Стратега написа:Трябва да се работи, а не да се стои цял ден по кафенетата и комарджийнците, аз като бях колкото вас ходих, търсих и довеждах качествени играчи за школата, аз съм открил много прекрасни футболисти и в днешните дни как да стане като единия си играе комареца, другия не става от компа, третия не излиза от кафенета, как да стане???
Ами аз виждам изхода само в следното.Да бъде назначен на работа в клуба като глаДен селекционер,някой Стартег инж.Само така ще се оправят нещата с глада.Пардон-с трансферите исках да кажа.Ще се напълним с качествени играчи и ще започнем да продаваме на Милан и Барса.
п.п.Абе Мишо,що не вземеш да отидеш в офиса на клуба,да си подадеш молбата за каквото там искаш/каквото ти е на сърце/ и да спреш да ни занимаваш с личните си желания.И аз искам да ме назначат за главен мениджър на Черно море/ако може и на Спартак,че да ги закрия съвсем за радост на лудия соко82/,ама никой не се сеща да ми го предложи,а пък аз съм твърде срамежлив да отида сам да си поискам този пост.Ти имаш ли си на идея,колко по големи разбирачи от теб има във форума?Ама то ако ставаше само с приказки и Спартак щяха да са неизменно шампиони,но и техните фенове разбраха по трудния начин,че само с биене в гърдите не става.Трябва акъл/ум/ и пари.Предполагам ти е ясно поне това,че умните имат пари,а простите нямат.Затова в офиса седят умни глави с кинти,а останалите са във форума на Гонг.Те така,надявам се да си ме разбрал правилно.Ако не,ще трябва да почакаш да излезе броят на ММ в който ще ти бъде обяснено нагледно-както се казва на книга.