Евала..смятайте какъв рев тука в Гонга,в ***
Нямам думи..пролетта пак
Трябва да се борим за всичко..
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
bg_chovek написа:Някой търсеше левскари - ами ето има. Ясно е, че сте пияни от кеф - то победата срещу нас, даже и когато не сме излезли на терена е историческо събитие, пък камо ли когато сме играли (съгласен съм, че 3-мата съдии в ролята на ваш таран са минималната компенсация за разликата в качествата, така че да не се оплакваме).
Ясно е, че Гонзо работи в неправилна посока - продължава да мисли, че на Левски ще му се позволи да играе с 11 играчи. Трябва яко да застъпи на 8, а ако някой забрави и 9-и на терена - тогава задължително, при всяка победа на Левски с по-малко от 3 гола, точките да се дават на противниковия отбор.
P.S. За всички знаещи правилника - колко мача отнесе Левски преди време за замеряне на противников играч от публиката. Обзалагам се, че сега няма даже да пише такова в протокола (нито съдията ще го е видял, нито надзорника му).
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
thebully написа:MORSKI-много добра работа братле,ако искаш ме баннван -хич не ми пука ,хубав модератор си ,сега се е паднало БРАТЛЕ-разбираш ме -няма да прекалявам![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта