грийн
[offtopic]1993 -1994/Американското лято/
91 Див. дал. дейст.; БТУ;
Много поздрави да предадеш на Вичо Станев той беше на 4-ти пост
93-94 ПНЩС, ама за толко кратко време опознах малко хора[/offtopic]
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
Гоче, във форума всички сме аматьори, които определено знаят за футбола много по-малко от професионалистите. За съжаление някои фенове не могат да намерят къде е границата и се изживяват като големи специалисти - и тук и в подфорумите на другите отбори има такива. Колкото по-малко се взема отношение по отношение на тактика, подготовка, селекция, редене на състава, толкова по-добре. Ако си забелязал избягвам да вземам отношение и никога не налагам мнение по тези въпроси. КОй ми е харесал, кой не, какво мнение имам за конкретен мач, дали Генов се е справил или не - това да, но без да го повтарям по 1000 пъти докато се превърне в истина, нали?! Та така. Мисля, че всеки може да изкаже мнение какво му е харесало и какво не, но не може да реди състав, още по-малко да дава акъл на ръководството колко пари да даде за заплати, за закупуване на кои футболисти, за строеж на стадион и т.н. Все едно да те допусна да се месиш в работата ми и да ми казваш какво и как да го направя, ако нещо не ти харесва да налагаш какво да променя в работата си. Не знам дали работиш и с какво се занимаваш, но може би тр да помислиш върху това - дали ще ти хареса някой да се меси в твоята работа (особено някой дето нищо не разбира).
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
cristely написа:грийн
93-94 ПНЩС, ама за толко кратко време опознах малко хора[/offtopic]
[offtopic]Значи сме се засекли
ПНЩС??? Нищо не ми говори.
Нещо в щаба: Помощник Началник Щаб по С.[/offtopic]
Последна промяна от greenpeak на 19 сеп 2012 20:39, променено общо 2 пъти.
-
Гочето1913
greenpeak написа:cristely написа:грийн
93-94 ПНЩС, ама за толко кратко време опознах малко хора[/offtopic]Значи сме се засекли.
ПНЩС??? Нищо не ми говори.
Нещо в щаба: Помощник Началник Щаб по С.
точно по С
\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
В РТБ???
Като влезещ в щаба в ляво до салона имаше една стаичка на свързочниците.
Като влезещ в щаба в ляво до салона имаше една стаичка на свързочниците.
cristely написа:майор Пандъклийски беше голям образ
Ама той ли ти беше шеф