ShooterMan написа:Чорбарчето...аааа,да натирим Росен,че да го вземе Чорбата ли/Ааааааа не,Росен играе,и ще остане,а вие си гледайте циганина Крачунов
не братле пак си ме разбрал погрешно ... както онзи къде вчета цял ден обиждаше и пишеше небивалици а днеска се скри като мишок в дупката си ... Пиша всичко както си беше , което видях с очите си и което чух с ушите си ... Росен беше иницятора ... Живко му подръжаваше ( макар че доиде 30 мин след тях успя да навакса ) , след това беше Караджата ... а Симеон раиков беше наи кроткия от всички ... макар че като отидаха двамата барабанистчетата при тях и тои почна да бърка в джоба и да подскача на сапарето ... Не ме разбираи че го искаме даже напротив след това което видях с очите си не искам такива играчи повярваи ми в нашия отбор .. макар че те ги има навсякаде ... Такъв беше и Орлин Старокин ( пак наш от школата ) но ела да видиш какво чудо беше в Бургас по крачмите и дискотеките ... Мерси от такива футболисти в които и да е отбор ... затова идва лятото и се вижда след 1 мач къде ни е мястото !!!