Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
KIL написа:Ей,Моряци,не пипайте Танчето! Въобще не е надувка,много си е готино и точно момичето! Лична дружка ми е (нищо повече) ,но е невероятен човек. Има си глава на раменете,умна е и ще си излиза с когото си поиска,който го е яд ,да го е яд! И е безкрайно отдадена на нашия любим "Тича". Хайде,весели празници на всички! Наздраве Мъра-от Мегафона!
KIL написа:Ей,Моряци,не пипайте Танчето! Въобще не е надувка,много си е готино и точно момичето! Лична дружка ми е (нищо повече) ,но е невероятен човек. Има си глава на раменете,умна е и ще си излиза с когото си поиска,който го е яд ,да го е яд! И е безкрайно отдадена на нашия любим "Тича". Хайде,весели празници на всички! Наздраве Мъра-от Мегафона!
ogrizko написа:хахахаа, не ме познаваш само че ....аз може да изглеждам повърхностен и какъв ли не, но подобен род взаимоотношения мога да ги направя дълбоки както никой друг, ще й вляза под кожата много дълбоко и ти гарантирам, че тя ще ме ревнува, а не обратното ...обаче в началото ще трябва да я търпя докато дойде момента с влизането под кожата, щото дотогава очаквам да прави каквото си иска![]()
![]()
след известен период вече няма шанс, като малко котенце ще идва на стадиона и ще бъде кротка
![]()
зеления написа:ogrizko написа:хахахаа, не ме познаваш само че ....аз може да изглеждам повърхностен и какъв ли не, но подобен род взаимоотношения мога да ги направя дълбоки както никой друг, ще й вляза под кожата много дълбоко и ти гарантирам, че тя ще ме ревнува, а не обратното ...обаче в началото ще трябва да я търпя докато дойде момента с влизането под кожата, щото дотогава очаквам да прави каквото си иска![]()
![]()
след известен период вече няма шанс, като малко котенце ще идва на стадиона и ще бъде кротка
![]()
Как тъй на стадиона да бъде кротка?!! Тогава хич не я води на Тича ако ще мълчи!![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост