СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Това ми е мнението относно събитията в момента. Бях пуснал и тема ама я омешаха в общата. Вярно е, че ГЕРБ има какво да дадат още на Варна, но все пак по-добър избор за мен няма в момента 
Ей, хора! Направо ми писна, честно ви казвам! Единствено ГЕРБ и най-вече Бойко се мъчат да променят нещо в скапаната ни и сбозена отвсякъде държава ....ако не им дадете шанс за поне още 4 години, вероятно ще си тръгна от България и ще ви оставя да си сърбате комунистическо-турската си супа! Тия крадци и мошеници 20 години разграбваха България, донесоха ни кризата в държавата още преди да дойде световната икономическа криза! Ама то се скъсаха един през друг да лапат - Костов, Станишев, Доган ...и кой ли още не, единствено мислейки за джобовете си! Единствено с Бойко може нещата да се променят в положителна посока ...и ако не беше тази изкуствено създадена според мен световна икономическа криза ...съм сигурен, че вече щяхме да сме напред с материала! Бойко бил обещал! Ами добре... може и да не си е изпълнил някое и друго обещание, обаче как се предвижда подобно нещо като световната криза бе! И да не би другите като са обещавали ...да са си изпълнявали обещанията, макар и без да има световна криза! Понякога е по-важно старанието и да се вижда, че наистина нещо се прави нещата да се променят ..на мен ми е писнало много отдавна от политика и съм спрял изцяло да я следя (като изключим последните 2-3 дни), защото начело винаги са били тотални продажници! Те не мислят за доброто на България, а само как те да дойдат на власт и да почнат да смучат! Когато стоят в опозиция винаги се мъчат да насаждат напрежение, да дестабилизират колкото се може повече държавата, за да могат да дойдат те на власт на мястото на управляващите! Всъщност аз не знам дали вярвам толкова на ГЕРБ, колкото по-скоро на Бойко ...личи си, че човекът наистина се мъчи да направи нещо за държавата за разлика от всички предишни! И ако оставите тия предишни пак да дойдат и да грабят, наистина аз поне се омитам оттук, защото ми писна!
И се пускат милиони компромати срещу Бойко ..бил играел футбол?! И какво, кой знае колко напрежение му се насъбира на човека, 1 почивен ден ли искате да няма в седмицата ...това не е реално, абсолютно всеки човек заслужава да има поне 1 ден почивка за себе си
Както и да разтовари по някакъв начин! Бил назначавал Бойко свои, приближени хора?! Ами вие ако имате някакви управляващи функции ...няма ли да разчитате на хора, които познавате и на които имате доверие?! Или на такива, които ваш доверен човек ви е препоръчал?! Или Бойко специално ще тръгне да следи дали някой си продава цигари по интернет, когато има много по-големи проблеми на главата?! Или пък последната смешка с тая дето представяше народа днеска ......сякаш Бойко е супер тъп и няма да му е по-лесно да плати на някой абсолютно непознат срещу когото не може да има подобни компромати и който пак може да се подмазва като иска! Защо му е на Бойко да вика някаква такава дето е имала общо с разни партии и децата й едикакво си ?! Просто жената е отишла там да защитава гражданска позиция, защото явно й пука какво се случва в държавата и иска промяна като всички нас! Обаче комунисти, десни и т.н. веднага търсят начин да объркат хората и да насадят колкото се може повече компромати срещу правителството! Разберете, че държавата е много ама много затънала !!! Главно заради предишните 20 години ...и че нищо не може да се промени толкова бързо с магическа пръчка! Нормално е да има безработица, защото в България нямаме никакво производство! Или искате да има работни места за 2 милиона продавач-консултанта 1 милион брокера 2 милиона сервитьора и т.