Мнениеот ShooterMan » 05 окт 2012 19:50
Търсете компреси да превържат топката,че нашите и отсрещните дърводелци я спукаха от боцове.Положението при нас е повече от трагично.Ние нямаме НИКАКВА,дори най-малка идейка в играта!Такъв слаб отбор никога не сме били,толкова разочароващ "футбол" никога не сме показвали.Гол от корнер,случаен и то май автогол и гол след като защитник не изчисти топка,а позволи да му я вземат...абсолютна случайност и пълна игрова немощ и трагедия в нашия отбор.Вратарчето ни спаси за кой ли път.Вече и в защитна сме много зле,видяхте какъв гол получихме,по-точно какъв си го вкарахме - пълна дезорганизация - кой скача,кой не скача,кой къде е,просто меле и юруш,всеки влиза в чужди зони,прави нелепи фалове,направо не знам кое от кое ни е по-зле.Берое макар и да загубиха всички видяхме,че движат топката,самите те се движат по терена,имат идея,имат атаки по крилата,някаква мисъл в играта,имаха малшанс.Просто съм много разочарован,за кой ли път този сезон.Не знам на кое място ще завършим,гледам отбора от 14 години вече:
1.По-безидейна и слаба игра не съм виждал.
2.По-безволево поведение също
3.Толкова много на брой дърводелци в отбора ни никога не е имало.Имаме поне 6 момченца направо на ниво Б група.Пред тях изгонения Фернандес е като Лео Меси,а Тошко Колев като Кристиано Роналдо.Видяхме как влезе на смяна Попов и буквално,не преносно не направи НИТО едно правилно отиграване,същото важи и за Стамен Ангелов и Паломино.И трите смени - куци коне.На терена още Божилов,а в ариегарда Ивелин Янев и Дечев готови да влязат и да блеснат.Не ни чака нищо добро,дори да не изпаднем по-слаб футбол няма.Случайно мернах Вили Вуцов-той се хилеше,до него Диян Генчев също,пред днешните пасове които си давахме тези на Диян Генчев бяха като дадени от Зидан.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.