yavorescu написа:Имат договори за още една година, но са им ненужни, затова ги освобождават. Йоргачевич е непродаваем и най-вероятно ще е в кофти форма след контузията. Имат по-голям шанс да шитнат някъде Кръстев, ако играе редовно, макар че не е нищо особено. Сашо преподписа при стария треньор, когато още беше титуляр. Очевидно жадното гномче не го харесва, освен това феновете го съблякоха. Сделка има за тях, защото Левски ще се отърве от ненужен за тях футболист -- Нар (Гонзо го взе през януари 2016 от Баник Острава), а ще получи желан такъв, Цветков. Без да платят и стотинка, и разтоварвайки бюджета си от заплатата на ганаеца. Нар има 3-годишен договор -- ако играе добре, се връща. Ако не играе добре, губим само ние. Бероеца е прав, не знам кое те кара да му опонираш.
След като Сашо и Рогача разтрогнат, са свободни да подпишат с който и да е клуб. Сашо иска да се върне при нас, това го знам от сигурен източник, а на сърбина опциите така или иначе са му ограничени.
Не си ме разбрал правилно, не му опонирам за безумието на подобна сделка. Аз също съм твърдо против нещо подобно, защото губим и то много. Йоргачевич я си върне формата, я не, а и е на години. Сашко ще ни върши работа, то е ясно, но и той е на години. А Цветков е незаменим към момента в отбора ни. Нар никога не съм го харесвал, а и ще е под наем... а и заплатата му ще е висока! Безумие е да правим такава сделка. Аз просто исках да отбележа факта, че и Ѝоргачевич и Александров имат по още година договор и не са освободени още, както "бероеца" повтаря само и внушава. И при определени обстоятелства може тези двамата да останат на Герена. Ако сменят треньора сега да кажем или пък ако Цветков откаже да иде... А може и Нар да не пожелае! Не може да се сравнява ситуацията с тези двамата с нашите разтрогнали договорите си вече футболисти.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------