Ако говорите за идеите за многоразови наказателни тренировки - мене така са ме учили.Не може да не ти се получава.Няма НЯМА.Като не става-тренираш докато стане и става.Толкова е просто.Кой е казал,че трябва да спиш?Кой е казал,че трябва да се забавляваш?Тренираш докато го направиш като хората.В едно мога да ви уверя - ако бях аз някакъв фактор в този клуб,не знам за колегата Гочето,но такава ОФП(обща физическа подготовка) щях да им спретна,че да повръщат майчино мляко.И щях да им я водя лично,пък да видим големите професионалисти как са,големите спортяги.И до ден днешен тичам 12 км. за под 1 час време,дето толкова се фукат,че ако не пробягаш 10 км. за 90 минути не си бил футболист...Те НЕ тренират,това е.Не знам как да го обясня по друг начин,идеята е тренировката да е толкова гадна,толкова жестока,че като приключи да си труп,а не да имаш сили за нощни запои и дискотеки.Идеята е и като излезеш да състезание да си кажеш - пуууу,детска игричка,тука дори се забавлявам...
Относно Кривия - той е от тези играчи,които идват в отбора ти веднъж на 100 години.Никога не сме имали такъв футболист.
Относно Ил Ил - аз го считам за част от Черно Море и винаги ще е добре дошъл и добре посрещнат(от мене поне).Той е от този тип хора,които обичат да злобеят външно,въпреки,че вътрешно изпитват съвсем други чувства.Или пък е обратното

.Факта,че е моряк по душа обаче го прави наше момче,не това,че е бил наш юноша.И Шабленския е наш юноша,но смятам всички го приемаме като най-долното преживно добиче и така ще е до края на кариерата му.Мисля си,че Ил Ил разбира от футбол 1000000 пъти повече от разни смешници като Шабан и Маринов или от онази госпожа,директорката на ДЮШ.Казвам го не с идеята да го каним за директор(не се понася с Гонзо),казвам го просто защото в някой следващ етап Ил Ил да се върне у дома си и,че това рано или късно ще се случи и ще бъде добре за Черно Море си мисля.