СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Гочето1913

Re: СПАМ

Мнениеот Гочето1913 » 31 мар 2013 00:31

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 апр 2013 01:15

Стратега написа:
Готвача написа:Това е МИШО ИНЖЕНЕРА!Човека борещ се за авторство-съавторство за това кой е довел Димов шабленското говедо на Тича

Да, съжелявам, че го докарах в Черно море!Но който каже, че не съм го докарал аз, мога само да се изсмея!Аз докарах и Александър Александров, с Красен Кралев - прекрасен човек, го убедихме в едно кафене на Чаталджа да подпише с Черно море, така че ако не бяхме ние, той сега нямаше да играе при нас, водели сме го и на експертиза, за да докажем, че Дражев е фалшифицирал подписа му, това е друга тема и не ме интересува, кой какво казва и претендира, за който и да е футболист, но този шабленския не мога да си простя след днес, че го докарах аз лично в Черно море, не мога да си намеря място от яд!

Какво ще кажеш на бате Данчо за това кой е довел Шабленското говедо и къде е живял във Варна играча-юноша по него време?Двамата имате разпра с него от години доколкото знам.А някак си съм по склонен да вярвам на него да ме извиняваш.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 апр 2013 01:21

Стратега написа:
Готвача написа:
Гочето1913 написа:Зеления , мен ми се струва, че знам кой е Инженера - човекът дето влиза второто полувреме, за да влезе безплатно на мача! :lol: Иначе не му трийте постовете нека ни забавлява с простотията си,този като го чета ми се пръска корема от смях! :lol: :lol: :lol:

Не знам дали ти се струва че знаеш кой е ИНЖЕНЕРА,но ако наистина не знаеш кой е той,значи не си истински моряк!Все едно да не знаеш кой е клати-пати.Абе момче,това не е инженера.Това е МИШО ИНЖЕНЕРА!Човека борещ се за авторство-съавторство за това кой е довел Димов шабленското говедо на Тича.Това е човека с неизменният /може да объркам цвета,за което се извинявам предварително/бозаво-сив- неопределим цвят,с който го помня от поне 20-25 години.Това е долната граница на спомените ми.Вероятно е с него някъде от около 30-35 години.Нека той да каже.И разбиранията му за футбола датират някъде от тези години.Както се казва-демоде.Ако наистина не знаеш кой е той,е достатъчно да отидеш под моста и първият който видиш облечен със шлифер подобен на описаният от мен е ТОЙ!После е достатъчно да се доближиш,за да разбереш защо са толкова необходими рекламите на пасти за зъби по телевизиите.Изключително надарен "дървен" философ.Може да то говори за какви ли не играчи,но ако искаш да чуеш кой и как е довел Димов в Черно море,просто само го спомени мимоходом и ще рабереш.Неговата теза е че трябва да се вземат винаги тези треньори и играчи които ТОЙ казва,иначе следва АПОКАЛИПСИС.Обърнете внимание на изброените от него играчи.Дали няма за още един отбор хора?Ами и аз и ти и всеки от форума може да напишем поо 10-20 имена и ако отбора не върви да пискаме че видите ли,точно тези нашите ако бяха взели,сега щяхме да сме цъфнали и вързали.Абе какво да говорим повече.Типичен представител на ИНЖЕНЕР от прехода.Някой ако иска може да го попита как за Бога се издържа вече толкова години?Аз отговора го зная,нека той да си каже.

Стига си лъгал Готвачо , винаги когато имам възможност си купувам билет!

Даа,когато имаш...А когато нямаш?Което е по честото явление.И я кажи какво друго съм "излъгал" в написаното по горе?
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 апр 2013 01:37

ShooterMan написа:Гочето,познавам Илиан Илиев още от времето когато беше играч.Той е моряк,спор няма.Уважавам го като най-добрия ни и класен играч,който аз съм виждал школата ни да вади.Наистина УНИКАЛЕН играч с УНИКАЛНИ качества....но като човек е просто едно злобно свадливо джудже,което като го настъпиш се нацупва,бере ти карез,злобее,отмъщава.Като треньор е същото зимане....злобее срещу по-слабите,кляка пред по-силните(Рамос).Сега злобее срещу родния си отбор,защото едва ли не го сложи да дръвника.Такъв човек е Илиан Илиев.На малкия пръст на човека ЖОРО ИЛИЕВ не може да стъпи,казвам го с чиста съвест.

