П.С. Който нож вади-от нож умира!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Clarion написа:zelena_varna написа:Хората си мечтаят как ще ни ударят с 5-6 гола а Аз си мечтая за "МОРСКО ПАРТИ".МОРСКОТО ПАРТИ включва- Черноморец да разглобят ЦСКА, а ние небрежно да вземем с 1 гол мача в София. Поне мечтите са безплатни
ако ще гоним някакво по-добро класиране май е по-добре ЦСКА да бият Черноморец - по-реално е тях да стигаме, отколкото ЦСКА. Левски, незвисимо в каква форма са, винаги ще се доберат до евроучастие - иначе не ми се мисли какво ги чака от страна феновете има на срив в ЦСКА или Лудогорец - нещо не ми се вярва на този етап. остава да стискаме палци Черноморец и Литекс да падат ... а ние да бием наред

zelena_varna написа:Clarion написа:zelena_varna написа:Хората си мечтаят как ще ни ударят с 5-6 гола а Аз си мечтая за "МОРСКО ПАРТИ".МОРСКОТО ПАРТИ включва- Черноморец да разглобят ЦСКА, а ние небрежно да вземем с 1 гол мача в София. Поне мечтите са безплатни
ако ще гоним някакво по-добро класиране май е по-добре ЦСКА да бият Черноморец - по-реално е тях да стигаме, отколкото ЦСКА. Левски, незвисимо в каква форма са, винаги ще се доберат до евроучастие - иначе не ми се мисли какво ги чака от страна феновете има на срив в ЦСКА или Лудогорец - нещо не ми се вярва на този етап. остава да стискаме палци Черноморец и Литекс да падат ... а ние да бием наред
Тази година не се надявам на евро турнири, но догодина се надявам ама ако "МОРСКОТО ПАРТИ" се състои ви обещавам, че ще ви тровя с тази песен http://www.youtube.com/watch?v=XMZ1ELed-4I

Все пак Илиан Илиев е от Варна и ако думнем Лудогорец , ще помогнем на Черноморец да се изкачи на върха. Черно море пък ще скаси дистанцията до топ3 на 8 точки.
  Все пак Илиан Илиев е от Варна и ако думнем Лудогорец , ще помогнем на Черноморец да се изкачи на върха. Черно море пък ще скаси дистанцията до топ3 на 8 точки. 

[/center]
[/center] 
 зеления написа:с шкембе.
morqche написа:зеления написа:с шкембе.
XAXAXAXAXAXAXAXAXA
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта