Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот ralimavridov » 14 яну 2013 13:45

tyranta написа:Къде си бе приятел (г-н 14 ноември ) ? сега какво ще кажеш и саитовете ли си измислят ? значи за да съм го казал съм бил там и не си измислям нито 1 моя дума чули !!! Казах ви че Гонзо като доиде тия мекерета станаха по ниски от тревата , а 5 мин преди това подскачаха на сапарето с Уискитата в ръце и Росен Колев с цигарата в устата ... и пускаше един след друг поздравите за 11ката и 12ката ( да не се разбере кои са те ) ... Гонзо така се канише че щеше да ги метне да ги бие едвали не и ти казах че го чух като каза на Красимир Минев ;Утре няма да могат да ходят ; !!! Видях и с очите си как ги спряха патрулката на нямаше и 50 метра по булеварда и как ги свалиха четиримата от колата която караше Караджов ... а Росен Колев излезна да се обяснява първи на полицаите да се разминат ... по натам подробности незнам !!!

Благодаря за инфото! ;)

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 14 яну 2013 14:00

Това е добра новина,изгонването на Караджов,никога не ми е правил впечатление на добър вратар.Много добре си спомням и наглото му държание на Тича.Гонзо в никакъв случай не ми е "любимец",но положителното, засега е че действа с твърда ръка.Определено футболистите,трябва да имат някакъв респект от треньора.Дано всичко това е за доброто на отбора. :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 14 яну 2013 14:45

Перфектно!!!Боклукът Караджов е аут от Тича :) .По-добре не можеше и да си го помислим дори,изхвърлиха го като парцал още при първата издънка.Сега на всички ще стане ясно,че са тука да играят и тренират,а не да ходят и да се запиват.Пиянките,купонджиите,такива НЯМАТ място на Тича.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 14 яну 2013 15:09

момчета не е само Караджов виновен за случая !! Не пропускаите факта че Роската Колев беше наи деиният през вечерта с поздравите , цигарите и питиетата !!! Тои, че даже и Живко Атанасов вкарваха новодошлите в обстановката ... и си мисля, че ако и другите нямаха договори и те щяха да си кажат чаo с отбора .... но те имат подписани договори а Караджата няма и затова само тои изгърмя !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 14 яну 2013 15:15

Според мен и Росен Колев ще го разкарат, той мисли повече за Час Пик отколкото за играта си, слаб защитник. Свиканаха ваще с треньори пълни мишоци да правят каквото си искат, ама сега май с Гонзо им се е*а мамата :mrgreen:

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 14 яну 2013 15:34

bez-nick написа:Според мен и Росен Колев ще го разкарат, той мисли повече за Час Пик отколкото за играта си, слаб защитник. Свиканаха ваще с треньори пълни мишоци да правят каквото си искат, ама сега май с Гонзо им се е*а мамата :mrgreen:

Росен едва ли ще го разкарат,но за треньорите мишоци си напълно прав,много разпасана команда станахме,трябва му твърда ръка на тоя отбор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 14 яну 2013 15:56

При Генов сигурно е имало линийки, алкохол, курви, оргии и след това айде в 8 сутринта на тренировка при сър Чечо :mrgreen: после как няма да сте на 3 точки от зоната на изпадащите ;)
Последна промяна от bez-nick на 14 яну 2013 16:01, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 14 яну 2013 15:57

Първо отлично решение на Гонзо. Дано и занапред да не се съобразява с никого. Вън лекетата от "Тича"! Крайно време е за желязна дисциплина.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 14 яну 2013 16:06

ralimavridov написа:Има доза истина за съботните изпълнения в Час Пик.Нещо е станало,наистина,защото Гонзо е звънял сутринта в Неделя на Великов да оправя някакви сериозни бакии...

Явно е станало нещо!Защото Гонзо се е решил на трудна стъпка с оглед нямането на вратари в Морето и е изгонил Караджата.Обаче аз АДМИРИРАМ такова решение.Редно е да сплаши малко псевдозвздите,които си мислят че могат да правят каквото си искат.Дори и да останем само с вратар от юношите/ако замине Китанов/по ще съм доволен,отколкото да гледам гейската муцуна на този доказан алкохолик.http://arenavarna.com/%d0%b2%d0%be%d0%b ... %be%d0%b2/
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ntt
Контакти:

моряци не ви ли се струва ,че закъсняваме със селекцията,сам

Мнениеот ntt » 14 яну 2013 17:11

моряци не ви ли се струва ,че закъсняваме със селекцията,само ТИЧАААААА ОЛЕ

Върни се в “Черно море”