Според мен най уникалният играч който сме вадили от школата/и който съм гледал/е Божил Колев.Илиян бих го наредил до Тахмисян,Пламен Христов,Милен-Бъка./Веднага след тях-Жоро Илиев/.Просто те нямаха шанса да излязат навън.За времето преди 70 година не мога да говоря.А и Илиян твърде късно започна с големият футбол.Но няма какво да го плюем.Илиян си е наш!Рано или късно ще се върне у дома.А Шабленското говедо НИКОГА няма да е приет добре на Тича.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 апр 2013 02:10

Готвача написа:
ShooterMan написа:Гочето,познавам Илиан Илиев още от времето когато беше играч.Той е моряк,спор няма.Уважавам го като най-добрия ни и класен играч,който аз съм виждал школата ни да вади.Наистина УНИКАЛЕН играч с УНИКАЛНИ качества....но като човек е просто едно злобно свадливо джудже,което като го настъпиш се нацупва,бере ти карез,злобее,отмъщава.Като треньор е същото зимане....злобее срещу по-слабите,кляка пред по-силните(Рамос).Сега злобее срещу родния си отбор,защото едва ли не го сложи да дръвника.Такъв човек е Илиан Илиев.На малкия пръст на човека ЖОРО ИЛИЕВ не може да стъпи,казвам го с чиста съвест.

Според мен най уникалният играч който сме вадили от школата/и който съм гледал/е Божил Колев.Илиян бих го наредил до Тахмисян,Пламен Христов,Милен-Бъка./Веднага след тях-Жоро Илиев/.Просто те нямаха шанса да излязат навън.За времето преди 70 година не мога да говоря.А и Илиян твърде късно започна с големият футбол.Но няма какво да го плюем.Илиян си е наш!Рано или късно ще се върне у дома.А Шабленското говедо НИКОГА няма да е приет добре на Тича.

+ 1000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 01 апр 2013 08:35

Божил Колев не съм го гледал, но това което съм чувал за него е, че е бил не толкова талантлив колкото със страшно много труд и целеустременост е постигнал всичко. От както гледам футбол за мен най-уникалния ни играч е Милен Бакърджиев.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 апр 2013 11:30

Дидо Димов в Черно море дойде по покана на Тодор Великов.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 апр 2013 11:41

guglata написа:Божил Колев не съм го гледал, но това което съм чувал за него е, че е бил не толкова талантлив колкото със страшно много труд и целеустременост е постигнал всичко. От както гледам футбол за мен най-уникалния ни играч е Милен Бакърджиев.

Не талантлив футболист,няма на 19 г да направят всичко възможно да го вземат в ЦСКА и също така после да го сравняват с Бекенбауер,който пък беше супер талант.В големият футбол само с много труд не става.

Стратега

Мнениеот Стратега » 01 апр 2013 12:38

Илиан Илиев не искам да го виждам не искам да го чувам! Да го видим колко ще стои в Левски! Докато беше в Берое аз се надявах, той да се върне в Черно море, но той за**а нас и отиде при Левски на връх сто годишнината ни!Той заалчня! Той предпочете парите и славата пред честта и достойнството! От както отиде в Левски аз си промених мнението за него, защото мисля , че човек трябва да има малко достойнство и казах , че ще си развали имиджа там и познах!Какъв е смисълът да имаш пари, след като вече имаш лош имидж?Още малко ще стои там, феновете до плюят до един, защото там искат успехи сега , веднага на момента! Лятото на един мач Илиан ми подава ръка и аз му казах махай се не искам да те виждам не искам да те чувам пред хората , тогава тъкмо отиде в Левски!Айде моля ви се алчни хора не уважавам!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 01 апр 2013 13:02

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”