Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Бивши юноши и играчи на Черно море

Мнениеот Iceberg » 11 юни 2015 14:22

Изображение
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 11 юни 2015 14:29

Няколко бивши и настоящи футболисти на Черно Море използваха кратката почивка да вдигнат сватби! На 06.06. и 07.06.2015г. пред олтара минаха трима, доколкото се не лъжа.. Николов, Коконов и Райков. Честито, Горчиво и Наздраве!
Последна промяна от Iceberg на 11 юни 2015 15:03, променено общо 1 път.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 11 юни 2015 14:36

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юни 2015 15:55

На младоженците честито!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 юни 2015 01:11

ГЕОРГИ ИЛИЕВ в интервю от Китай: ПОКЛОН за Купата!

varna-sport.com 11.06.2015 14:04
Бившият капитан на "Черно море" Георги Илиев, който в момента играе в Китай: Поклон за Купата! За
"Народно дело" той разкрива своите впечатления от китайското първенство и какво е почувствал, когато родният му клуб вдигна купата на България.
- Георги, какви са очакванията на шефовете на Шъдзяджуанг от първия елитен сезон на тима?
- Да се спасим от изпадане и да се утвърдим сред най-добрите. Ние тръгнахме много добре, надявам се да продължим по същия начин и ако е възможно, да се задържим в златната среда.
- Вашата лична равносметка от първите 12 мача?
- Играх в 11 от тях, имам 3 гола и няколко асистенции. Последната среща я пропуснах, тъй като бях получил удар в коляното и се възстановявах. Вече се чувствам добре.
- Какъв футбол се играе в Китай?
- По-дефанзивен, разчита се на много бягане и движение, на здрави единоборства. Като цяло липсва футболният интелект, но отборите са с много добра организация и солидни бюджети. Разполагат с модерни стадиони и идва много публика. В мачовете участват много известни чужденци, минали през Франция, Италия, Англия и други европейски държави. Атмосферата за всеки двубой е страхотна и аз изпитвам удоволствие от играта.
- Има ли други чужденци в Шъдзяджуанг?
- Да - централен нападател от Гамбия, външен халф от Венецуела и централни защитници от Южна Корея и Бразилия.
- Колко фенове идват на домакинските ви мачове?
- По 25 000. Създават невероятна обстановка и предразполагат да се раздаваш максимално. Важно е също, че всички в клуба показват голямо уважение към треньора Ясен Петров, към мен и другите играчи. Ликът на Ясен например може да се види на единия от секторите на стадиона.
- Да се върнем сега в България. Какво почувствахте, когато родният ви Черно море вдигна купата на България за първи път?
- Чувството бе неописуемо. Радвах се, все едно съм бил на терена. Момчетата направиха нещо велико, а за втория гол нямам думи. Поклон и респект пред всички в Черно море!
- Следихте ли финала?
- Да, по интернет. Имахме мач в Шанхай и останахме да спим там. След като Черно море обаче вдигна трофея, дълго не успях да заспя от вълнение.
- Чухте ли се с някого от „моряците“?
- Разбира се. Аз редовно поддържам връзка по телефона с част от моите бивши съотборници. Сега за пореден път им се обадих, за да им честитя триумфа.
- Може ли Черно море да щурмува топ 4 в „А“ група през новия сезон?
- Това е напълно реално. Отборът разполага с обигран състав, качествени изпълнители и можещ треньор. Както и изрядно финансиране и клубна структура. Като прибавим също самочувствието, което Черно море натрупа след спечелената купа, по силите на отбора е да преследва високи цели и да ги постига.
- Новият селекционер на България Ивайло Петев реши да не разчита на Вас. Как го приехте?
- Аз исках да продължа да съм част от националния отбор. Но селекционерът единствен преценява кои футболисти да покани. Нито съм обиден, нито съм разочарован.
- За финал. Ще изпълните ли договора си с Шъдзяджуанг, който изтича в края на сезона през ноември?
- Най-вероятно. Чувствам се прекрасно в клуба, а след кратката ми ваканция във Варна се завръщам след дни в Китай заедно със съпругата ми и двете ни дъщери. Ще взема апартамент и ще сме заедно до септември, когато малката щерка ще е първокласничка.

Снимка www.varna-sport.com
Георги Илиев нямаше щастието да бъде в отбора на Морето, който вдигна първата Купа в историята на варненския клуб.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 12 юни 2015 13:06

а бе постове за Жоро Илиев в темата Бивши ... някак си абслолютно сюреалистично ми звучи - да, фактологически е така, но за мене лично той все едно си е част от отбора дори и сега ... не мога да го възприема като "бивш" :-)

ПП: уффф че съм и аз ... не, не е критика към поста - благодаря за информацията! просто споделям усещането си :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 юни 2015 16:47

Банско се разделя с титулярния вратар

Вратарят Пламен Колев през новия сезон няма да играе в отбора на Банско, след като договорът му изтече. 27-годишният Колев, който беше титуляр през миналия сезон, ще смени отбора. Той обмисля предложения от България, но желанието му да си намери клуб в чужбина, съобщава БТА.

http://www.sportal.bg/news.php?news=551996

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 юни 2015 23:49

Като говорим за плеймейкъри,Ратников може да я върши прекрасно тази работа.Май имаше някакви "димни" проблеми,но може и да е спрял тревицата.Играеше с едно докосване и почти нямаше сбъркан пас.А и вкарва момчето,какво повече да желаем?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 юни 2015 00:20

Ратника е огромен талант, но си беше лигаве, какво да говорим повече... ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”