Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот зеления » 03 авг 2011 22:26

ogrizko"]аз си взех доживотна карта за вип ложата срещу 1500лв :oops:[/quote]
Щом е доживотна значи е дошло време да те ликвидират. Тъй де, каква е ползата от теб за клуба? Нали си дал веднъж паричките, а пък вече явно няма как и да ти вземат други, за това - под ножа и моля следващите. :lol: :lol: :lol: [/quote]
хаха, много съм тъп.. не се бях замислил, че е на сметка да ме ликвидират :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Тичай бързо да си купиш И сезонна карта :mrgreen:[/quote]

Аааа, да вземат да ме очистят и мен ли? :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 04 авг 2011 13:15

Наборе, не става въпрос за теб, а за Огризко - освен доживотната да си купува всяка година и сезонна, та дано оцелее :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 авг 2011 23:58

хаха, абе огризко е помислил за всичко.... просто съм безсмъртен 8-) ще гледам черно море и на новия стадион след 458 години :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 авг 2011 00:01

ogrizko написа:хаха, абе огризко е помислил за всичко.... просто съм безсмъртен 8-) ще гледам черно море и на новия стадион след 458 години :twisted: :twisted:

Шотландски боец! :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 авг 2011 00:23

ogrizko написа:хаха, абе огризко е помислил за всичко.... просто съм безсмъртен 8-) ще гледам черно море и на новия стадион след 458 години :twisted: :twisted:

А дано! Тъкмо ще има с кого да си пия биричката ( след 458 години )
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 авг 2011 00:31

зеления написа:

много се набутваш с тия сезонни карти..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 05 авг 2011 01:03

Така като гледам след "силните" изяви на Локо сФ в ЕКТ, Танко може да заповяда отново да порита в стойностен отбор!Нямам нищо против да е резерва на Росен и Сашо! :lol:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 авг 2011 01:23

Батстанчо написа:Така като гледам след "силните" изяви на Локо сФ в ЕКТ, Танко може да заповяда отново да порита в стойностен отбор!Нямам нищо против да е резерва на Росен и Сашо! :lol:

А аз като видях изявите на Танко срещу сервитьорите от Македония и днес някои отигравания срещу други анонимници от Полша - не,мерси.... :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 06 авг 2011 16:11

ogrizko написа:
зеления написа:

много се набутваш с тия сезонни карти..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

отстъпено право за строеж (или както там му се вика) прехвърлиха ли ти с тая доживотна карта?
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 авг 2011 11:57

Миро Манолов напълно готов за игра в средата на полусезона
Източник: http://www.ole-bg.com 21:21 / 05.08.2011

Нападателят Мирослав Манолов ще е готов да играе цял мач по средата на есенния полусезон, прогнозира Стефан Генов. Както е известно, след като бе аут 19 месеца от терена, Миро записа игрови минути в няколко контроли през юли, но още не е функционално подготвен и му липсва игрова практика. "За нас бе важно, че Миро се възстанови, но няма да форсираме завръщането в официалните мачове. Ще разчитаме на него, когато е напълно подготвен“, уточни Генов.
Той допълни, че лятната селекция на "моряците“ на 90% е изпълнена. Всички набелязани футболисти са привлечени с изключение на десен външен халф от Бразилия, който обаче имал договор със своя клуб и след като не могъл да стане свободен агент, не се стигнало до сделка. "Каквото искахме, го взехме. За бразилеца нямаме вина, че не се освободи и не дойде. Доволен съм от отборния потенциал и дано продължим възхода си от миналия сезон“, коментира Генов.

Върни се в “Черно море”