н. ....защо не се сърдите на тия, които приватизираха предприятията и фабриките и домъкнаха тук само чужденци, които ги разграбиха и унищожиха! Без производство как искате да има работни места?! А без работни места как искате да живеем добре и да преодолеем кризата?! Но всичко в момента се дължи на мерките вземани в миналото, които са тотално негативни ...и както се вижда примерно Румен Овчаров кой знае колко милиони е получил под масата, за да подпише тия супер неизгодни за държавата сделки с електрокомпаниите! И все пак си мисля, че ако я нямаше за съжаление световната криза, при Бойко определено нещата вече щяха да са доста по-добре отколкото при предните мошеници! Просто се изисква време и търпение! И като го казвам това ...не съм против протестите! Протестите са дори много полезни, защото днеска се видя как бързо могат да се променят нещата и да се вземат адекватни мерки! Защото протестите карат в случая и енергоразпределителните дружества да клекнат малко от явно неизгодните за държавата договори!! Аз съм против протестите да имат за цел да свалят правителството ...на мен протеста ми хареса, със защита на конкретните интереси на хората, с предложение какви точки да се вземат и т.н. Обаче смотаната опозиция веднага се опитва да намери изгода в ситуацията, пращайки си там младежките организации да искат оставки и да обират дивиденти за себе си ....аз ако можех, щях всичките партии до една без ГЕРБ да ги вкарам на топло в затвора! Както и отделните единици от ГЕРБ, които не оправдават доверието на Бойко и народа! Те толкова са се уплашили от Бойко, че сега като за последно всичките се опитват да хапят и да късат на месо от ГЕРБ, защото точно този момент на нестабилност им е шанса! За мен получи ли Бойко още 4 години смятам, че нещата ще почнат да вървят на добре! Оставим ли лакомниците да се върнат отново да управляват, ще се клатушкаме още 20-30 години напред назад! Вярвам, че Бойко е най-добрия избор ...и принципно не обичам да агитирам, но направо ме изнервя елементарното мислене на някои хора... ще кажеш, че Бойко им е виновен за всичко, защото той е на власт и при него са намалели заплати и е нарастнала безработицата ....а не се замислят, че всяко действие носи след себе си последствия! И че в момента си търпим точно последствията на 20 годишното разграбване на страната + световната криза на гърба ни!!! Така че дайте шанс на човека, защото поне се вижда, че има искрено желание да промени нещо! Надявам се да се бъркам, че толкова хора са настроени против Бойко ....дано наистина разни платени партийни младежи да са плъзнали из форума и разни подобни, а иначе потребителите да си разсъждават трезво! И дано не сте толкова тесногръди ...и да твърдите аз защитавам десните идеи ала-бала ....щото десните идеи може и да са хубаво нещо, както и левите ...ама от идеи до изпълнение разликата е голяма!!! Така че ще гласувам за единствената надежда за някаква промяна и дано се даде шанс!
Извинявам се, ако нещо нарушавам правилата! Мисля, че темата е изключително актуална и важна и няма как да се пренебрегне от всеки българин! Правилата са хубаво нещо и трябва да се спазват, но е по-важен духа, а не буквата!!! И тия, които ще ме обвинят, че ГЕРБ ми плащат... всъщност май съм член на НДСВ, или поне бях... вервах му едно време на Царя, но за съжаление не се получиха нещата! Дали съм още член там не знам, поне не ми пълнят пощата вече с брошурки! И за Атака съм си мислел ама някак много крайни ми идват... добре, че се появи Бойко да има за кого да се надявам, че има силата да промени нещо ..но нямам нищо общо с ГЕРБ, освен това, че ми харесва старанието за промяна!!!

