СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ShooterMan » 12 апр 2013 21:42

Ако говорите за идеите за многоразови наказателни тренировки - мене така са ме учили.Не може да не ти се получава.Няма НЯМА.Като не става-тренираш докато стане и става.Толкова е просто.Кой е казал,че трябва да спиш?Кой е казал,че трябва да се забавляваш?Тренираш докато го направиш като хората.В едно мога да ви уверя - ако бях аз някакъв фактор в този клуб,не знам за колегата Гочето,но такава ОФП(обща физическа подготовка) щях да им спретна,че да повръщат майчино мляко.И щях да им я водя лично,пък да видим големите професионалисти как са,големите спортяги.И до ден днешен тичам 12 км. за под 1 час време,дето толкова се фукат,че ако не пробягаш 10 км. за 90 минути не си бил футболист...Те НЕ тренират,това е.Не знам как да го обясня по друг начин,идеята е тренировката да е толкова гадна,толкова жестока,че като приключи да си труп,а не да имаш сили за нощни запои и дискотеки.Идеята е и като излезеш да състезание да си кажеш - пуууу,детска игричка,тука дори се забавлявам...
Относно Кривия - той е от тези играчи,които идват в отбора ти веднъж на 100 години.Никога не сме имали такъв футболист.
Относно Ил Ил - аз го считам за част от Черно Море и винаги ще е добре дошъл и добре посрещнат(от мене поне).Той е от този тип хора,които обичат да злобеят външно,въпреки,че вътрешно изпитват съвсем други чувства.Или пък е обратното ;).Факта,че е моряк по душа обаче го прави наше момче,не това,че е бил наш юноша.И Шабленския е наш юноша,но смятам всички го приемаме като най-долното преживно добиче и така ще е до края на кариерата му.Мисля си,че Ил Ил разбира от футбол 1000000 пъти повече от разни смешници като Шабан и Маринов или от онази госпожа,директорката на ДЮШ.Казвам го не с идеята да го каним за директор(не се понася с Гонзо),казвам го просто защото в някой следващ етап Ил Ил да се върне у дома си и,че това рано или късно ще се случи и ще бъде добре за Черно Море си мисля.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 апр 2013 21:55

Познавам хора, които се промениха от това, което бяха преди да отидат в Левски, и това, което бяха след това. Аз останах същият човек, което е добре. Запазих същите си приятели. Лошото от това, че бях треньор на Левски е, че загубих някои приятели, които щяха да са ми такива за цял живот. Животът е такъв, когато загубиш нещо, не знаеш, какво печелиш, а и обратното", сподели Илиан Илиев пред "Дарик".

Както казах и преди Ил Ил е от хората,които обичат да злобеят и се сефирясват малко след това.Така да се каже,изтрезняват.С работата си в омразния отбор от Подуене със сигурност загуби доста свои приятели от Черно Море.Такова нещо трудно се прощава,а му е и за втори път на него.Все пак отново ще напомня,че е от малкото истински моряци по душа в тази игра пък макар и особняк.Последното върви с всеки гениален футболист обаче.Желая му успехи,много и дано най-накрая проумее едно в тоя живот - че НАЙ-ВАЖНОТО е семейството,а неговото футболно семейство е Черно Море и,че ако беше заплюл офертата на Левски и да се подиграе с тях щеше да бъде издигнат в култ от своите!Не да отива и да се слага на разни шопи,да им прави отборите и да им работи за каузата.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 апр 2013 22:59

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:35, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 апр 2013 23:25

Кое те кара да мислиш,че Ил Ил е бил изобщо вариант за Черно Море по времето на Стефан Генов?!За мене опцията да върнем Ил Ил като треньор никога не е била най-желаната.100 пъти бих предпочел Гонзо пред страхливия Илиан.Гонзо е точния човек за Черно Море - има хъс за работа,ИСКА и ПРОМЕНЯ нещо,умее да надъхва и мотивира и най-важното - голям работяга и човек с характер.Може да губиме мачове,но ме кефи,че играем за победата и то винаги.Кефи ме,че изграждаме някакъв стил на игра,който с подходящи бъдещи попълнения в лицето на много класен плеймейкър и класен голаджия ще придобие страховит за съперниците вид.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 апр 2013 23:56

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:36, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 апр 2013 00:26

Храктерът!В спорта успяват упоритите,таланта е 5%,не повече.Всичко е инат,хъс,упоритост,работа.Всички казват,че тренировките му са издържани тактически и много добри.Може би при нас,както каза един колега спада в резултатите дойде от промяната на стила.Това е нормално.Би следвало да преболедуваме тази лека криза и от тук насетне да берем плодовете.Единственото към което съм резервиран е желанието на Гонзо да налага Миро на поста дясно крило....но като се замисля,че алтернатива е мардата Капитанов,то май трябва да се съгласим,че няма друг вариант.Не може да се правим на слепи за подобренията - топката се движи по земята,комбинациите са с идея,има и ясна концепция за играта ни,както и рязкото подобрение формата на Божилов.Тази пролет бележи връщане към най-добрите си игри,което говори добре и за треньора.Бях краен песимист по времето на Зафирчовото и първите мачове на Гонзо....но виждам вятъра на промяната да опъва лека полека платната ни.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2013 08:35

