Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации
Е какво стана уж Шерифа нямаше да играе в Бг. за друг отбор освен морето, а подписал с Лудогарец.
zeleno-beliya написа:Е какво стана уж Шерифа нямаше да играе в Бг. за друг отбор освен морето, а подписал с Лудогарец.
Желая му успех в живота

Националът Александър Драгомиров Александров е първото ново попълнение на Лудогорец за 2014 година. Железният защитник, който доскоро играеше в Черно море, подписа договор с шампионите и започва подготовка на 6 януари (понеделник). "Щастлив съм от този трансфер. Той е сериозна крачка напред в моята кариера. Лудогорец е най-добрият отбор в България и аз съм горд, че занапред ще нося неговата фланелка", заяви Александров пред клубния сайт.
Централният защитник е възпитаник на школата на Волов (Шумен). Стартира професионалната си кариера в Черноморец (Бургас). С екипа на този тим записва 13 мача в "А" група между 2004 г. и 2005 г., след което преминава на "Тича". За девет години в Черно море изиграва 217 мача, като е отбелязал 5 гола.
Като юноша попада в различните формации на националния отбор. Има и два срещи за представителния тим под ръководството на селекционера Любослав Пенев - контролите с Холандия и Турция през 2012 г.
гонг.бг
Не всичко е пари САШО !!!
Девет години на "Тича" не са малко и лично аз съм леко огорчен, поради простата причина, че не излезе като мъж да ни кажеш, къде отиваш.
Благодаря все пак за това което си направил за отбора, но мисля че след "Шабленския" ти ще си другата персона нон-грата на "Тича".
Централният защитник е възпитаник на школата на Волов (Шумен). Стартира професионалната си кариера в Черноморец (Бургас). С екипа на този тим записва 13 мача в "А" група между 2004 г. и 2005 г., след което преминава на "Тича". За девет години в Черно море изиграва 217 мача, като е отбелязал 5 гола.
Като юноша попада в различните формации на националния отбор. Има и два срещи за представителния тим под ръководството на селекционера Любослав Пенев - контролите с Холандия и Турция през 2012 г.
гонг.бг
Не всичко е пари САШО !!!
Девет години на "Тича" не са малко и лично аз съм леко огорчен, поради простата причина, че не излезе като мъж да ни кажеш, къде отиваш.
Благодаря все пак за това което си направил за отбора, но мисля че след "Шабленския" ти ще си другата персона нон-грата на "Тича".
Последна промяна от BS1913 на 05 яну 2014 12:18, променено общо 1 път.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
- bojo0o0o94
- Контакти:
Ами кво да прави човека там му дават повече пари. В крайна сметка футбола не е професия за цял живот, а до 35-36 години. Човека гледа да си уреди живота.
Стефано Кунчев премина в "Черно море"
Вратарят на "Славия" Стефано Кунчев премина в "Черно море". Той подписа договор с "моряците" за 1.5 години.
Бившият младежки национал заменя на поста Емил Михайлов - Манекена
, който бе освободен поради безперспективната си игра
и наглото си поведение на плейбой
на и извън терена. Поради тази своя слабост в характера
до този момент той все още не е намерил отбор, в който да доиграе сезона макар и в по-долните дивизии на шампионата.
http://varna.topnovini.bg/node/59629
Вратарят на "Славия" Стефано Кунчев премина в "Черно море". Той подписа договор с "моряците" за 1.5 години.
Бившият младежки национал заменя на поста Емил Михайлов - Манекена

bojo0o0o94 написа:Ами кво да прави човека там му дават повече пари. В крайна сметка футбола не е професия за цял живот, а до 35-36 години. Човека гледа да си уреди живота.
На всички ни е ясно това, но уж отиваше в чужбина.

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Щом не е софийски тим, няма лошо, ако питате мен. Европа е натежала в случая, както и сигурната перспектива и догодина да играе пак там.
Грийнпийк, това за Михайлов мислех, че си го писал ти... докато не отворих връзката! Голям смях
Грийнпийк, това за Михайлов мислех, че си го писал ти... докато не отворих връзката! Голям смях

след този трансфер на Шерифа си мисля че поне един или двама футболиста на Лудогорец които не получават много минути в отбора на Лудогорец ще се присъединят към Морето,логиката на там клони
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
greenpeak написа:Стефано Кунчев премина в "Черно море"
Бившият младежки национал заменя на поста Емил Михайлов - Манекена![]()
![]()
, който бе освободен поради безперспективната си игра
и наглото си поведение на плейбой
на и извън терена. Поради тази своя слабост в характера
до този момент той все още не е намерил отбор, в който да доиграе сезона макар и в по-долните дивизии на шампионата.
100 % е писано от жена.

Черно море се подсили с бившия младежки национал Стефано Кунчев. Вратарят е подписал договор за 1,5 години. На „Тича“ Кунчев ще замени Емил Михайлов, който напусна в края на 2013 г., съобщава „7 дни спорт“.
Стефано Кунчев се оказа ненужен на белите и беше освободен от треньора Милен Радуканов. Очаква се в Черно море той да бъде предимно резерва, тъй като твърд титуляр е 18-годишният Георги Китанов.
[offtopic]http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5-%D0%B2%D0%B7%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F/[/offtopic]
Стефано Кунчев се оказа ненужен на белите и беше освободен от треньора Милен Радуканов. Очаква се в Черно море той да бъде предимно резерва, тъй като твърд титуляр е 18-годишният Георги Китанов.
[offtopic]http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5-%D0%B2%D0%B7%D0%B5-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%8F/[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA