Черно море - Ботев вр
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Ботев вр
Ботев Враца не се затваря при гостуванията, хората се опитват да играят футбол. Поне така беше есента, не знам каква им е тактиката при Сухия. Така че никакви експерименти с 4-4-2 или Далглишовско/Спалетско 3-5-2. Единствените промени би трябвало да бъдат в центъра на защитата и дясното крило.
yavorescu написа:Ботев Враца не се затваря при гостуванията, хората се опитват да играят футбол. Поне така беше есента, не знам каква им е тактиката при Сухия. Така че никакви експерименти с 4-4-2 или Далглишовско/Спалетско 3-5-2. Единствените промени би трябвало да бъдат в центъра на защитата и дясното крило.
Макар, че и на мен Ботев са ми един от симпатичните отбори, все пак не е отбор, който се бори за призовата тройка. Още повече сме и домакини. Ако и сега започнем с друга постройка различна от 4-4-2 сме ебаси страхливците. И не е вярно, че нямаме футболисти за такава схема.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
AndreyBG написа:Тук не би трябвало да имаме проблеми. Надявам се на една победа с 2/3 : 0 за самочувствие. Не успях да гледам мача с Левски, но разбрах, че сме играли добре и сме изтървали доста чисти положения. Дано тук се поправим и моряците ни зарадват. Айде моряци!
Можеш да си свалиш мача от замунда

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
- Green_White
- Контакти:
Очаквам добра игра и победа с 2 , 3 гола
. Фернандес на крилото е статик . Срещу Левски почти всичките ни положения бяха през средата или по лявото крило . Генов вече трябва да се осети и да го пусне офанзивен халф ( ако въобще го пусне ).
Наистина този мач спокойно можем да го играем 4 4 2 .

-
- Контакти:
Миналия полусезон ни беше доста трудно във Враца, не играхме добре срещу тях.
Играта ни срещу Левски обаче ме прави оптимист за мача. Ако започнем да реализираме създадените положения (дано да има такива) бихме могли да ги отнесем и с разлика. И другия вариант с измъчена победа, 1-2 гола, е също толкова вероятен.
НЕ на мачовете в делнични дни!
Играта ни срещу Левски обаче ме прави оптимист за мача. Ако започнем да реализираме създадените положения (дано да има такива) бихме могли да ги отнесем и с разлика. И другия вариант с измъчена победа, 1-2 гола, е също толкова вероятен.
НЕ на мачовете в делнични дни!
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
За нас "чужденците" ше има ли промоция по някоя телевизия или някой сайт?!?
-
- Контакти:
Сайт задължително. Нали заради това изсра*а мача в понеделник. И много други покрай него в следващите кръгове.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
Ако са същите сайтове както есента, от чужбина не може да се гледа!?!
Дано измислят нещо друго че........
До Август не ми се чака да гледам мач на любимия отбор!!!
Само Черно Море!!!
Прогноза 1-0!
Дано измислят нещо друго че........
До Август не ми се чака да гледам мач на любимия отбор!!!
Само Черно Море!!!
Прогноза 1-0!
Надявам се да си реализираме положенията а не както срещу Левски където изпуснахме мача
2:0

2:0
[wrapimg=]http://www.varna-sport.com/pics/1226688166.jpg[/wrapimg]