СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ogrizko » 21 дек 2012 23:01

малки морячета ще правим.. само да не се метнат на майка си, че няма да може да ги изтрая толкова много паразити вече вкъщи :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 22 дек 2012 10:10

Ей,Моряци,не пипайте Танчето! Въобще не е надувка,много си е готино и точно момичето! Лична дружка ми е (нищо повече) ,но е невероятен човек. Има си глава на раменете,умна е и ще си излиза с когото си поиска,който го е яд ,да го е яд! И е безкрайно отдадена на нашия любим "Тича". Хайде,весели празници на всички! Наздраве Мъра-от Мегафона!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 дек 2012 12:38

KIL написа:Ей,Моряци,не пипайте Танчето! Въобще не е надувка,много си е готино и точно момичето! Лична дружка ми е (нищо повече) ,но е невероятен човек. Има си глава на раменете,умна е и ще си излиза с когото си поиска,който го е яд ,да го е яд! И е безкрайно отдадена на нашия любим "Тича". Хайде,весели празници на всички! Наздраве Мъра-от Мегафона!

ето кой ще свърши черната работа със запознаването :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 дек 2012 14:17

Изображение

Децата от школата ни са боси :mrgreen: !!!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 22 дек 2012 14:33

KIL написа:Ей,Моряци,не пипайте Танчето! Въобще не е надувка,много си е готино и точно момичето! Лична дружка ми е (нищо повече) ,но е невероятен човек. Има си глава на раменете,умна е и ще си излиза с когото си поиска,който го е яд ,да го е яд! И е безкрайно отдадена на нашия любим "Тича". Хайде,весели празници на всички! Наздраве Мъра-от Мегафона!

Пич, говориш като влюбен човек ;) нямам нищо лично към момичето, както виждаш с огризко е базикаме добронамерено. а това едно момиче да е ''надувка'', за мен не е нито обида, нито лошо качество, щом я познаваш и казваш, че не е такава, значи е така ;) весели празници и на теб! :)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 дек 2012 22:07

Огризко,момата е много хубава и честно да ти кажа,по добре стой далеч,освен ако не искаш половин отбор баджанаци!Не искам да обидя момичето,но в сегашната родна действителност,при първата по добра оферта и си зад борда.Гаранция!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 дек 2012 12:41

хахахаа, не ме познаваш само че ....аз може да изглеждам повърхностен и какъв ли не, но подобен род взаимоотношения мога да ги направя дълбоки както никой друг, ще й вляза под кожата много дълбоко и ти гарантирам, че тя ще ме ревнува, а не обратното ...обаче в началото ще трябва да я търпя докато дойде момента с влизането под кожата, щото дотогава очаквам да прави каквото си иска :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: след известен период вече няма шанс, като малко котенце ще идва на стадиона и ще бъде кротка :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 дек 2012 14:28

ogrizko написа:хахахаа, не ме познаваш само че ....аз може да изглеждам повърхностен и какъв ли не, но подобен род взаимоотношения мога да ги направя дълбоки както никой друг, ще й вляза под кожата много дълбоко и ти гарантирам, че тя ще ме ревнува, а не обратното ...обаче в началото ще трябва да я търпя докато дойде момента с влизането под кожата, щото дотогава очаквам да прави каквото си иска :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: след известен период вече няма шанс, като малко котенце ще идва на стадиона и ще бъде кротка :twisted: :twisted:

Как тъй на стадиона да бъде кротка?!! Тогава хич не я води на Тича ако ще мълчи! :lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 дек 2012 14:52

зеления написа:
ogrizko написа:хахахаа, не ме познаваш само че ....аз може да изглеждам повърхностен и какъв ли не, но подобен род взаимоотношения мога да ги направя дълбоки както никой друг, ще й вляза под кожата много дълбоко и ти гарантирам, че тя ще ме ревнува, а не обратното ...обаче в началото ще трябва да я търпя докато дойде момента с влизането под кожата, щото дотогава очаквам да прави каквото си иска :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: след известен период вече няма шанс, като малко котенце ще идва на стадиона и ще бъде кротка :twisted: :twisted:

Как тъй на стадиона да бъде кротка?!! Тогава хич не я води на Тича ако ще мълчи! :lol: :lol: :lol:

хахаха, ми ще видим ...ако ще вика само на главата ми няма да стане :mrgreen: ще я пращам в агитката тогава като ще крещи, абе ще го измислим 8-)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 дек 2012 10:46

Честито Рождество Христово на всички фенове на най-стария български футболен клуб Черно море от красивия български град Варна!!! Весела и щастлива Коледа!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”