cristely написа:При положение, че слушахме от тук от там неадекватния и злобен коментар на Ралица аз ще се въздържа от оценки защото в никакъв скучай няма да са обективни. Може би трябва да се оцени положително справянето в дефанзивен план.
+1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
cristely написа:При положение, че слушахме от тук от там неадекватния и злобен коментар на Ралица аз ще се въздържа от оценки защото в никакъв скучай няма да са обективни. Може би трябва да се оцени положително справянето в дефанзивен план.
Onq написа:Именно,че пишат хора от козирката.Пълни дебили.А ти щом си шеф си наи-големият такъв.Значи може един от вас да нарича агитката лумпени наркомани и пияници и тва не е обида,а когато получите мнение подплътено с факти от другата страна вече е.Не ви бива грам.Нито в поддържанетои на отбора нито във воденето на спор.От години ви чета и мисля че най-доброто което може да направите е масово самоубийство с хвърляне от козирката
yavorescu написа:Clarion написа:Предложение:
За гледане на мача на стадиона - точките х2
x1, защото това е нормалното място на всеки един привърженик и само така може да се оценява реално играта.За гледане на мача по телевизията - точките х1
Най-много x0.75 -- реално погледнато, изпуска се движението без топка, а и лошо (да не кажа плачевно) се заснемат и предават мачовете у нас.За слушане на мача по радиото - точите х0.5
0.25 е по-обективно. Коменаторите по телевизията са супер некадърници, по радиото може и да са по-зле. Въображението на слушателя е романтичен, но не и реален заместител.За четене на коментари за мача из медии и форуми - точките х0
За драсканици, толкоз. Съгласен.
Хубаво е и да има само един печеливш (man of the match, както си му е реда), а 1-во, 2-ро и 3-то да се определят в края на сезона според броя спечелени MOTM "отличия".
Без класация на разочарованията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта