СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот greenpeak » 27 фев 2013 20:29

Изображение

ТОЗИ Е БOКЛУК, КАКТО И ВСИЧКИ ВЪВ ФОРУМА КОИТО МУ ЛИЖАТ З@ДНИКА!!!

Провокаторите от ТИМ начело с Иван Михайлов, които всеки път когато някой почнеше да скандира с/у кмета или ТИМ надуваха тронби и вувозели и заглушаваха птотестиращите:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZK-L6eLKF-g&feature=player_embedded[/youtube]

А по късно скъсаха плакати с/у МУТРИТЕ и кмета, и биха протестиращи:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... vUCHUntgI0

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 фев 2013 20:44

Изображение

Скъсаният плакат, заради който бяха бити хора от мутрите.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 01 мар 2013 10:25

Тези протести само и конкретно срещу Кирил Йорданов започнаха с главен инициатор ненормалника Иван Петров, който има планове да вземе един терен, няма да казвам къде, но за целта трябва да влязат негови хора в общината, Магарешки и той плаща за кампанията да се махне Киро!Че и Киро има кусури - има ги, но не мога да разбера защо не се протестира срещу гербаджиите в общинския съвет и не им се вика на тях ''вън'', нищо не може да се реши без съгласието на общинския съвет нали знаете и кмет да стане greenpeak, направо съм бесен, как се обсеби от разни интересчии като оня ненормалник, че трябва да се махне кмета, а ония гниди в общинския съвет да си стоят и да се сложи кмет на ГЕРБ и софийска подлога или пък Магарешкия, нищо чудно като се махне Киро, точно такъв да стане кмет! :evil: ВЪН СОФИЙСКИТЕ ПОДЛОГИ ОТ ОБЩИНАТА, като ще се протестира срещу нещо, да се прави като хората, а това за мен е неосъзната глупост, Киро е по-малкото зло в случея!Или всички до един вън от общината, или си вкарваме автогол по този начин, всъщност от общинския съвет се чувстват перфектно в момента от настроението сред протестиращите!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 мар 2013 18:13

bez-nick написа:Тези протести само и конкретно срещу Кирил Йорданов започнаха с главен инициатор ненормалника Иван Петров, който има планове да вземе един терен, няма да казвам къде, но за целта трябва да влязат негови хора в общината, Магарешки и той плаща за кампанията да се махне Киро!Че и Киро има кусури - има ги, но не мога да разбера защо не се протестира срещу гербаджиите в общинския съвет и не им се вика на тях ''вън'', нищо не може да се реши без съгласието на общинския съвет нали знаете и кмет да стане greenpeak, направо съм бесен, как се обсеби от разни интересчии като оня ненормалник, че трябва да се махне кмета, а ония гниди в общинския съвет да си стоят и да се сложи кмет на ГЕРБ и софийска подлога или пък Магарешкия, нищо чудно като се махне Киро, точно такъв да стане кмет! :evil: ВЪН СОФИЙСКИТЕ ПОДЛОГИ ОТ ОБЩИНАТА, като ще се протестира срещу нещо, да се прави като хората, а това за мен е неосъзната глупост, Киро е по-малкото зло в случея!Или всички до един вън от общината, или си вкарваме автогол по този начин, всъщност от общинския съвет се чувстват перфектно в момента от настроението сред протестиращите!

На грешна, ама абсолютно погрешна позиция си, младеж.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 01 мар 2013 19:05

Да ве, добре, дано го махнат само него, ще си говорим после.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 01 мар 2013 19:57

НЕДЕЛЯ, 3 МАРТ, 11 ЧАСА ПРЕД ОБЩИНА ВАРНА, ОТБЕЛЯЗВАМЕ ОСВОБОЖДЕНИЕТО И 100 ГОДИНИ ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 03 мар 2013 13:41

Изображение

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 03 мар 2013 21:06

greenpeak написа:Изображение

Айде викай сега Марешки, Спартак и ГЕРБ оле

ГЕРБ поиска оставката на кмета

и до г-н зеления, какво стана сега, май май не съм бил толкова в грешка.

ГЕРБ днес официално застана на страната на протестиращите след като бяха оставени на спокойствие и ни чака нов кмет - софийска подлога и подлога на ГЕРБ.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 03 мар 2013 21:40

bez-nick написа:
greenpeak написа:Изображение

Айде викай сега Марешки, Спартак и ГЕРБ оле

ГЕРБ поиска оставката на кмета

и до г-н зеления, какво стана сега, май май не съм бил толкова в грешка.

ГЕРБ днес официално застана на страната на протестиращите след като бяха оставени на спокойствие и ни чака нов кмет - софийска подлога и подлога на ГЕРБ.

Младо момче, ама ти наистина си в абсолютна грешка! Като пишеш във форума се постарай и да четеш всичко, което ти се поднася като информация! ТИМ отдавна трябваше да бъдат изправени до стената, както и Магарешки. Едните са по-брутални, но и другия "не лъже". Всички тези боклуци трябва да бъдат отстреляни за да може държавата и в частност градът ни да тръгнат напред! Киро хюмнето така или иначе си заминава. Няма да се учудя ако ТИМ на принципа на гущера сами не си откъснат опашката Киро дупката. Бях писал преди повече от година, че ще се стигне до този момент, като се надявах, че мутрите, които управляват Варна ще се окажат по-умни и ще направят необходимото хем да подобрят положението на варненци, хем и те да се стабилизират. Но мутрафона си е мутрафон! Със всеки свой ход просто правят поредната си стъпка към ешафода. Абсолютни глупаци! Доказаха, че не само са глупаци, но и абсолютни неадекватници. Ами като са толкова глупави защо не си наеха умни съветници?
Да се спасяват. Изобщо няма да ми е мъчно за тях. За разлика от един Илия Павлов или братята ( Васил ) Илиеви, които въпреки мутрафонството бяха и пичове!
И ще приключа: лакомата въшка излиза на челото!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 03 мар 2013 21:59

Аз продължавам да си държа на мнението, че гербаджиите от общинския съвет трябва да бъдат изритани, преди да се надяваме на промяна!

Върни се в “Черно море”