Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот Iceberg » 10 юни 2017 10:26

Точно това май се случва?! Замяна за Цветков! :evil: Има още зрънце надежда, това да не се случи и то идва от "Той обаче още не се е съгласил", но... аз не съм оптимист! :(

Тройната сделка от „Герена“ към „Тича“ – заради национал! Той обаче още не се е съгласил
http://7dnifutbol.bg/archives/76329
Левски и Черно море готвят четворна сделка, в която са замесени трима „сини“ и един „моряк“. В основата й е размяна на крилото Франсис Нар с национала на варненци Александър Цветков. Като бонус към „Тича“ може да тръгнат Александър Др. Александров и Боян Иоргачевич, които имат по още една година договор със „сините“.
Спортно-техническите шефове на Левски и Черно море Даниел Боримиров и Георги Иванов вече са си стиснали ръцете и остава само Нар, който се очаква да бъде преотстъпен на „Тича“, и Цветков да кажат „да“. Всичко ще стане ясно до вторник, когато Левски стартира лятната си подготовка.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 10 юни 2017 10:56

Казах си мнението по- нагоре, че тези тримата не ни трябват. Може да звъчи еретично, но перлата с номер 14 е най- мислещия футболист, който се спряга за нашия отбор. Между другото аз очаквам Цветков да си тръгне- все пак е национал (колкото и безстойностно да е това), във хубава футболна възраст е, и е тъпо да играе поне още един полусезон на село.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 юни 2017 12:19

Единствения ни шанс е Сашо да мрази Левски в червата.От друга страна според мен е единствения който има качествата да заиграе в Лудогорец.Има класата,на прекрасна футболна възраст е и може да се реализира на запад след евентуално добро участие в ЛЕ или ШЛ.Иначе за какво да ходи на гереня?За да стане поредния футболен идиот,който си проваля кариерата заради отровната атмосфера в отбора от Сухата река.Примери дал Бог,дано Сашо ги вземе впредвид и да остае на Тича до получаване на наистина добра оферта,която според мен няма да закъснее.След такива игри мениджърите трябва да са слепи,че да не му намерят качествен отбор.А от герена най много в Турция,както обикновено се случва с набедените им звезди.Просто Левски няма харизмата с която да продава на запад.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 10 юни 2017 13:15

Не може да се говори за ЗАМЯНА , защото Левски не дава нищо насреща . Александров и Йоргачевич са свободни агенти , освободени са от Левски като ненужни заради напредналата си възраст и могат да отидат където си искат ( iстига да се намери някой да ги иска на възраст 31 и 35 години ) . Левски просто се отърва от тях и няма как да иска нещо в замяна . Нар остава собственост на Левски и ще бъде преотстъпен . Който го вземе не печели нищо , защото ако е слаб ще му плаща заплатата вместо Левски , а ако си подобри играта , Левски ще си го прибере обратно - и в двата случая Левски печели , а другият губи . Така че не виждам за каква сделка може да става въпрос , след като двамата са свободни агенти , а третият остава собственост на Левски . Това е все едно Черно море да иска нещо в замяна На Венков и Даниел Георгиев , след като вече ги е освободил .

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 юни 2017 13:48

bsz1916 написа:Не може да се говори за ЗАМЯНА , защото Левски не дава нищо насреща . Александров и Йоргачевич са свободни агенти , освободени са от Левски като ненужни заради напредналата си възраст и могат да отидат където си искат ( iстига да се намери някой да ги иска на възраст 31 и 35 години ) . Левски просто се отърва от тях и няма как да иска нещо в замяна . Нар остава собственост на Левски и ще бъде преотстъпен . Който го вземе не печели нищо , защото ако е слаб ще му плаща заплатата вместо Левски , а ако си подобри играта , Левски ще си го прибере обратно - и в двата случая Левски печели , а другият губи . Така че не виждам за каква сделка може да става въпрос , след като двамата са свободни агенти , а третият остава собственост на Левски . Това е все едно Черно море да иска нещо в замяна На Венков и Даниел Георгиев , след като вече ги е освободил .

Абе уж е същото,но с нашите босове не е точно така.Те имат усета как да прецакат някой,без това да се разбере как точно е станало.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 юни 2017 14:01

Нашите босове най-вероятно нямат нищо общо с тази "сделка", освен утвърдителното им кимане. Гонзо има пълната власт в клуба.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 10 юни 2017 14:10

bsz1916 написа:Не може да се говори за ЗАМЯНА , защото Левски не дава нищо насреща . Александров и Йоргачевич са свободни агенти , освободени са от Левски като ненужни заради напредналата си възраст и могат да отидат където си искат ( iстига да се намери някой да ги иска на възраст 31 и 35 години ) . Левски просто се отърва от тях и няма как да иска нещо в замяна . Нар остава собственост на Левски и ще бъде преотстъпен . Който го вземе не печели нищо , защото ако е слаб ще му плаща заплатата вместо Левски , а ако си подобри играта , Левски ще си го прибере обратно - и в двата случая Левски печели , а другият губи . Така че не виждам за каква сделка може да става въпрос , след като двамата са свободни агенти , а третият остава собственост на Левски . Това е все едно Черно море да иска нещо в замяна На Венков и Даниел Георгиев , след като вече ги е освободил .

