ТИМ търси на кой да продаде Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: ТИМ търси на кой да продаде Черно море

Мнениеот ShooterMan » 19 мар 2013 09:02

Ето това е провокативна статия на платена синя пишеща подлога.Обиди направо към Гонзо,некъдърник,не знам си кво,Жоро Илиев нямал мотивация? и черешката-Камазола и Божилов дето били сърдити на Гонзо,че не са титуляри...
-Камазола-контуен през ЦЯЛАТА подготовка,играч без подготовка и една минута игра дори в контроли...
-Божилов-постоянен титуляр при Гонзо,като изключим последния мач,а и треньорът го остави тука...
Кому са нужни лъжите?Кой го е страх?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 19 мар 2013 09:41

.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 19 мар 2013 14:42

http://www.sportal.bg/news.php?news=417369
На вниманието на момчето с огнената мишка.,той си знае

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 23 мар 2013 19:25

.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:17, променено общо 1 път.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 25 мар 2013 12:04

Ситуацията в Черно море ще е доста по-сложна. Гонзо няма да издържи на обстановката и на нападките, тъй като все пак вината за неразбориите в клуба не е негова. Нещата се случват в ръководството, а играчите носят отговорност за играта си, казва Стефанова. Тъй като обаче обикновено треньорът отнася всичко, затова и бившият футболист на Левски ще изпадне в тежка ситуация.

Според Теодора след 2 кръга Гонзо ще реши дали да подаде оставка, която обаче може и да не бъде приета. Със сигурност обаче той няма да остане начело на „моряците" следващия сезон. Възможно е до 1 г. клубът дори да смени собствениците си.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1180865282

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 мар 2013 12:14

bez-nick написа:Ситуацията в Черно море ще е доста по-сложна. Гонзо няма да издържи на обстановката и на нападките, тъй като все пак вината за неразбориите в клуба не е негова. Нещата се случват в ръководството, а играчите носят отговорност за играта си, казва Стефанова. Тъй като обаче обикновено треньорът отнася всичко, затова и бившият футболист на Левски ще изпадне в тежка ситуация.

Според Теодора след 2 кръга Гонзо ще реши дали да подаде оставка, която обаче може и да не бъде приета. Със сигурност обаче той няма да остане начело на „моряците" следващия сезон. Възможно е до 1 г. клубът дори да смени собствениците си.

хахахаха, ужас ...такива ли са ти информаторите, с които толкова се хвалеше :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 мар 2013 12:19

bez-nick написа:Ситуацията в Черно море ще е доста по-сложна. Гонзо няма да издържи на обстановката и на нападките, тъй като все пак вината за неразбориите в клуба не е негова. Нещата се случват в ръководството, а играчите носят отговорност за играта си, казва Стефанова. Тъй като обаче обикновено треньорът отнася всичко, затова и бившият футболист на Левски ще изпадне в тежка ситуация.

Стига писа глупости, бе. Ще цитирам какво пише потребител за тая статия на Стефанова:
1. моряк-Варна | 24.03.2013 11:24
Тази к'вот е предрекла, никога не е познала!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 25 мар 2013 12:21

Гербаджията пак се обади със заядлив коментар и за твое сведение, аз не съм журналист от 7 дни спорт.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 мар 2013 12:46

bez-nick написа:Гербаджията пак се обади със заядлив коментар и за твое сведение, аз не съм журналист от 7 дни спорт.

Сбъркал си рейса, пич. Аз съм толкова гербаджия колкото ти космонавт. Ама карай да върви. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 25 мар 2013 14:15

Врачка зарадва Черно море

Няколко футболисти на Черно море вчера посетиха пророчицата, която живее в село край Варна. Тя прогнозира, че варненци ще завършат в топ 8 на "А" група, а другата събота ще вкарат един или два гола на Левски. Това даде импулс на Моряците, които не са поразявали противниковата мрежа в пет поредни мача през последния месец, двата от които контролни. Междувременно Коста Янев е обявил пред Гонзо, че е готов да играе срещу сините дори и с един крак. "Футболът не е стихотворение, за да го забравя. Това, че не съм играл 30 дни, не значи че съм излязъл от ритъм. Ако треньорът ми гласува доверие, съм готов да изляза срещу Левски, който е голям дразнител за мен", казал Янев в съблекалнята.

Върни се в “Черно море”