Ей, хора! Направо ми писна, честно ви казвам! Единствено ГЕРБ и най-вече Бойко се мъчат да променят нещо в скапаната ни и сбозена отвсякъде държава ....ако не им дадете шанс за поне още 4 години, вероятно ще си тръгна от България и ще ви оставя да си сърбате комунистическо-турската си супа! Тия крадци и мошеници 20 години разграбваха България, донесоха ни кризата в държавата още преди да дойде световната икономическа криза! Ама то се скъсаха един през друг да лапат - Костов, Станишев, Доган ...и кой ли още не, единствено мислейки за джобовете си! Единствено с Бойко може нещата да се променят в положителна посока ...и ако не беше тази изкуствено създадена според мен световна икономическа криза ...съм сигурен, че вече щяхме да сме напред с материала! Бойко бил обещал! Ами добре... може и да не си е изпълнил някое и друго обещание, обаче как се предвижда подобно нещо като световната криза бе! И да не би другите като са обещавали ...да са си изпълнявали обещанията, макар и без да има световна криза! Понякога е по-важно старанието и да се вижда, че наистина нещо се прави нещата да се променят ..на мен ми е писнало много отдавна от политика и съм спрял изцяло да я следя (като изключим последните 2-3 дни), защото начело винаги са били тотални продажници! Те не мислят за доброто на България, а само как те да дойдат на власт и да почнат да смучат! Когато стоят в опозиция винаги се мъчат да насаждат напрежение, да дестабилизират колкото се може повече държавата, за да могат да дойдат те на власт на мястото на управляващите! Всъщност аз не знам дали вярвам толкова на ГЕРБ, колкото по-скоро на Бойко ...личи си, че човекът наистина се мъчи да направи нещо за държавата за разлика от всички предишни! И ако оставите тия предишни пак да дойдат и да грабят, наистина аз поне се омитам оттук, защото ми писна!
И се пускат милиони компромати срещу Бойко ..бил играел футбол?! И какво, кой знае колко напрежение му се насъбира на човека, 1 почивен ден ли искате да няма в седмицата ...това не е реално, абсолютно всеки човек заслужава да има поне 1 ден почивка за себе си

Извинявам се, ако нещо нарушавам правилата! Мисля, че темата е изключително актуална и важна и няма как да се пренебрегне от всеки българин! Правилата са хубаво нещо и трябва да се спазват, но е по-важен духа, а не буквата!!! И тия, които ще ме обвинят, че ГЕРБ ми плащат... всъщност май съм член на НДСВ, или поне бях... вервах му едно време на Царя, но за съжаление не се получиха нещата! Дали съм още член там не знам, поне не ми пълнят пощата вече с брошурки! И за Атака съм си мислел ама някак много крайни ми идват... добре, че се появи Бойко да има за кого да се надявам, че има силата да промени нещо ..но нямам нищо общо с ГЕРБ, освен това, че ми харесва старанието за промяна!!!

ogrizko написа:Това ми е мнението относно събитията в момента. Бях пуснал и тема ама я омешаха в общата. Вярно е, че ГЕРБ има какво да дадат още на Варна, но все пак по-добър избор за мен няма в момента
И се пускат милиони компромати срещу Бойко ..бил играел футбол?! И какво, кой знае колко напрежение му се насъбира на човека, 1 почивен ден ли искате да няма в седмицата ...това не е реално, абсолютно всеки човек заслужава да има поне 1 ден почивка за себе сиКакто и да разтовари по някакъв начин! Бил назначавал Бойко свои, приближени хора?! Ами вие ако имате някакви управляващи функции ...няма ли да разчитате на хора, които познавате и на които имате доверие?! Или на такива, които ваш доверен човек ви е препоръчал?! Или Бойко специално ще тръгне да следи дали някой си продава цигари по интернет, когато има много по-големи проблеми на главата?! Или пък последната смешка с тая дето представяше народа днеска ......сякаш Бойко е супер тъп и няма да му е по-лесно да плати на някой абсолютно непознат срещу когото не може да има подобни компромати и който пак може да се подмазва като иска! Защо му е на Бойко да вика някаква такава дето е имала общо с разни партии и децата й едикакво си ?! Просто жената е отишла там да защитава гражданска позиция, защото явно й пука какво се случва в държавата и иска промяна като всички нас! Обаче комунисти, десни и т.н. веднага търсят начин да объркат хората и да насадят колкото се може повече компромати срещу правителството! Разберете, че държавата е много ама много затънала !!! Главно заради предишните 20 години ...и че нищо не може да се промени толкова бързо с магическа пръчка! Нормално е да има безработица, защото в България нямаме никакво производство! Или искате да има работни места за 2 милиона продавач-консултанта 1 милион брокера 2 милиона сервитьора и т.н. ....защо не се сърдите на тия, които приватизираха предприятията и фабриките и домъкнаха тук само чужденци, които ги разграбиха и унищожиха! Без производство как искате да има работни места?! А без работни места как искате да живеем добре и да преодолеем кризата?! Но всичко в момента се дължи на мерките вземани в миналото, които са тотално негативни ...и както се вижда примерно Румен Овчаров кой знае колко милиони е получил под масата, за да подпише тия супер неизгодни за държавата сделки с електрокомпаниите! И все пак си мисля, че ако я нямаше за съжаление световната криза, при Бойко определено нещата вече щяха да са доста по-добре отколкото при предните мошеници! Просто се изисква време и търпение! И като го казвам това ...не съм против протестите! Протестите са дори много полезни, защото днеска се видя как бързо могат да се променят нещата и да се вземат адекватни мерки! Защото протестите карат в случая и енергоразпределителните дружества да клекнат малко от явно неизгодните за държавата договори!! Аз съм против протестите да имат за цел да свалят правителството ...на мен протеста ми хареса, със защита на конкретните интереси на хората, с предложение какви точки да се вземат и т.н. Обаче смотаната опозиция веднага се опитва да намери изгода в ситуацията, пращайки си там младежките организации да искат оставки и да обират дивиденти за себе си ....аз ако можех, щях всичките партии до една без ГЕРБ да ги вкарам на топло в затвора! Както и отделните единици от ГЕРБ, които не оправдават доверието на Бойко и народа! Те толкова са се уплашили от Бойко, че сега като за последно всичките се опитват да хапят и да късат на месо от ГЕРБ, защото точно този момент на нестабилност им е шанса! За мен получи ли Бойко още 4 години смятам, че нещата ще почнат да вървят на добре! Оставим ли лакомниците да се върнат отново да управляват, ще се клатушкаме още 20-30 години напред назад! Вярвам, че Бойко е най-добрия избор ...и принципно не обичам да агитирам, но направо ме изнервя елементарното мислене на някои хора... ще кажеш, че Бойко им е виновен за всичко, защото той е на власт и при него са намалели заплати и е нарастнала безработицата ....а не се замислят, че всяко действие носи след себе си последствия! И че в момента си търпим точно последствията на 20 годишното разграбване на страната + световната криза на гърба ни!!! Така че дайте шанс на човека, защото поне се вижда, че има искрено желание да промени нещо! Надявам се да се бъркам, че толкова хора са настроени против Бойко ....дано наистина разни платени партийни младежи да са плъзнали из форума и разни подобни, а иначе потребителите да си разсъждават трезво! И дано не сте толкова тесногръди ...и да твърдите аз защитавам десните идеи ала-бала ....щото десните идеи може и да са хубаво нещо, както и левите ...ама от идеи до изпълнение разликата е голяма!!! Така че ще гласувам за единствената надежда за някаква промяна и дано се даде шанс!
![]()
Ти като тиквата,пак червените са виновни,платени,плъзнали по форумите,не знам на кого е промит мозъка но жалко ако наистина мислиш така за това управление.На такова дередже сме и заради това че хората,както и ти всеки четири години гласувате за НОВИТЕ.Циганина костов ,Царчето,сега и това недоразумение което днеска на прес-комференцията не знаеше какво да каже,не знае и какво да прави и пак почна с глупостите си за предните,колко били виновни те.Този човек не носи и не може да носи никаква отговорност.След всичките простотйи които направи,след всичките обиди които каза и за пенсионерите,учените абе за всички,за целият български народ който не членува в герб и заради това че цяла Европа ни се смее заради него,най логично е да си ходи и да не се мярка повече в политическото пространство и дори по любимите му телевизии.
По некадърно,некомпетентно,алчно и анти социално правителство не сме имали за 24 години демокрация.
-
- Контакти:
Боко есе превърна в политическо-мафиотски ОЛИГАРХ,престъпник.И ще ти кажа нещо.Мой познат зарежда с дизел образователни структури,не уточнявам какви във Варна.От както Боко е на власт и коли и беси тука - ВСЯКА година казва,че киха на неговите хора 250 000 лева.Съкратил си е персонала наполовина и казва,че обмисля да емигрира,сипал е 750 000 лева в джоба на ГЕРБ,защото иначе са го заплашили с унищожаване на бизнеса му и всъщност са го закрили почти...Абсолютно нищо не е направил тоя п****** за България.Магистралите са строени с европейски пари,повтарям - ЕВРОПЕЙСКИ,или пари от ДАНЪЦИТЕ,наши пари,а строителството е задължително и договорено с ЕС.Както виждаш се строят все паневропейски коридори и такива влизащи в главната пътна мрежа.Защо не се строи магистрала Черно Море?Защо не се строи Хемус?Киро меката китка тука няма вина,просто ЕС не държи на тези пътища,следователно и Боко няма нужда да им лиже гъза и замазва очите.Това е.Но я аз да попитам - какво стана с ВМЗ Сопот?Какво стана с НАЙ-ГОЛЕМИЯ месопреработвател на Балканите,МЕКОМ Силистра,който беше известен в целия ЕС,Турция,Русия?Какво става с БДЖ?Боко е едно неадекватно момченце,което си играе на държавник,само,че не му стига пипето за тая работа,това не е карате.Когато си Премиер,има БУНТОВЕ е малко ЦИНИЧНО да се хвалиш,че си имал почивен ден и си ритал топка?Народа ти се бие с полицията,трошат ЕРП-тата,страната пред гражданска война...той ритал топка?!гледал Джокович?!?бъркали си в гащите един-друг с Груевски в Македония?!?Тоя изобщо не е в час,всъщност никога не е бил,той е просто един шофьор от УБО,комунистическа креатура и подлога.Хубавото е,че народа не е тъп и хули и т.нар. опозиция.Т.е. БСП,ДПС и царския крадец не могат да яхнат вълната,както и Кунева-Пръмова,друга комунистическа подлога и престъпник.Другите като Волен не могат да съберат сили да управляват и просто трябва да се случи нещо ново,всъщност ние това и искаме,смяна на системата и всичките производни на БКП да бъдат изгонени от Парламент и власт.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Огризко, добър пост! Харесаха ми разсъжденията ти. Доказа, че можеш да мислиш поне 2-3 хода напред. Чета разни безумия и се чудя на акъла на някои съфорумници. Поне на тези, които се правят уж анти комунисти, а с писаниците си наливат вода в тяхната воденица. Безумия! Разбира се сега не е времето на социализма и всеки има право на мнение, но... идват ми в повечко. Аз също не съм доволен от Борисов, но просто в момента няма никаква алтернатива. Грешка, има алтернатива и тя се казва БСП, ДПС, Кунева-Пръмова и разни като Атака и сие. Не категорично! Мразя комунистите и няма как да не мисля какво ще стане, ако кабинета Борисов падне.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Ron Jeremy
- Контакти:
зеления написа: Грешка, има алтернатива и тя се казва БСП, ДПС, Кунева-Пръмова и разни като Атака и сие. Не категорично! Мразя комунистите и няма как да не мисля какво ще стане, ако кабинета Борисов падне.
