Гонзо се отказа от Шоко, намери му заместник
http://varnautre.bg/2016/06/13/20527/%D ... 0%B5%D1%81
Неофициалният треньор на Черно море работи усилено по селекцията на “Тича”
Георги Иванов – Гонзо, който се очаква да подпише официално като треньор на Черно море до края на месеца, работи сериозно по селекцията на “Тича”. Гонзо се е отказал от услугите на бившия десен бек на Лудогорец Шоко, съобщиха за varnautre.bg от клуба.
Бразилецът, който има българско гражданство, трябваше да пристигне във Варна непосредствено преди старта на подготовката, като дори имаше предварителен договор с “моряците”. След треньорската рокада на “Тича” обаче Шоко се оказа излишен в плановете на Гонзо, който има лични съображения за въпросния футболист.
По непотвърдена информация специалистът, който все още не е уредил взаимоотношенията си с Левски, е във влошени отношения с мениджъра на Шоко и това също е повлияло до трансфер да не се стигне. Така или иначе Гонзо има набелязан футболист на този пост, който се очаква да пристигне във Варна през лятната подготовка.
Лятна селекция и контролни мачове 2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Чудя се треньора ни в какви отношения е с агента на Ибрахимович. Свободен агент- идеален за нас. Когато Шоко играеше за Лудогорец правеше добро впечатление. Сега не знам как е. Но Старокин където и да играеше си беше тотална щета, хората се чудеха как да го разкарат и идваме ние като Майка Тереза.
Vladislav написа:Чудя се треньора ни в какви отношения е с агента на Ибрахимович. Свободен агент- идеален за нас. Когато Шоко играеше за Лудогорец правеше добро впечатление. Сега не знам как е. Но Старокин където и да играеше си беше тотална щета, хората се чудеха как да го разкарат и идваме ние като Майка Тереза.
След опита за възраждането на Домо,какво да се чудя на Старокин!?Относно Шоко,мисля че беше единствения даващ някакви надежди,че ще се търси качество,а не евтиния на килограм!!!Дано не са много агентите с които Гонзо е в лоши отношения!!!Всеки треньор си има право на свой поглед за селекцията!!!Аз се питам какво ще е развитието по случая СЕБАСТИАН ЕРНАНДЕЗ!?И той като Шоко даваше индикации,че шефовете мислят сериозно за по добра селекция,но......вече треньора е друг и това доста променя ситуацията!!!Каква ще е ситуацията и с АЛЕКСАНДЪР ЧАНОВИЧ,който стоеше при нас само заради КОЛЬО!?Въпросителните,както винаги са много и както винаги положението не е особено цветущо!!!Едно е сигурно!!!Гонзо е амбициозен и ще работи здраво!!!Като треньор на ЧЕРНО МОРЕ,трябва да получи нашата подкрепа!!!Не бих искал да изпадне в Кольовото положение,да бъде руган от някои,дори и когато носеше купи!!!Нека всеки от нас преди да пусне някоя оригинална изцепка,първо да помисли,как ще повлияе това на играчите и треньора!!!За да стане отново ТИЧА непревзимаема крепост,огромна роля може да има и публиката!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
аве ади ве ...Шоко беше супер перфектен, най-после някакви истински качествени бекове да тръгнем да вземаме от сума ти и време, дето хем напред хем назад да играе ...Шоко си е шило, супер скорост има момчето и т.н. ...влошени отношения с агента, на кого му пука да не е да играе агента на терена

-
- Контакти:
И аз съм на мнение, че Шоко ставаше! Но ще го преживея
. Далеч повече ме вълнува въпроса с ЕРНАНДЕС! Там вече стане ли нещо и да се провалим изобщо няма да намерим подобен играч от такава класа, никакъв шанс! Особено и при все, че супер би се вписал в мисленето и футбола на Гонзо.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Уважавах Гонзо, но...някой спомня ли си след мача ''Локомотив''-Пд- ''Левски'', какво каза за ''Черно море''.
Хубаво е казал народа ''ти го плюеш, той си мисли, че дъжд го вали''. Е тогава Гонзо се изхрачи върху ''Черно море'', а пък който си иска нека си мисли, че с Гонзо ще ни вали топъл и приятен летен дъждец.
Що се отнася до Кольо, в никакъв случай това не беше начина за раздяла. Да наистина , той е най-некадърният треньор за последните вече 78 години.Факт, факт и само факти. Много жалко, че докато има футболен клуб ''Черно море'' и на мен, не ми се иска, ама в графата треньор за Купата ще остане неговото име .
