Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Iceberg » 23 авг 2017 22:25

gihuelo написа:
sicilianecat написа:
Iceberg написа:
gihuelo написа:Най-вероятно на мястото на Балджийски ,ще вземете Нар или Адениджи.

Пепел ти на устата! Ужас! Да знаеш, ако нещо подобно се случи, частица вина ще имаш и ти с това пророкуване! ;) :mrgreen:

Tой го е прочел това от сайтовете, преговаряме с единия от двамата.

Чета много малко сайтове.Лична информация :) И за Йоргачевич има шанс.

Моето мнение е, че нито от единия, нито от другия имаме нужда! Става дума за Нар и Адениджи. За Боян нещата са по-различни и зависят от други фактори. Ако е възстановен напълно от контузията и си е възвърнал тотално формата от преди - може да помогне за известно време. Но, това е малко вероятно, защото да възвърнеш форма, като върла резерва след тежка контузия на тези години е меко казано трудно възможно. Затова приравнявам и този трансфер, като нецелесъобразен. :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 23 авг 2017 22:27

gihuelo написа:
sicilianecat написа:
Iceberg написа:
gihuelo написа:Най-вероятно на мястото на Балджийски ,ще вземете Нар или Адениджи.

Пепел ти на устата! Ужас! Да знаеш, ако нещо подобно се случи, частица вина ще имаш и ти с това пророкуване! ;) :mrgreen:

Tой го е прочел това от сайтовете, преговаряме с единия от двамата.

Чета много малко сайтове.Лична информация :) И за Йоргачевич има шанс.

Някакъв слух си чул, само че ние вече взехме вратар и това инфо е убягнало измежду слуховете там. Това което се знае, че има шанс да ни преотстъпят Нар до края на сезона. Гонзо от 2 месеца го иска, дано има защо!

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 23 авг 2017 22:37

Нар ще свърши работа , за Йоргачевич няма и 1 % шанс ,няма и смисъл при положение че сме взели нов вратар, а заплатата му ???

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 авг 2017 11:19

Жребият за купата ни отреди гостуване в Монтана.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 24 авг 2017 11:37

Vladislav написа:А истината най- вероятно е че Балджийски си е намерил отбор, където да играе редовно (както беше в Монтана). Няма да се учудя ако цъфне я в Етър, я в Славия, Септември... При нас с трима контузени офанзивни футболисти не влиза, явно не му се седи резерва.

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... a-446359?щ

позна, ще го видим срещу нас за Купата, също така и други бивши наши кадри - Тошко Колев и Наско Илиев.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 авг 2017 13:09

Нищо чудно срещу нас да направят мача на живота си ...всеки иска да се докаже срещу клуб, който не го е оценил достатъчно :lol: Така че май тежък жребий за купата :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 24 авг 2017 14:55

В последните 3 издания на купата нямаме нито една загуба в редовно време и продължения, а сякаш сме играли и с по- стойностни отбори от Монтана. Ако от тези се разтревожим на ръба на драмата, не знам по- напред какво ще правим.

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 24 авг 2017 19:36

Vladislav написа:В последните 3 издания на купата нямаме нито една загуба в редовно време и продължения, а сякаш сме играли и с по- стойностни отбори от Монтана. Ако от тези се разтревожим на ръба на драмата, не знам по- напред какво ще правим.

Така е нямаме победа с дузпи от 1986 г. Тогава бихме Левски с 6-5 на Гагарин.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 25 авг 2017 23:23

zeleno-beliya написа:
Vladislav написа:В последните 3 издания на купата нямаме нито една загуба в редовно време и продължения, а сякаш сме играли и с по- стойностни отбори от Монтана. Ако от тези се разтревожим на ръба на драмата, не знам по- напред какво ще правим.

Така е нямаме победа с дузпи от 1986 г. Тогава бихме Левски с 6-5 на Гагарин.

Аз се тревожа от желанието и дърводелският стил на Монтана.Не искам лоши контузии, заради доказването на монтанци!Иначе би трябвало да си ги преминем.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 авг 2017 03:49

Мен това ме притеснява, да не контузят някой тези овчари! Знаем, че са сателит на милиционерите, току-виж решили и под кръста да удрят, че явно само с рефери и уговорени мачове не става. Иначе мисля, че ще ги прегазим, Гонзо и играчите няма да допуснат нов резил за Купата, даже мисля, че ще спечелим турнира :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”