зеления на 30 Юни 2012 20:45
dans1913 написа:
гарфилд написа:
И не си мисли,че Айсберг ни настройва срещу Генов.Моя милост,Грийн,Зеления,Зеленобелия,Стрелеца и др. сме достатъчно големи и зрели хора,някой да ни казва,какво да мислим и да правим.
Абсолютно съм съгласен, както виждаш аз не ти говоря, колко голям треньор е Генов, оставям сами да си го оценявате....искам само истината да се знае.
Като искаш да се знае истината защо не назоваваш нещата със истинските им имена: ТИМ, И НИКОЙ ДРУГ Е ПРОБЛЕМА НА ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ!!! Докато тия кръвопийци са начело на отбора и въртят бизнеса си в НАШИЯ ГРАД, който не е техен - това ще е! Крайно, много крайно време е да кажем нашето НЕ на мутренската групировка ТИМ. А пък ако ние сме пу*ки и не вземем нещата в свои ръце скоро други ще ни отърват от тях, вЕрвайте ми! Времето им изтича с главоломна бързина.
Успех на честните граждани на този велик български град Варна!!!
Зеления не знам какъв ти е проблема с ТИМ и защо се изживяваш в последно време на прокурор. Тук се коментира пфк "Черно Море" и когато фактите говорят дори боговете мълчат. След като шумкарите слязоха от горите и създаването на А група през 1948 г. периода от последните 10 години ( вече 8 години ТИМ са собственици) са най-силните в историята на Черно Море в А група. Статистиката: 2003г- 5 място, 2004г. - 6 място, 2005г. - 8 място, 2006г. - 8 място, 2007 г - 6 място, 2008 г. - 5 място, 2009г. - 3 място, 2010г. - 7 място, 2011г. - място, 2012г - 7 място, 2 финала за купата, за първи път 3 поредни участия в ЕКТ, 2 остранявания на Левски за купата,няколко победи над ЦСКА, победа над Левски след 33 години в А група. Споменатото по горе трето място не е благодарение на Кривия,Жоро Илиев,Манолов или Кольо, както някои се опитват да изкарат, а благодарение на парите на ТИМ които докараха тези играчи тук. Не виждам с какво право ги гониш от Черно Море след като не чакат арабски шейхове или "честни" български богаташи на опашка за собственици на Тича, освен целта ти да е да играем в Б група или в село Тополи както някои други. Позицията ни към ТИМ(М.Митев) би следвало да е благодарим за направеното дотук,но искаме още повече и по нагоре в класирането,както и ремонт на стадиона. Ако си мислиш,че пожарникаря ще построи стадион във Варна си в голямо заблуждение. Откъдето и да го погледнеш няма кой друг да построи стадион дори общината да отмени концесията. Като гледам колко човека ходим на мачове и деморализацията в обществото май само пишещите тук стотина човека ги интересува този стадион.