Aма ти що си мислиш , че сегашните не са комунисти и с какво са по различни от предишните комунисти , сега е момента да се изрине цялата политическа система , която вече 24 години се диктува от бившите кадри на компартията , то бива да сте задръстени , ами вие минавате всякакви граници
ex Popeye
Току що премиера хвърли оставката на правителството. Жалко, защото не мисля, че вината за сегашното дередже на държавата е в сега управляващите. Напротив, мисля, че направиха доста, въпреки постоянните провокации срещу тях, въпреки опитите за дестабилизация и ваденето на измислени компромати, въпреки постоянните спънки от преждеуправляващите, вместо всички да се обединят около просперитета на държавата. Завидяха му за всичко, което притежава и се уплашиха от него. Уплашиха се, че ще успее!? И никой не мислеше, че това успяване няма да е само негово, а на самия народ български. Типично по ганьовски! А сега? Сега накъде?! Някой вижда ли някаква алтернатива на ГЕРБ? Пак ли онея, дето най-нагло крадяха от държавата и я опоскаха през годините на прехода ще ми пробутвате?! Въпроса ми е към всички, които злорадо крещяха за оставка, за смърт на премиера и какви ли не глупости?! А сега да видим! Лошото е само едно, губи България, губи народа. Грешки че имаше в сегашните, така е. Че не винаги вземаха най-правилните решения в първия момент и това е вярно. Но са единствените, които не се притесняваха да се коригират, бяха първите, които ако дори и най-малко излизаха съмнения за нещо корупционно, да уволняват на момента, да изхвърлят от постовете им дори тяхни министри. На тези хора просто трябваше да им се помогне, за да сме сега всички ние по-добре. А не да им се пречи и се омаскаряват с измислени компромати. Аз лично не виждам никаква алтернатива за управление на държавата. Искрено се надявам този ход с оставката да се окаже полезен както за ГЕРБ и подкрепящите ги други политици, така и за държавата ни.
Напълно подкрепям Огризко, Зеления и всички, които разсъждават като тях. Радвам се, че има трезво мислещи и разумни хора. Сигурен съм, че те са много повече от идиотите мятащи бомбички и камъни по полиция и жандармерия, от маскираните лумпени трошящи витрини, автомобили и мирни глави, от безумните изказвания по форуми и митинги на болни мозъци, малоумници и недораслеци разни, от безотговорни политици и протежетата им в медиите, съда, прокуратурата и други държавни институции, от червените бабички и промити комунистически мозъци. Поддържам протестите на хората по улиците, но спонтанни, мирни и с градивен характер.
Напълно подкрепям Огризко, Зеления и всички, които разсъждават като тях. Радвам се, че има трезво мислещи и разумни хора. Сигурен съм, че те са много повече от идиотите мятащи бомбички и камъни по полиция и жандармерия, от маскираните лумпени трошящи витрини, автомобили и мирни глави, от безумните изказвания по форуми и митинги на болни мозъци, малоумници и недораслеци разни, от безотговорни политици и протежетата им в медиите, съда, прокуратурата и други държавни институции, от червените бабички и промити комунистически мозъци. Поддържам протестите на хората по улиците, но спонтанни, мирни и с градивен характер.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Ron Jeremy
- Контакти:
Мачът свърши , след като издъниха бюджета се изнизаха по терлици!
Сега избори , но за ВНС ,нова конституция и лустрация ,иначе всичко до тук губи смисъл !!!
Сега избори , но за ВНС ,нова конституция и лустрация ,иначе всичко до тук губи смисъл !!!
ex Popeye
Личното ми мнение е, че Б.Б. е най-посредственият, порост и нагъл министър прецедател на България от освобождението ни от Турско робство до днес.
Ей,каква е алтернативата,която да изберем?БСП-още по зле,ДПС-турци никога не трябва да бъдат на власт,Кунева-не виждам промяна да има и с нея,Волен-също не ми е приятен,Костов-също.