Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Черно море обяви раздялата си с украинския вратар Евгений Боровик. Договорът на стража ще бъде прекратен по взаимно съгласие.
Той пристигна на "Тича" в средата на август и оттогава записа едва три мача с екипа на варненци.
В началото на октомври Боровик получи много тежка контузия, след като счупи крак по време на тренировка, което го извади от игра до края на годината.
Ръководството на Черно море благодари на Боровик за съвместната работа и му пожела успех занапред.
Iceberg написа:С риск да възбудя духовете, но не се сдържах!Какво е това?!
![]()
Журналистическа провокация, с думи извадени от контекста на някое по-обширно изказване или интервю, или.. още един, който вместо да мисли и коментира отбора, за който играе и който храни него и семейството му, се изцепва и обяснява в любов на друг тим? (Моля коментиращите да се придържат, към добрия тон и възпитание
)
Орлин Старокин: Обичам Левски и следя всеки мач на отбора
25 декември 2017 | 14:31
https://www.sportal.bg/news.php?news=700822
Полузащитникът на Черно море Орлин Старокин заяви, че симпатизира силно на Левски и следи всеки мач на "сините". Той направи равносметка на отминаващата годината.
"Благодарен съм на Георги Иванов, че ме взе в Черно море. Мислите му бяха да направим добър колектив и да сме в челните позиции, но не успяхме да оправдаем очакванията и да зимуваме в шестицата. Обичам Левски и постоянно следя ситуацията там. Гледам всеки един мач, като имам възможност. Надявам се "сините" да тръгнат по правилния път и да изградят един силен отбор. Според мен в нашето първенство трябва да играят повече български футболисти, това ще се отрази и на националния отбор", каза Старокин пред Bulgaria On Air.
"Надявам се Петър Хубчев да ме повика отново в националния тим, защото тръпката там е неописуема", добави футболистът на "моряците".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта