Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17
Не може до безкрайност да се ограничаваш и да свиваш бройката на състава. Това се повтаря при нас вече няколко сезона, да привличаме винаги по малко нови отколкото напуснали ни играчи.То си беше ясно ,че рано или късно ще зейне дупка в отбора.Ръководството явно се надяваше,че ще минем метър ,да ама не! Дупката зейна още преди да е започнал новия сезон. Без трима защитника и аланкат вратар не ни чака нищо добро срещу Менте Етрополе.
Дай Боже,нещата да се наредят.....преди финала с милицията,пак бяхме останали без защита!!!Все пак си мисля,че трябваше да се вземат централен защитник и доказано крило!!!За ЦЗ имаше доста варианти,като за мен най добър беше Терзиев!!!За крило,мисля,че трябваше да се вземе Карагерен!!!Гонзо е от Пловдив и сигурно,можеше да го кандърдиса да дойде при нас!!!Пък и Дунав,едва ли са по платежоспособни от ЧЕРНО МОРЕ!!! Нейсе,станалото.......станало!!!Да видим от тук нататък,какво има да става!!!Не че съм много оптимистично настроен......САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Аз лично отдавна съм се примирил с факта, че за пореден път качествена (да не говорим пък за мащабна) селекция няма да направим. Само не искам после да се оплакваме, че имаме уж много контузени и наказани, а и нямаме равностойни техни заместници. Става много смешно и жалко. Всички (ръководство, треньори и фенове) много добре си знаехме, че имаме нужда от около 6-7 нови играчи - двама вратари, двама защитника, халф, крило, нападател. Ние обаче привлякохме общо четирима нови, така че после никой няма да ни е виновен, ако имаме проблеми с избора на състав. И да не забравяме, че нямахме даже няколко хилядарки за световно известния футболер Мариян Огнянов. А тази зима даже взехме пари за наш играч - Секо, а и за Коварж не знам дали не сме взели нещо. Какво се оказва...че нямаме даже пари за заплати на "свободни агенти" и после се чудите защо Карагерен отишъл в "Дунав", Терзиев защо не дошъл, Курьор и Клок защо не се върнали и т.н.
И за пореден път ОНЕЯ не искат ЕКТ.Тъй че ние сме 5-6.ЦСКА-София и Локо Пд са в Топ 4.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Новите чужденци бележат за Черно море при убедителен успех над Балчик
http://petel.bg/Novite-chuzhdentsi-bele ... i-__193639
Черно море записа убедителна победа с 4:1 над Черноморец (Балчик) в последната си контролна среща преди началото на пролетния полусезон в Първа лига.
Мачът се игра при минусови температури на стадион "Младост" във Варна.
Радостното за треньора Георги Иванов-Гонзо е, че двамата привлечени през последните дни чужденци - Хосе Антонио Руиз Лопес-Пируло и Филип Хрупик се разписаха.
Гол вкара и друго ново попълнение - Борислав Балджийски, а другото попадение вкара Бакари.
В отсъствието на основни защитници заради контузия, четворката в отбрана бе в състав Мартин Костадинов, Дани Георгиев, Тодор Паланков и Ертан Томбак.
При първата сериозна атака за домакините в 14-ата минута Пируло се оказа най-съобразителен и след като топката се отби от гредата той я вкара в мрежата, реализирайки първия си гол за Черно море.
Малко след това Иван Коконов пропусна да удвои аванса на тима си, а в 34-ата мин. Георги Димитров изравни за балчиклии.
До края на първото полувреме Станислав Желязков-Лъва направи пропуск за тима на Георги Иванов-Геша, а Коконов и Бакари не можаха да вкарат за състава на Георги Иванов-Гонзо.
След почивката "моряците" имаха превес, а Бакари първо направи пропуск, а в 53-ата мин. даде аванс на Черно море с техничен удар, след като бе изведен от капитана Георги Илиев.
В 61-ата мин. Борислав Балджийски вкара за 3:1 с глава, а в 66-ата Илиан Илиев-младши изведе технично другото ново попълнение Хлупик, който без проблеми покачи резултата на 4:1.
Черно море: Войтех Шром, Мартин Костадинов, Ертан Томбак, Дани Георгиев, Георги Илиев, Тодор Паланков, Александър Цветков, Иван Коконов, Пируло, Борислав Балджийски, Бакари (Емо Михайлов, Румен Касабов, Илиан Илиев, Валентин Йосков, Филип Хлупик, Емил Янчев)
Черноморец: Хрситиян Христов, Генади Луго, Севдалин Стайков, Мирослав Начев, Петко Цанков, Николай Иванов, Георги Димитров, Виктор Митев, Станислав Желязков, Цветомир Илиев, Беадир Беадиров (Константинос Халавес, Валентин Веселинов, Румен Александров, Валери Христов, Станислав Живков, Александър Попов)
http://petel.bg/Novite-chuzhdentsi-bele ... i-__193639
Черно море записа убедителна победа с 4:1 над Черноморец (Балчик) в последната си контролна среща преди началото на пролетния полусезон в Първа лига.
Мачът се игра при минусови температури на стадион "Младост" във Варна.
Радостното за треньора Георги Иванов-Гонзо е, че двамата привлечени през последните дни чужденци - Хосе Антонио Руиз Лопес-Пируло и Филип Хрупик се разписаха.
Гол вкара и друго ново попълнение - Борислав Балджийски, а другото попадение вкара Бакари.
В отсъствието на основни защитници заради контузия, четворката в отбрана бе в състав Мартин Костадинов, Дани Георгиев, Тодор Паланков и Ертан Томбак.
