ще видиш.доста ви наблюдавах и мнението ми е че му позволи доста волности
Да така е,но и ти доколкото помня не взе страна

да бе, личи ти колко голям модератор си (: флъдиш тука в темата за собствената си особа, вместо да пренесеш дискусията ви на лични съобщения ^ ^