УЕФА продължава да разследва Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: УЕФА продължава да разследва Черно море

Мнениеот sedem_!_dva » 26 мар 2009 21:34

Nevertheless написа:Пичове, тази тема наистина ме заинтригува. Искам да попитам може ли някой да даде линк от страницата УЕФА за да се убедя, че разследване наистина има. До тогава можем спокойно да си чешем езиците ( или да си тренираме пръстите ) .
Аз се пробвах да открия , но не намерих нищо , така че давайте . после ще говорим.
Българските медии често пускат непроверени новини ....

Няма нищо в сайта на УЕФА, аз го гледах, а в предишен пост greenpeak написа последната новина от сайта... ;)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 мар 2009 21:37

Nevertheless написа:Пичове, тази тема наистина ме заинтригува. Искам да попитам може ли някой да даде линк от страницата УЕФА за да се убедя, че разследване наистина има. До тогава можем спокойно да си чешем езиците ( или да си тренираме пръстите ) .
Аз се пробвах да открия , но не намерих нищо , така че давайте . после ще говорим.
Българските медии често пускат непроверени новини ....

Няма нищо за "морето", пуснах линк от сайта в темата.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 26 мар 2009 21:38

Морски ,ако някой има доказателства да ги покаже.До момента аз не съм видял такива.Даже това го прочетох преди малко.Но помисли малко. Каква файда има Батков да продава мача.Просто никой не може да му даде цена по-голяма от самото влизане.А и едно влизане, последвано от второ ти вдига коефициента до небето и ако го използваш правилно (не като Левски признавам) си в Шампионската лига още няколко години.Нали се сещаш колко пари са това!А след мача с вас чакам да пишеш, да не се скриеш!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 26 мар 2009 21:39

За какво говорим тогава .? "УЕФА продължава да разследва Черно море" , но май и от УЕФА не знаят още ..?!? :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 мар 2009 21:46

Nevertheless написа:За какво говорим тогава .? "УЕФА продължава да разследва Черно море" , но май и от УЕФА не знаят още ..?!? :lol:

За това ти говоря,всяка година нашите жутрналя ни разследват и наказват,а ние си граем в Уефа :lol: А от самата организация не знаят за подобно нещо..Догодина пак ще ни разследват :D

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 мар 2009 21:49

Две неща ми правят впечатление.Първо,УЕФА явно се опитват да си измият ръцете и да покажат някаква свършена работа,използвайки македонски отбори: Македония и Победа.Лошото е,че ние играхме мач с едните и нашето име също е замесено уж.Досега не са представили нито едно смислено обяснение за техните подозрения,а камо ли доказателство.Просто се опитват да показват някаква активност посредством македонските отбори,защо примерно не разследват Белгия,където имаше страшна тотомафия и все още я има?
Второто нещо,което ми прави впечатление е как ни в клин,ни в ръкав нашите журналя пак пуснаха тази новина без да има каквото и да е съобщение по този повод от страна на УЕФА,съмнявам се да е случайно.Има някаква цел,но чак смешно е левскарите да са се уплашили преди мача с нас.По-скоро добрата игра и третото място ли,и аз не знам...

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 26 мар 2009 21:52

Само като прочетох статията и ми стана ясно за кво иде реч.Пак манипулации и опит да се вкара напрежение в отбора.Такива журналистически простотии трябва да стигат до съда вече.Някой от УЕФА казал .... еди кво си.След запалката ,реването срещу съдията още преди мача и сега това се усеща че някой е много притеснен,но нека да продължават така.Само си навличат още повече омраза и на 4-ти ще бъде кървав мача :evil:
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 26 мар 2009 23:07

Абе вие изтрещяхте ли? Какъв кървав мач бе ? Това да не е война? Какво ще стане,ще се стрелят ли какво? Най-много Левски да падне или да завърши наравно! И какво от това? Та това е един мач бе! Стига сте се навивали за простотий! Няма ли нещо по-важно в живота ви? Ебати и излагацийте! Обиди,закани,простотия до шия!!! Едните били шопи,другите Хюмнета и Гагаузи! Абе "умници", всички сме Българи, а футбола е просто една игра!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 мар 2009 00:07

blue lagoon написа:Абе вие изтрещяхте ли? Какъв кървав мач бе ? Това да не е война? Какво ще стане,ще се стрелят ли какво? Най-много Левски да падне или да завърши наравно! И какво от това? Та това е един мач бе! Стига сте се навивали за простотий! Няма ли нещо по-важно в живота ви? Ебати и излагацийте! Обиди,закани,простотия до шия!!! Едните били шопи,другите Хюмнета и Гагаузи! Абе "умници", всички сме Българи, а футбола е просто една игра!

Много точно го каза,виждаш ли,че и ти можеш без обиди,явно бана ти се е отразил добре и поучително ;)

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 мар 2009 00:16

Дано да няма наказание, уважавам Черно Море,като най-стария отбор у нас ;)
Изображение

Върни се в “Черно море”