20.09 16 : 00 Черно море - Левски / Всички на стадиона !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Изхвърлете Николай Йорданов

Мнениеот blue avalanche » 20 сеп 2010 20:06

iskrichka написа:Ама ако ще и на задна да го опъне, Илко си е в полето и хваща първи топката.... :evil:

"Илко си е в полето..."
Страшно прозрение!Как го разбра!За всички остана скрито къде се намира Пиргов!
"... хваща първи топката..."
Ай стига...Ма Пиргов ХВАНА ли топката?
"...първи..."
Има си хас Тасевски да ХВАНЕ топката!
1.Стигна ли Тасевски първи до топката?Стигна!
2.Игра ли първи стопката?Игра!
3.Хвърли ли се Пиргов в краката му?Хвърли се!Не казвам,че е искал да го спъне-просто закъсня!
Еми -дузпа!Както и да се погледне!Ако Йорданов искаше да "бута" Левски,още първото полувреме Ч.море трябваше да са с 10 човека!Между впрочем,за блъскане на съдията какво се полага?

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 20 сеп 2010 20:08

Илко играе първо с топката и после с краката на дарко... Т.е Никаква дузпа....Престъпление срещу футбола :!: :!: :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 20:08

noi написа:
MORSKI написа:
John Terry написа:След като Черно Море изпадне феновете им пак ще станат Левскари......

ахахахаа, и как ртака реши, че стели сме да станем Левскари.... Много ви се иска, но уви за вас.... Феновете на Черно Море не са като масата ваши фенове, които и един мач не са ви гледали..... Ударихте на камък тук... Дпори и в Г група пак ще сме си за Черно Море!

Ами успех в Г група :)

Ти сега последно от Пирин ли си или от Левски :mrgreen: Или от давата едновременно :mrgreen: Иначе мерси, препдочитам в Г, но да съм за отбора си, отколкото в А, но за тим извън Варна!

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Re: Съдийството на мача Черно море - Левски

Мнениеот de.bil » 20 сеп 2010 20:09

za nas e toj religiq написа:Кое му е точното? Според теб вратаря трябваше да му направи път ли ??? Повежда , вратаря избива и палячото се спъва за дузпа :evil:

Точно така е. Но това е без значение за изхода на мача ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 20:09

John Terry написа:
MORSKI написа:
John Terry написа:След като Черно Море изпадне феновете им пак ще станат Левскари......

ахахахаа, и как ртака реши, че стели сме да станем Левскари.... Много ви се иска, но уви за вас.... Феновете на Черно Море не са като масата ваши фенове, които и един мач не са ви гледали..... Ударихте на камък тук... Дпори и в Г група пак ще сме си за Черно Море!

Само във Варна Левски има повече фенове отколкото Черно Море

Много си запзонат ., ти лично ги ги брои един по един :mrgreen: Поредното ти силно мнение изпълнено с много факти :mrgreen:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Съдийството на мача Черно море - Левски

Мнениеот СВОБОДЕН » 20 сеп 2010 20:10

Гледах мача. Левски спечели заслужено въпреки, че Черно море ни изпоритаха. За дузпата е ясно. Тя е безспорна. Но дали някой гледа втория гол на варненици. Не става въпрос за играчът който вкара гола, а за този който му я подаде. Периди да му я подаде я получи в положение на засада. Този гол не трябваше да бъде зачетен. Иначе, ако не беше умората срущу Гент, моряците отнасяха петичка, независимо, че играха на върха на възможнжстите си. Те и сега си я получаваха, но Гарата и Дани Младенов аристократично ги пожалиха в края от чисти позиции и им позволиха да помечтят за невъзможното. В края на крайщата и феновете на Черно море трябва да са доволни от този мач. Те имаха възможност за момент да помечтаят за илюзията. Тя за това е илюзия защото е недостижима и няма как да се сбъдне, но винаги е приятно да мечтаеш за нея.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 20 сеп 2010 20:12

John Terry написа:
The Sailor Man написа:А ти какъв го играеш бе маке?Защитник на синята агентурна креатура?Коментирай си Пирин и си спомни,че вас бая ви подпират срещу нас редовно или получаваш амнезия,да се връщам ли към 1:1 с нередовния ви гол и несвирените дузпи за нас?Или този сезон,когато ви се спестиха 2 ЧК и 1 дузпа?Трай там,че вие с 14 човека сте слаби и изобщо къде се месиш между атовете като се раздават къчове?изобщо къде сте вий между Черно Море и Динамо Подуене?Да не си им солташак нещо :?:

Джон Тери,не се чувствам олигофрен,защото виждам теб и виждам какво е да си истински такъв,чистокръвен при това.Дерзай и преживяй :lol:

Абе как така срещу всеки отбор сте ощетени не ми е ясно???....Чак и статистика ми вадиш,колко картона,колко дузпи е трябвало да има.....а не помните как миналия сезон бе отменен най-кристалния гол в българския футбол на мочура във Варна.
И кога си ме видял бе??? Ти много надалече взе да виждаш.Аз съм в София ти във Варна и ме видял???Интересно как стана

2 измислени дузпи и Чк на Герена говори ли ти нещо или тогава не беше от Левски ???
Няма ли един свестен Левскар да каже, че дузпа няма и се срамува от това, че отбора му е бил по този начин...

Потребителски аватар
John Terry
Контакти:

Мнениеот John Terry » 20 сеп 2010 20:14

А миналия сезон за купата защо не се намери един свестен "моряк" да каже че го е срам от това ще Левски бе рязан по този начин???????????

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 сеп 2010 20:15

John Terry написа:А миналия сезон за купата защо не се намери един свестен "моряк" да каже че го е срам от това ще Левски бе рязан по този начин???????????Какво ми ревете като вдовица за кур.

Мен не, че ме е срам, но не се гордях с онова 4:1 точно заради гола.... Я да видим сега дали някой ще признае и от вас за тази спорна дузпа... Понеже това, ако беше във вашето наказателно поле дузпа за нас щеше да се свири, ама друг път...
А нза реването- вие ревахте 2 месеца след мача и комисия сменяхте, сега ние ще ревем колкото искаме..

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 20 сеп 2010 20:16

John Terry написа:А миналия сезон за купата защо не се намери един свестен "моряк" да каже че го е срам от това ще Левски бе рязан по този начин???????????

Случайно да си гледал мача? 1-вия гол на Левски беше от 100 % засада....

Върни се в “Черно море”