Имам един излишен билет в сектор А ,блок 8 ,ред 7 ,място 8. Ако има желаещ,да се обади. ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА! ВСИЧКИ НА ФИНАЛА!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... tif_t=like
Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Билетът е на новото си място!
Благодаря на всички,които проявиха интерес,но билетът беше само един!
ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА! ВСИЧКИ НА ФИНАЛА!

ЗА ЧЕСТТА НА ВАРНА! ВСИЧКИ НА ФИНАЛА!

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
- Контакти:
Смях! Тоя сайт да не го пише Гугутката? До вчера бяхте получили общо 7500 билета....днес пишат, че сте продали 11 000 хихихихи! Освен това 3000 билета от нашата първа партида свършиха! Второ - гледам някаква статия - Лески удари Черно Море, взе му ЗВЕЗДАТА!!! И викам кой ли са взели? Коконов. Резервата на Райков. Звезда? Хахахахаха. Тоя сайт е отчайващ. 14 000 агитка щели да имат хахахахахаха, и разбира се пОДЛОГИТЕ пишат - гостуващ тим? Кви гости сте ве шматки? Дори сте символичния домакин на НЕУТРАЛНИЯ терен във финала 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
СПАСОВ, АДМИРАЛ СПАСОВ, ДАНО МЕ ЧУВАШ....
АДМИРАЛЕ, ЗА БОГА, ПУСНИ КИТАНЧЕТО НА ВРАТАТА СЪБОТА ВЕЧЕР
. ГОТОВ Е, МАМКА МУ, ИМА И 2 СЪРЦА, КИТАНА ЩЕ ГИ СЪКРУШИ 
АДМИРАЛЕ, ЗА БОГА, ПУСНИ КИТАНЧЕТО НА ВРАТАТА СЪБОТА ВЕЧЕР

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Някой има ли идея с каква защита ще играем в събота?
Не вярвам в конспирации, но мисля, че при липсата на достатъчно защитници би трябвало да задържим Котев за този пуст финал. Някой има ли идея какво толкова е станало, че не играе от... странно, май точно от мача с "Левски". Ама че струпване на факти!
Не вярвам в конспирации, но мисля, че при липсата на достатъчно защитници би трябвало да задържим Котев за този пуст финал. Някой има ли идея какво толкова е станало, че не играе от... странно, май точно от мача с "Левски". Ама че струпване на факти!
Varnauser написа:Някой има ли идея с каква защита ще играем в събота?
....................................40.Александър Чанович (вр).............................
.....................................................................................................
8.Стенио.....84.Тодор Паланков......... 91.Живко Атанасов.....4.Михаил Венков
Пуснете Ернандес на финала - няма да съжалявате..Човека обича да бие говеда..а и има самочувствие на двукратен шампион...
Отпред Бакари-то, там дефанзивните - вие си знаете !
Ще ви трявба много страст, много битка, предполагам Спасов знае слабите места на Левски..
Пожелававам ви успех като отбор...а и на вас като фенове !
Бил съм на двата успешни финала на Лудогорец точно в Бургас, точно срещу много по големи публики от нашата....
Дори и така футболистите усетиха подкрепата ни , зарадваха ни и бяхме много щастливи !. Направете така че и вашите футболисти да се почувстват значими и по-добри от съперника на терена .
Успех Моряци !
Отпред Бакари-то, там дефанзивните - вие си знаете !
Ще ви трявба много страст, много битка, предполагам Спасов знае слабите места на Левски..
Пожелававам ви успех като отбор...а и на вас като фенове !
Бил съм на двата успешни финала на Лудогорец точно в Бургас, точно срещу много по големи публики от нашата....
Дори и така футболистите усетиха подкрепата ни , зарадваха ни и бяхме много щастливи !. Направете така че и вашите футболисти да се почувстват значими и по-добри от съперника на терена .
Успех Моряци !
-
- Контакти:
Не искам да гадая, но нека погледнем някои факти...
- опитен играч в България не винаги значи правилен играч
- същия играч е обвинен за черно тото. Обвинен не е осъден, но е обвинен и следствен
- същия играч още преди месец намеква, че ще напусне
- същия играч е доведен от спортно-техническия шеф на съперника
- същия съперник отмъква и друг играч
Според мен Кольо Спасов има МНОГО ОСНОВАТЕЛНА причина да разкара Котев точно преди този Финал. И то да го разкара без да му мигне окото, спонтанно. Сигурен съм, че има неща, които ние съвсем не знаем, но бачо ви Кольо е врял и кипял в тази игра. Междудругото - ако забиете Стенио на бека за мене мача е свършил! Най-добрия ни дефанзивен халф, моторът на всяка атака - просто АБСУРД да се лишим от него в средата на терена....Сега състава, какъвто аз го искам!
---------------------Китанов-------------------------
Кулибали------Стенио-----Атанасов------Венков
-------------Буркхард------Дани Г-----------------
Курьор--------------------------------------Райков
---------------------Ернандес-----------------------
----------------------Бакари------------------------
С тази 11-ка аз ви обещавам КУПАТА
- опитен играч в България не винаги значи правилен играч
- същия играч е обвинен за черно тото. Обвинен не е осъден, но е обвинен и следствен
- същия играч още преди месец намеква, че ще напусне
- същия играч е доведен от спортно-техническия шеф на съперника
- същия съперник отмъква и друг играч
Според мен Кольо Спасов има МНОГО ОСНОВАТЕЛНА причина да разкара Котев точно преди този Финал. И то да го разкара без да му мигне окото, спонтанно. Сигурен съм, че има неща, които ние съвсем не знаем, но бачо ви Кольо е врял и кипял в тази игра. Междудругото - ако забиете Стенио на бека за мене мача е свършил! Най-добрия ни дефанзивен халф, моторът на всяка атака - просто АБСУРД да се лишим от него в средата на терена....Сега състава, какъвто аз го искам!
---------------------Китанов-------------------------
Кулибали------Стенио-----Атанасов------Венков
-------------Буркхард------Дани Г-----------------
Курьор--------------------------------------Райков
---------------------Ернандес-----------------------
----------------------Бакари------------------------
С тази 11-ка аз ви обещавам КУПАТА

Все ми се искаше Стенио да е в средата, но май наистина е по-добре той да е отдясно, отколкото Кули. Че в последния мач доста пъти ни пробиха фланговете.
Благодаря за пожеланията от Разград! Дано зеленото продължи да печели в Бургас!
Благодаря за пожеланията от Разград! Дано зеленото продължи да печели в Бургас!