Малко от канцелариите на ''Тича''
-''Защо не махате Спасов? ''
-''Че кой друг ще дойде за толкова пари!...
Сега си имаме Гонзо, ще направим няколко силни мача, и пак ще се почне ''мантрата'' завръщането на Гонзо в ПФК ''ЛЕВСКИ" 1914 .
Хубаво е казал народа ''ти го плюеш, той си мисли, че дъжд го вали''. Е тогава Гонзо се изхрачи върху ''Черно море'', а пък който си иска нека си мисли, че с Гонзо ще ни вали топъл и приятен летен дъждец.
Що се отнася до Кольо, в никакъв случай това не беше начина за раздяла. Да наистина , той е най-некадърният треньор за последните вече 78 години.Факт, факт и само факти. Много жалко, че докато има футболен клуб ''Черно море'' и на мен, не ми се иска, ама в графата треньор за Купата ще остане неговото име .
Малко от канцелариите на ''Тича''
-''Защо не махате Спасов? ''
-''Че кой друг ще дойде за толкова пари!...
Сега си имаме Гонзо, ще направим няколко силни мача, и пак ще се почне ''мантрата'' завръщането на Гонзо в ПФК ''ЛЕВСКИ" 1914 .
Последна промяна от Iceberg на 14 юни 2016 08:52, променено общо 1 път.
Причина: т.9
Причина: т.9
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Не се притеснявайте Коконов ще мачка. 

Иван Коконов подписа с Черно море
http://varnautre.bg/2016/06/14/20556/%D ... 1%80%D0%B5
Нападателят е шестото лятно попълнение на “Тича”
Нападателят Иван Коконов може е шестото лятно попълнение на Черно море. Това стана факт днес сутринта, след като футболистът се разба с ръководството на “моряците” и подписа договор с клуба, съобщиха за varnautre.bg от “Тича”.
Коконов вече бе част от Черно море, след като премина на “Тича” от тима на Ботев (Враца) през сезон 2013/2014 година, като през 2015 година спечели историческия първи трофей с екипа на “моряците” в турнира за Купата на България. При варненци нападателят има отбелязани 9 гола в “А” група.
След като напусна “Тича” през лятото на 2015 година премина в Берое, а за последно носи екипа на Монтана през втория полусезон на изминалото първенство.
Иван Коконов е родом от Петрич. Започва да тренира футбол в местния клуб Беласица. Впоследствие изкарва период в Пирин (Благоевград), преди да бъде привлечен в частната школа Векта (Пловдив). През 2009 г. подписва първи професионален договор със Сливен 2000. През зимата на 2010 г. пък нападателят преминава в Славия (София), след което е преотстъпен на Ботев Враца. На 29 април 2012 г. Коконов отбелязва първият хеттрик в кариерата си при домакинството на Ботев срещу Калиакра (Каварна).
http://varnautre.bg/2016/06/14/20556/%D ... 1%80%D0%B5
Нападателят е шестото лятно попълнение на “Тича”
Нападателят Иван Коконов може е шестото лятно попълнение на Черно море. Това стана факт днес сутринта, след като футболистът се разба с ръководството на “моряците” и подписа договор с клуба, съобщиха за varnautre.bg от “Тича”.
Коконов вече бе част от Черно море, след като премина на “Тича” от тима на Ботев (Враца) през сезон 2013/2014 година, като през 2015 година спечели историческия първи трофей с екипа на “моряците” в турнира за Купата на България. При варненци нападателят има отбелязани 9 гола в “А” група.
След като напусна “Тича” през лятото на 2015 година премина в Берое, а за последно носи екипа на Монтана през втория полусезон на изминалото първенство.
Иван Коконов е родом от Петрич. Започва да тренира футбол в местния клуб Беласица. Впоследствие изкарва период в Пирин (Благоевград), преди да бъде привлечен в частната школа Векта (Пловдив). През 2009 г. подписва първи професионален договор със Сливен 2000. През зимата на 2010 г. пък нападателят преминава в Славия (София), след което е преотстъпен на Ботев Враца. На 29 април 2012 г. Коконов отбелязва първият хеттрик в кариерата си при домакинството на Ботев срещу Калиакра (Каварна).
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
След треньорската смяна радостните вести валят една след друга. Да забравим за Ернандес - не си мечтае достатъчно за Подуене.
Сега е идеални момент да върнем и Жардел !! Щом за Коконов и Андонов може, значи и за Жардел може 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?