При първата сериозна атака за домакините в 14-ата минута Пируло се оказа най-съобразителен и след като топката се отби от гредата той я вкара в мрежата, реализирайки първия си гол за Черно море.
Малко след това Иван Коконов пропусна да удвои аванса на тима си, а в 34-ата мин. Георги Димитров изравни за балчиклии.
До края на първото полувреме Станислав Желязков-Лъва направи пропуск за тима на Георги Иванов-Геша, а Коконов и Бакари не можаха да вкарат за състава на Георги Иванов-Гонзо.
След почивката "моряците" имаха превес, а Бакари първо направи пропуск, а в 53-ата мин. даде аванс на Черно море с техничен удар, след като бе изведен от капитана Георги Илиев.
В 61-ата мин. Борислав Балджийски вкара за 3:1 с глава, а в 66-ата Илиан Илиев-младши изведе технично другото ново попълнение Хлупик, който без проблеми покачи резултата на 4:1.
Черно море: Войтех Шром, Мартин Костадинов, Ертан Томбак, Дани Георгиев, Георги Илиев, Тодор Паланков, Александър Цветков, Иван Коконов, Пируло, Борислав Балджийски, Бакари (Емо Михайлов, Румен Касабов, Илиан Илиев, Валентин Йосков, Филип Хлупик, Емил Янчев)
Черноморец: Хрситиян Христов, Генади Луго, Севдалин Стайков, Мирослав Начев, Петко Цанков, Николай Иванов, Георги Димитров, Виктор Митев, Станислав Желязков, Цветомир Илиев, Беадир Беадиров (Константинос Халавес, Валентин Веселинов, Румен Александров, Валери Христов, Станислав Живков, Александър Попов)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нямаше да е лошо някой дето е бил на мача да сподели какви са му впечатленията от новите играчи и от младежите дето се включиха в мача .... 

ogrizko написа:Нямаше да е лошо някой дето е бил на мача да сподели какви са му впечатленията от новите играчи и от младежите дето се включиха в мача ....
БАЛДЖИЙСКИ доста активен и според мен,беше най добрият!!!ПИРУЛО също ми хареса!!!Вкара първия гол,но го вкара след рикушет в гредата!!!Впечатляващото за мен в случая е,че след удара към вратата,не спря,както обикновено правят родните майстори на коженото кълбо....а продължи да бяга и да очаква отбита топка!!!Чехът влезе през второто и много ми хареса!!!Техничен и подвижен,да не му е уроки.....мисля,че ще върши работа!!!През втората част,той и ИЛИЯН ИЛИЕВ движеха играта в конструктивен план!!!ИЛИЯН е същински бащичко и много ме обнадеждава....да не му е уроки и на него!!!МАРТИН КОСТАДИНОВ игра на левия бек,умно и навито!!!Включваше се и центрираше,доста удачно!!!С оранжевите няма да е толкова лесно,но дано се справи!!!Центрирането за гола с глава,на Балчик дойде от неговата зона!!!ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ също се включи след почивката и направи хубави неща!!!Вратарят ЩРОМ нямаше много работа,трудно е да се прецени!!!Нямаше вина за гола,защото центрирането беше от по задна позиция и не можеше да се пресече от вратаря!!!Беше изцяло грешка на защитата,която по мое мнение игра трагично!!!Срещу ГМО-то ще играе и СТАНЧЕВ,но сме голяма тантела!!!Да помага Господ,защото сме доста зле!!!От Господ,очаквам да вразуми собственици и ръководство,да намерят стабилен ЦЗ,защото не я виждам работата!!!Чувам,че търсят....чух,че имало и конкретни възможности!!!Но какво съм чул аз.....и какво ще стане,са много,ама много различни неща!!!Освен това,на мен много ми се иска това,дето съм го чул,да стане!!!Дано и те да имат желание!!!Играха и още няколко млади момчета,които се понравиха с желанието си за изява!!!Теренът беше замръзнал,твърд,хлъзгав и ужасно неприятен!!!Публиката по трибуните беше доста,но замръзнахме!!!А ние,не бяхме по шорти,както момчетата!!!В Каварна по прогнозите,се очаква по топло време.....около +9 градуса!!!В неделя е!!!Да изперем и изгладим от събота,за да могат жените ни да покажат,безграничното си благородство.....и да ни пуснат на мач!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
-
- Контакти:
Благодарско, Киро за ифото. Радвам се, че младоците навлизат в час. Малък Илиан е много важен за бъдещето, от историческа гледна точка, трябва някой да наседи Жоро и то ни трябва моряк, не просто играч с огромна класа, НО моряк. Не се съмнявам, че новите са добри, Гонзо винаги така работи. И първия път при зимната си селекция (която му бе първа) взе няколко некъдърника, но втория път грешки нямаше! Предполагам, че и това лято на пожар не можа да избегне дървения Малик....дано се намери ЦЗ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН !!! Тъкмо се нагласих да започна с едно леко "Мерло" и прочетох,че нашите се готвят да подпишат с футболист от Кот,Д Ивоар с френски паспорт!!!Централен защитник,може да играе и като ляв бек!!!Още няма нищо официално!!!В предния си пост,правя едни недомлъвки,че нещо съм чул......за този става въпрос!!!Дано да стане!!!
От новата вълна млади най-добро впечатление ми направи Ертан Томбак. Игра цял мач като десен бек -- с прилично позициониране, добро центриране, афинитет към атаката. А и самочувствие.