Ти абсолютно сигурен ли си, че и Йоргачевич и Александров са освободени от Левски и нямат по още година договор?! Ако е така, дай инфо. Аз защото, където и да бръкна и.. излиза че и двамата имат по още година договор! :
http://www.livesport.bg/titulqr-podpisa ... 91802.html
https://topsport.bg/levski/potvardeno-z ... evski.html
Разбира се, не мога да съм съвсем сигурен и затова и не го твърдя така убедено, както ти например. Затова ще съм ти благодарен, ако покажеш нещо тук! ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 юни 2017 14:24

Имат договори за още една година, но са им ненужни, затова ги освобождават. Йоргачевич е непродаваем и най-вероятно ще е в кофти форма след контузията. Имат по-голям шанс да шитнат някъде Кръстев, ако играе редовно, макар че не е нищо особено. Сашо преподписа при стария треньор, когато още беше титуляр. Очевидно жадното гномче не го харесва, освен това феновете го съблякоха. Сделка има за тях, защото Левски ще се отърве от ненужен за тях футболист -- Нар (Гонзо го взе през януари 2016 от Баник Острава), а ще получи желан такъв, Цветков. Без да платят и стотинка, и разтоварвайки бюджета си от заплатата на ганаеца. Нар има 3-годишен договор -- ако играе добре, се връща. Ако не играе добре, губим само ние. Бероеца е прав, не знам кое те кара да му опонираш.

След като Сашо и Рогача разтрогнат, са свободни да подпишат с който и да е клуб. Сашо иска да се върне при нас, това го знам от сигурен източник, а на сърбина опциите така или иначе са му ограничени.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 юни 2017 14:36

Мен малко ме е срам ....ама трудно ще ми е да се нагодя да подкрепям отбора новия сезон. Все едно да подкрепям Левски, изобщо не се шегувам ...тия всичките играчи са ми влезнали в главата като говеда. Разбирам да вземем 2-3 макс ....ама то не бе Старокин, Огнянов и всякакви подобни ...демек повече от половината титуляри ще са минали през Левски. Честно казано предпочитам да си джиткаме с юношите, барем някои от тях да се развият и да играем за слава повече и да не изпаднем, отколкото да се пълним само с левскари. Все ми е тая, че отбора ще е биткаджийски и ще сме трудни за побеждаване. Така като си представям нещата ...нито на биткаджийската ни игра ще се кефя новия сезон, нито на играчите (по-голямата част) ....взех да се замислям май, че по-добре да си бяхме останали с ДаниГ, Паланков и т.н. Много малоумна селекция. Абе, ще дам шанс нещата все пак да се получат и да се убедя в друго ....ама в момента изобщо не се чувствам обнадежден както се опитвам да съм по принцип. Предпочитам по-шарени играчи да вземаме - от Славия, от Дунав, от Ботев и т.н. може и от ЦСКА ...отколкото да ставаме полупроводник на някакъв измислен "гранд" :evil: :evil: :evil:
Дано причината за подобно нещо да е единствено това, че заменяме голям брой играчи и Гонзо иска да се подсигури с такива, които познава ......за да не се случи издънка при смяната на толкова играчи. Обаче това ако се повтори и зимата и по-натам, трудно ще го изтърпя вече :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 10 юни 2017 14:38

yavorescu написа:Имат договори за още една година, но са им ненужни, затова ги освобождават. Йоргачевич е непродаваем и най-вероятно ще е в кофти форма след контузията. Имат по-голям шанс да шитнат някъде Кръстев, ако играе редовно, макар че не е нищо особено. Сашо преподписа при стария треньор, когато още беше титуляр. Очевидно жадното гномче не го харесва, освен това феновете го съблякоха. Сделка има за тях, защото Левски ще се отърве от ненужен за тях футболист -- Нар (Гонзо го взе през януари 2016 от Баник Острава), а ще получи желан такъв, Цветков. Без да платят и стотинка, и разтоварвайки бюджета си от заплатата на ганаеца. Нар има 3-годишен договор -- ако играе добре, се връща. Ако не играе добре, губим само ние. Бероеца е прав, не знам кое те кара да му опонираш.

След като Сашо и Рогача разтрогнат, са свободни да подпишат с който и да е клуб. Сашо иска да се върне при нас, това го знам от сигурен източник, а на сърбина опциите така или иначе са му ограничени.

Не си ме разбрал правилно, не му опонирам за безумието на подобна сделка. Аз също съм твърдо против нещо подобно, защото губим и то много. Йоргачевич я си върне формата, я не, а и е на години. Сашко ще ни върши работа, то е ясно, но и той е на години. А Цветков е незаменим към момента в отбора ни. Нар никога не съм го харесвал, а и ще е под наем... а и заплатата му ще е висока! Безумие е да правим такава сделка. Аз просто исках да отбележа факта, че и Ѝоргачевич и Александров имат по още година договор и не са освободени още, както "бероеца" повтаря само и внушава. И при определени обстоятелства може тези двамата да останат на Герена. Ако сменят треньора сега да кажем или пък ако Цветков откаже да иде... А може и Нар да не пожелае! Не може да се сравнява ситуацията с тези двамата с нашите разтрогнали договорите си вече футболисти.

Върни се в “Черно море”