Локомотив Пд - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Локомотив Пд - Черно море

Мнениеот kubik » 11 ное 2012 21:14

fraport написа:
velito написа:http://www.youtube.com/watch?v=oag6abUtA94&feature=related

Щеше да е хубаво да се сети някои да пее

Това да не е някой хор да пея .Това е мач .Публиката на Черно Море е научена ,в точният момент да избухне и да подкрепи отбора .Да го повдигне в тръдния момент със скандирания и когато е на гребена на вълната .Факт е и виждаш от видеото атмосферата . Дай ми някое видео на ваш мач от последните години ( Без този с Ботев ПД ,там половината публика не е ваша ,което е нормално) в какъвто и да е турнир с толкова много хора и атмосфера .Т.Е С ПОВЕЧЕ ХОРА !!!!!Тъй като ти твърдиш ,че нашата публика е пренебрежимо малко !!!! Искам доказателства !!! И не ми показвай стари снимки от 70-те с пълен стадион Пловдив . Аз имам много такива на Стадион Ю.Гагарин с 40 000 души публика .Ако не знаеш до скоро ,преди да го разрушат във Варна имаше градски стадион колкото вашият Ст .Пловдив[/quote]

На последния ви мач цесекарите бяха повече от вас .Освен Локо сф,Славия и вие сте гости на собствения си стадион. Срам! :oops:
Точно половината публика не е наша ,затова целия стадион /без гостуващия сектор/изригва при головете на Локомотив Пловдив .

Айде радвай се ,мач с литекс ,и сме в зоната на изпадащите http://www.youtube.com/watch?v=4csbSuqUwrg
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 11 ное 2012 21:44

На последния ви мач цесекарите бяха повече от вас .Освен Локо сф,Славия и вие сте гости на собствения си стадион. Срам! :oops:
Точно половината публика не е наша ,затова целия стадион /без гостуващия сектор/изригва при головете на Локомотив Пловдив .

Айде радвай се ,мач с литекс ,и сме в зоната на изпадащите http://www.youtube.com/watch?v=4csbSuqUwrg[/quote]

Ха и какво виждам на клипа 4-5 хиляди души .Отстрани се виждат празните сектори . И това е в Пловдив .Кажи ми как е възможно на мач с Витес да сте 1500 . Стадиона ви след срутването на трибуната събира 11-12 000 макс .И на клипа дори не е пълен :) :) Гледай това и мълчи http://www.youtube.com/watch?v=oag6abUt ... re=related - 15 000 моряци .И то на 150 км от Варна . А това за мача с ЦСКА беше най-тъпото което можеш да измислиш .Публиката на ЦСКА е макс 500-600 души винаги във Варна .Срещу 10 000 !!!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 11 ное 2012 22:34

kubik написа:
fraport написа:
velito написа:http://www.youtube.com/watch?v=oag6abUtA94&feature=related

Щеше да е хубаво да се сети някои да пее

Това да не е някой хор да пея .Това е мач .Публиката на Черно Море е научена ,в точният момент да избухне и да подкрепи отбора .Да го повдигне в тръдния момент със скандирания и когато е на гребена на вълната .Факт е и виждаш от видеото атмосферата . Дай ми някое видео на ваш мач от последните години ( Без този с Ботев ПД ,там половината публика не е ваша ,което е нормално) в какъвто и да е турнир с толкова много хора и атмосфера .Т.Е С ПОВЕЧЕ ХОРА !!!!!Тъй като ти твърдиш ,че нашата публика е пренебрежимо малко !!!! Искам доказателства !!! И не ми показвай стари снимки от 70-те с пълен стадион Пловдив . Аз имам много такива на Стадион Ю.Гагарин с 40 000 души публика .Ако не знаеш до скоро ,преди да го разрушат във Варна имаше градски стадион колкото вашият Ст .Пловдив

Айде радвай се ,мач с литекс ,и сме в зоната на изпадащите http://www.youtube.com/watch?v=4csbSuqUwrg[/quote]
Пич следващият път като даваш за пример публиката ви дай някой по-посетен мач , а не Локомотив Пловдив -литекс 2.5.2010 - ЗРИТЕЛИ 6500 :) :) Страшна работа няма що !!! С Литекс и ние събираме толкова

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 12 ное 2012 10:05

Айде стига с глупостите. Това ли е най-важното кой колко публика имал? Вместо да коментираме как би се увеличила посещаемостта и на нашите и на вашите мачове, ние се заяждаме и водим глупави спорове.

За мача мисля, че ще е двуостър и който има повече късмет ще победи.
Естествено, аз се надявам това да сме ние, затова прогнозирам победа за нас с 1:0 или 2:1.
Изображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 ное 2012 10:12

И двата отбора сме от един дол дренки :) няма смисъл да си ги мерите ... феновете :geek:

Очаквам труден мач, точно като всички останали. Опеределено Локо Пд са фаворит.

Ние вече се надскочихме в мача с ЦСКА, ако искаме да бием в Пловдив трябва 2 пъти да се надскочим ... ей това докато го пиша и не знам как ще стане :) Успех Моряци !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 12 ное 2012 21:17

С пичовете от Лаута ,които подкрепиха моя отбор в Бургас срещу ПСВ няма какво да споря и да деля,само респект,нека по-добрия да победи с по-вече футболни аргументи на терена,другото е ала-бала,ай със здраве :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 12 ное 2012 22:44

Ей тва е приказка, ние "провинциалните" отбори трябва да се уважаваме.И без това онея от "столицата" ни серат където ни видят.Нека по-подготвеният отбор спечели.Малко късмет няма да ни е излишен.Айде Моряци!

Искам за поредна година НЕсофийски отбор да стане шампион, Локо, Ботев, Черноморец, Лудогорец, Берое, няма значение, за да разберат шопите, че България не е София!!!

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 12 ное 2012 23:55

thebully написа:С пичовете от Лаута ,които подкрепиха моя отбор в Бургас срещу ПСВ няма какво да споря и да деля,само респект,нека по-добрия да победи с по-вече футболни аргументи на терена,другото е ала-бала,ай със здраве :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

+1 Наздраве майни, нека по-добрия да победи ;)
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 13 ное 2012 14:47

Нека по-добрия в момента победи! Дано това сме ние ;) Иначе, респект към агитката на Локо! Колкото до топлите ни отношения... Някой спомня ли си финалния турнир за Купата на България по баскетбол за мъже в Пловдив през 2000 г.? Тогава в автобусите пътувахме заедно фенове на Черно море и Спартак Вн, а на трибуните бяхме заедно с колегите от Пловдив :) Да припомням ли кой беше общия враг на финала? Левски Сф
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 13 ное 2012 21:14

rodman написа:Нека по-добрия в момента победи! Дано това сме ние ;) Иначе, респект към агитката на Локо! Колкото до топлите ни отношения... Някой спомня ли си финалния турнир за Купата на България по баскетбол за мъже в Пловдив през 2000 г.? Тогава в автобусите пътувахме заедно фенове на Черно море и Спартак Вн, а на трибуните бяхме заедно с колегите от Пловдив :) Да припомням ли кой беше общия враг на финала? Левски Сф

Помним,помним,голямо замацване на свещи имаше преди и след мача,жалко че няма да се върнат тия години никога :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”