Изгониха Зафиров и други седем...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Изгониха Зафиров и други седем...

Мнениеот moreto vn » 17 дек 2012 12:55

Viktor4o_Rs написа:А защо махате и Дончо Атанасов ? Винаги ми е бил интересен играч, гледам и сега си е бил титуляр общо-взето :roll: Иначе е ясно, че Зафето беше пълен некадърник, който ви провали целият сезон, нещо като Кушев за нас. Лошото е, че сега сменяте червен некадърник със син такъв :roll: Успех на Черно море 8-)

Вземете го при вас, да ви къса нервите.Ако играе както при нас,друго ще говориш. ;) :)

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 17 дек 2012 12:57

Феновете на Черно Море не заслужават начело на клуба им да бъде легендата Георги Иванов-Гонзо. Но шефовете им са друга бира и явно не се интересуват от мнението им.
Успех пожелавам на синята легенда, когато не играе срещу Левски София. Вярвам, че ще направи корав отбор и "ще влезе в битката с плам" :idea:

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 17 дек 2012 13:02

thebully написа:
turbogena написа:Гонзо е новият треньор на Черно море!

Честит да ви е!ИзображениеИзображениеИзображение

Аз лично ще го прежаля колкото и да го мразя,само да тръгне отбора нагоре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

+1 ... Поне се видя наистина някаква активност от страна на това "ръководство". Доволен съм от чистката и бих преживял евентуалното назначение на ГОнзо. Какво пък толкова? Със сигурност би докарал доста по-добри попълнения от който и да било друг ( говоря за свободните имена, моля не ми споменавайте Феровци, Мастики и т.н. )... Лично мнение. Но помислете трезво - ако назначат Гонзо каква полза ще имаме от груби обиди в началото на полусезона, покрай годишнината? Нека той да си направи селекцията и да видим начина му на работа, който със сигурност ще бъде по-успешен от този на Генов и Зафето.
фалшива коса - фалшив футбол!

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 17 дек 2012 13:07

От трън та на глог,че е по висок!

radko_piratko
Контакти:

Мнениеот radko_piratko » 17 дек 2012 13:08

Май Левски не остана срещу кого да играе на пролет!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 17 дек 2012 13:16

Браво на моряците много добьр ход успех през новия шампионат.Пречините за Марадончо какви са ? Спомням си че Християн ни заби един фал от 35 метра на тича той защо?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 17 дек 2012 13:18

choko77 написа:От трън та на глог,че е по висок!

Викаш да не правим рокади и да раздаваме още повече точки напролет,и догодина Б-група,така ти разбирам думите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 17 дек 2012 13:28

bianchi написа:Браво на моряците много добьр ход успех през новия шампионат.Пречините за Марадончо какви са ? Спомням си че Християн ни заби един фал от 35 метра на тича той защо?

Сам изтъкна причината - На Християнчо само това си му е за целия престой на "Тича". С нищо не е показал, че заслужава да играе... предполагам сега Чечо ще си го върне при Вас. Успех с нервите, на мен лично ми се струва футболист за отбори, които ще се борят за оцеляване в А ПФГ.
Колкото до Дончо - доказан бездушник. Понякога му връзва, вкарва по гол-два на сезон, които до сега го спасяваха но със сигурност не е на нужното ниво за Черно Море. Добре щеше да бъде Божилов и Симеон Симеонов да правят компания на 7-те освободени но какво да се прави. Пак е нещо!
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 17 дек 2012 13:43

wicked1913 написа:
bianchi написа:Браво на моряците много добьр ход успех през новия шампионат.Пречините за Марадончо какви са ? Спомням си че Християн ни заби един фал от 35 метра на тича той защо?

Сам изтъкна причината - На Християнчо само това си му е за целия престой на "Тича". С нищо не е показал, че заслужава да играе... предполагам сега Чечо ще си го върне при Вас. Успех с нервите, на мен лично ми се струва футболист за отбори, които ще се борят за оцеляване в А ПФГ.
Колкото до Дончо - доказан бездушник. Понякога му връзва, вкарва по гол-два на сезон, които до сега го спасяваха но със сигурност не е на нужното ниво за Черно Море. Добре щеше да бъде Божилов и Симеон Симеонов да правят компания на 7-те освободени но какво да се прави. Пак е нещо!

След това което видях на Лаута, този Божилов се чуда какво прави в Черно море другия който ми направи лошо впечетление, номер 4 незнам от каде сте го взели но този го направиха смешен.Но според имате една от най добрите халфове линии в Бг. Колкото до Християн брат ще збьркаш ако се вьрне при нас ще видиш че ще основен играч и че ще трьгне на горе незнам защо все при вас нищо не се получава.

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 17 дек 2012 13:45

Ръководството на Черно море е постигнало споразумение с Георги Иванов да е не само старши треньор на представителния тим, но и негов главен мениджър, научи Gong.bg. Това означава, че пловдивчанинът ще има цялата власт на стадион „Тича” и той ще отговаря не само за подготовката на отбора и представянето му в първенството, но ще е отговорен за селекцията, която предстои да бъде направена.

Георги Иванов се е запознал със състоянието на тима и с футболистите, с които ще разполага, след като ръководството освободи 7 играчи, преди назначаването му. Иванов е пожелал пред ръководството да бъде направена селекция, която да е по- мащабна от заплануваната. На този етап не се споменават конкретни имена на футболисти, които са желани от Георги Иванов в Черно море.http://gong.bg/view_article.php?article_id=316947 На печелившите честито.На недоволните до нови срещи след като ритнат и неговото столче.

Върни се в “Черно море”