Гоче, стига дрънка глупости бе! Херо не отиде в Левски, за да може да стои близо до родителите си, а после се и разболя самия той! Иначе 100% нямаше да си троши нервите в Бургас, а щеше да иде в София в Левски! А Мъри отказа, защото искаше да работи там с Наско Сираков, а му отказаха! Иначе и той сега щеше да е треньор на Левски! За Илиян Илиев това, че се е говорило и е имало слухове.. изобщо не значи, че са били реални! То постоянно се говори за Илиян като вариант, защото е моряк! Ама дали реално е бил вариант в очите на ръководството е друг въпрос! По-скоро не! И освен това всеки човек иска да се развива предполагам... след като е бил футболист там, едва ли е голяма изненада, че и като треньор е решил да се пробва там. Колкото и да не харесваме Левски, това е един от отборите, който се бори всяка година за титла и купа и "играе" в евротурнирите. Т.е. човека след Черно море и Берое.. е нормално да иска да се пробва в клуб в челото на класирането. Това, че се провали с гръм и трясък си е съвсем друг въпрос, но така се израства! След провала сега ще си направи изводите, ще си разбере грешките и ще спечели от цялата работа! В смисъл, че като човек и треньор ще е една идея по-напред с материала отсега! Което е добре и за нас... ако някой ден стане треньор в Черно море, по-добре вече да е бил в Левски и да не го изкушават идеи да ходи там, а вече ще има опита и какво е да се играе всеки мач за победа :roll:

Обаче аз лично се надявам Гонзо да води отбора като сър Алекс Фъргюсън, поне 20 години още... има характер, амбиция, воля за успех... нахъсан е, ок, качествата си ще ги развива! Надявам се лятото да го пратят на квалификация някъде да наблюдава и още да се учи, хем сега като е треньор ще има по-голяма мотивация да го прави, защото веднага ще си приложи знанията. Пък и ще може реално да види каква е разликата между това в другите клубове в Европа и Черно море и какво реално можем да подобрим. Може в момента да не е най-големия тактик и треньор, обаче има други качества, които силно да го компенсират! А аз смятам, че и от опита вече само ще надгражда... наистина много се надявам да се получат нещата и да няма викове за оставки и простотии след първите слаби мачове!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 апр 2013 19:55

Главният рефер на столичното дерби между Левски и Локомотив София Стефан Спасов бе изхвърлен от професионалния футбол, съобщава официалният сайт на Българския футболен съюз.

По време на провеждащия се семинар от програмата на Съдийската комисия при Българския футболен съюз за ментори и таланти – Ниво 3, в Сливен, членовете на СК гледаха директното предаване на TV7 на футболната среща от XXII кръг на „А” ФГ между отборите на ”Левски” и „Локомотив” (София) и останаха крайно неудовлетворени от ръководството на главния съдия Стефан Спасов.

След края на срещата, на свое извънредно заседание, СК при БФС изгледа внимателно видеозапис на спорните ситуации и отсъждания на съдията и единодушно взе следното решение:

За изключително слабо съдийство, неотговарящо на изискванията, и допуснати груби грешки изважда съдията Стефан Спасов от ранглистата на съдиите в професионалния футбол.
-----------------------------------------------'
Довиждане на един от най-големите врагове на Черно Море!!!Палячото дето подари дузпа на Левски,за да ни размажат на сигурно,да няма тън-мън на реванша нещо....това беше само едно от МНОГОТО футболни престъпления на този ИЗРОД Пастата.Един от най-близките поръчкови съдии на отбора от Подуене заедно с Ахмед Ахмед и Иво Сватбата.И тримата са аут!Само така.Който подпре Подуене - доживот вън от съдийството!Това е пътят.До края на шампионата можем да сме спокойни,че никой от тези РЕЦИДИВИСТИ няма да свири мачове на Черно Море,защото знаем,че и при тримата записвахме почти сигурни загуби гарнирани със зверски аванти за съперниците.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 13 апр 2013 20:19

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sgFndypD5UE[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0mEcKvXYAio[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b4hep4G8_lM[/youtube]едни и същи свекърви тука,давайте го по ведро-хич да не ви пука :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от thebully на 13 апр 2013 22:38, променено общо 1 път.
HASTA DE LA VICTORIA

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 13 апр 2013 21:22

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:36, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”