Черно море - Берое 05.10 16.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: Черно море - Берое 05.10 16.00ч.

Мнениеот Кролик » 05 окт 2012 09:55

luxorus написа:DanielGeorgiev

Не знам тия двамата Зафирови да не направят някаква връзка преди мача :) .Прекалено много чужденци в офанзивен план,дали ще им стигне живец и спортна злоба за нещо повече от равен,дали тупти зелено сърце в тях???И на двата въпроса си отговарям с "по скоро не".За тоя мач сме осакатени.Първо Берое няма типично дясно крило,освободиха Писаров и Чепилов,а на тяхно място нищо.Сега играем с две леви крила-Т.Христов и Давид Каядо.А вече и първия го няма,изгониха го за неопределено време :!: .Жоро Андонов,Ваня Дзаферович,Елио Мартинс,Ливраменто-наказани или контузени.Трагедия,но ние сме Берое,трябва да излязат за битка и да спечелят.Аз ще бъда там :)

Некъв хаус е и в двата отбора, но това не пречи да сме на стадиона :geek: Успех в следващия кръг ! Напред Моряци :mrgreen:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 окт 2012 13:56

Очаквам обидно малко публика, на обидно грозен стадион с ужасно грозно подобие на футбол, спукване на топката и максимален резултат 1-0 в полза на някого. До там я докарахме ...
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 05 окт 2012 18:17

Честито на всички моряци,значи можело все пак да бием,наздраве една ракия ще ударим днеска за хубавата работа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 окт 2012 18:55

Честито и от мен, успях да гледам само последните 20-ет минути.
Дайте коментар за играта ни.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 окт 2012 19:07

Честита победа на Черно море.Очаквана загуба на Берое.Нищо не играят нашите,от мач на мач сме все по-слаби.Успех моряци.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 05 окт 2012 19:40

Аз въобще не успях да отида на мача, за огромно мое съжаление. Синът ми каза, че с много воля и борба сме успели да победим, но като цяло не сме играли много добре. Китанов е направил уникални спасявания. Надявам се колегите да споделят тяхната гледна точка.

П.П. Провъзгласявам 5 октомври за Greenpeak Day, защото любимите му №11 и №14 се разписаха :-)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 окт 2012 19:50

Търсете компреси да превържат топката,че нашите и отсрещните дърводелци я спукаха от боцове.Положението при нас е повече от трагично.Ние нямаме НИКАКВА,дори най-малка идейка в играта!Такъв слаб отбор никога не сме били,толкова разочароващ "футбол" никога не сме показвали.Гол от корнер,случаен и то май автогол и гол след като защитник не изчисти топка,а позволи да му я вземат...абсолютна случайност и пълна игрова немощ и трагедия в нашия отбор.Вратарчето ни спаси за кой ли път.Вече и в защитна сме много зле,видяхте какъв гол получихме,по-точно какъв си го вкарахме - пълна дезорганизация - кой скача,кой не скача,кой къде е,просто меле и юруш,всеки влиза в чужди зони,прави нелепи фалове,направо не знам кое от кое ни е по-зле.Берое макар и да загубиха всички видяхме,че движат топката,самите те се движат по терена,имат идея,имат атаки по крилата,някаква мисъл в играта,имаха малшанс.Просто съм много разочарован,за кой ли път този сезон.Не знам на кое място ще завършим,гледам отбора от 14 години вече:
1.По-безидейна и слаба игра не съм виждал.
2.По-безволево поведение също
3.Толкова много на брой дърводелци в отбора ни никога не е имало.Имаме поне 6 момченца направо на ниво Б група.Пред тях изгонения Фернандес е като Лео Меси,а Тошко Колев като Кристиано Роналдо.Видяхме как влезе на смяна Попов и буквално,не преносно не направи НИТО едно правилно отиграване,същото важи и за Стамен Ангелов и Паломино.И трите смени - куци коне.На терена още Божилов,а в ариегарда Ивелин Янев и Дечев готови да влязат и да блеснат.Не ни чака нищо добро,дори да не изпаднем по-слаб футбол няма.Случайно мернах Вили Вуцов-той се хилеше,до него Диян Генчев също,пред днешните пасове които си давахме тези на Диян Генчев бяха като дадени от Зидан.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 05 окт 2012 19:51

Безкрайно важни и трудни 3 т. Също толкова важни голове за Божилов и Дончо Атанасов!!! Крайно време е да намерят точното място на терена за № 14, Георги има потенциал. Колкото за Дончо - момчето вдигна ръце към небето, сигурно за да посвети гола на брат си...
Успех, МОРЯЦИ!!! Късмет и за беройци!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 окт 2012 19:57

MORSKI написа::lol: да и аз за това се сетих :lol: "Специалистът" как ще коментира този ФАКТ :lol: :?

"Специалистът" или "Специалният" :mrgreen: ти казва, че въпросните хрантутници нямат място въобще в отборът ни.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 05 окт 2012 20:20

Човек, който е бил на стадиона ми каза че не е гледал по-смешен мач :mrgreen:

Върни се в “Черно море”