16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европа)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16 Юли, в Разград: Черно море - Динамо Минск (Лига Европ
Нали знаеш,че си имаме тв водещ в лицето на грийнпичката
ВАРНА написа:Нали знаеш,че си имаме тв водещ в лицето на грийнпичката
Човека който ти наричаш ФЕРНАНДЕЗ подписа ли бе шматка?

Трябва наистина да си много тъп за да наричаш Ернандес с името Фернандез по форумите.
Това е списък на играчите ни, поне им научи имента за да не се излагаш по форумите глупако: http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%81%d1%8a ... -20122013/
Готвача написа:Абе къде изчезна темата на грийнпика за контроли,трансфери...?Най малкото всеки от нас чака да се случи нещо с Ернандес и къде да си пишем сега?А и ако минем в следващият кръг,ще има още изненади.
И много ви моля,ако някой може,нека качи мача срещу Динамо в ЮТУБА,че го пропускам довечера.
Кольо говори и за Ернандес тук:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mIDepk4_NxI[/youtube]
greenpeak написа:ВАРНА написа:Нали знаеш,че си имаме тв водещ в лицето на грийнпичката
Човека който ти наричаш ФЕРНАНДЕЗ подписа ли бе шматка?![]()
![]()
![]()
Трябва наистина да си много тъп за да наричаш Ернандес с името Фернандез по форумите.
Това е списък на играчите ни, поне им научи имента за да не се излагаш по форумите глупако: http://chernomorepfc.bg/bg/%d1%81%d1%8a ... -20122013/
Виж сега пичке,
че съм тъп,тъп съм,но не аз обиждам всичко живо,което не е моята,
май единствено това ти доставя удоволствие в животеца,да обиждаш,точно като една истинска пичка.
Пускай се по баира и само напред!
И да качиш видео от победата довечера:-)
Целият мач по възможност.Като си гледам графика,пропускам и гостуването.Ба си късмета,ама какво да се прави-живот.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
Готвача написа:Целият мач по възможност.Като си гледам графика,пропускам и гостуването.Ба си късмета,ама какво да се прави-живот.
Спокойно, нали имаме супер треньор Адмирал, като ни класира за следващия кръг, ще гледаш още мачове в Европа. За какво ни е селекция, като пусне схемата за игра ''ми к'во да ви кажа, трябва да надминен реалните си възможности'' и всички треперят. Само че да видим дали ще има късмета и Динамо Минск да изпуска като ченгетата 20 положения, а дано имаме късмет, аз на това се надявам, защото игрово сме зле.
bayern_munchen написа:Готвача написа:Целият мач по възможност.Като си гледам графика,пропускам и гостуването.Ба си късмета,ама какво да се прави-живот.
Спокойно, нали имаме супер треньор Адмирал, като ни класира за следващия кръг, ще гледаш още мачове в Европа. За какво ни е селекция, като пусне схемата за игра ''ми к'во да ви кажа, трябва да надминен реалните си възможности'' и всички треперят. Само че да видим дали ще има късмета и Динамо Минск да изпуска като ченгетата 20 положения, а дано имаме късмет, аз на това се надявам, защото игрово сме зле.
Скоро да си посещавал специализирано заведение за психична помощ?Какво ми се включваш да ми "отговаряш" на нещо,което даже не е и въпрос?Гледай си схемите и чертай планове за бъдеще съобразено с твоите идеи за футбол и не ме занимавай с глупостите си,ако обичаш.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
-
Готвача написа:bayern_munchen написа:Готвача написа:Целият мач по възможност.Като си гледам графика,пропускам и гостуването.Ба си късмета,ама какво да се прави-живот.
Скоро да си посещавал специализирано заведение за психична помощ?Какво ми се включваш да ми "отговаряш" на нещо,което даже не е и въпрос?Гледай си схемите и чертай планове за бъдеще съобразено с твоите идеи за футбол и не ме занимавай с глупостите си,ако обичаш.
Споделяш мнение като обръщание към членовете на този форум, аз те удостоих с отговор.
- aleksandrov77
Успех днес срещу Динамо Минск ви желая!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
-
Искам да пожелая успех въпреки слабата работа откъм селекция и работа на треньорския екип, аз се надявам да имаме късмет и да победим Динамо Минск, независимо от проблемите ни, дано продължим в следващия кръг. Успех, много емоции и само Черно море!Ние не сме ченгета, не сме измислени, не сме комунисти, не разчитаме на властта и държавните пари, ние сме сами срещу всички тези, ние сме Черно море Варна!