Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море - 1:1

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 20:57

ВСИЧКИТЕ ВИ КЛИЗМИ ГИ ГЛЕДАХ :!: .И с Пирин как ви даваха фалове до гол,и с Академик дето ви дадаха дузпата....С Левски дето не минахте центъра,ЦСКА дето ви попиля и уби от бой с 3:0 и спря да играе,Миньор дето ви намачка с 3-ка,Берое дето нямахте свястна атака....Вас ви следя изкъсо ВСЕКИ мач,защо мислиш,че съставихме тука ПЛАН как да станем 4-ти???Ами защото ви видях какви сте смешни,затова,а след снощи се убедихме,че сте и жалки....

ПС:Очертава се и грозен обрат по случая с "бития" Генов.Лъже,маже,утре ще обяснява за поръчковото си съдийство.Тежки дни ви чакат както вас,така и подлогата ви.Докрая надали ще ви бутат вече
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 15 май 2011 21:05

Наще клизми си ги гледал всичките, да не станеш буфер накрая? :lol: Искам с ръка на сърцето да ми коментираш вашите мачове, кръг по кръг, че ми стана интересно(ако ти е останало време да ги гледаш, покрай зоркото следене на мръсните шопи).
Некой даже написа за Борац преди няколко страници, искам само да му кажа, че ще има право да го напише, ако отбора му стигне до 8 поредни мача в турнирите без загуба, иначе малко идва не на място.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 21:15

Аз винаги следя съперниците и във ваше лице,това на отбора без физическа подготовка-Локо Пд и в това на глупавия Кокал и най-вече-в тоталния срив на Черноморец - видях перфектния шанс за моя Черно Море да изплува над тинята в която го зарови есента Прическата.Кръг по кръг съм говорил за всички наши мачове...кое те интересува?Как играем?Играем ПРАГМАТИЧЕН футбол,тоя който ти наричаш антифутбол.Не виждам какво анти има в това-лежахме ли?Не.Ритахме ли се-не,е кое му беше антифутбола?Сър-а набляга на това,което е нашата сила-защитата и класните дефанзивни играчи,липсват ни плеймейкър,нападател-затова ви оставяме да играете....и какво обаче?Лутате се като прасе в тиква,както вие,така и ЦСКА,Славия,Черноморец-всичките ги бихме с антифутбола според вас....Казах ви,взели сте 2 точки от класни отбори тази пролет,едната-съдийска,а другата с много късмет-Лазаров дето ви строши гредата в Пловдив...как не ви е срам,това се чудя аз,мястото ви е около 8-мото,ако не бяха дузпите и преките нито Пирин,нито Академик щяхте да биете :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 15 май 2011 22:08

ShooterMan написа:Аз винаги следя съперниците и във ваше лице,това на отбора без физическа подготовка-Локо Пд и в това на глупавия Кокал и най-вече-в тоталния срив на Черноморец - видях перфектния шанс за моя Черно Море да изплува над тинята в която го зарови есента Прическата.Кръг по кръг съм говорил за всички наши мачове...кое те интересува?Как играем?Играем ПРАГМАТИЧЕН футбол,тоя който ти наричаш антифутбол.Не виждам какво анти има в това-лежахме ли?Не.Ритахме ли се-не,е кое му беше антифутбола?Сър-а набляга на това,което е нашата сила-защитата и класните дефанзивни играчи,липсват ни плеймейкър,нападател-затова ви оставяме да играете....и какво обаче?Лутате се като прасе в тиква,както вие,така и ЦСКА,Славия,Черноморец-всичките ги бихме с антифутбола според вас....Казах ви,взели сте 2 точки от класни отбори тази пролет,едната-съдийска,а другата с много късмет-Лазаров дето ви строши гредата в Пловдив...как не ви е срам,това се чудя аз,мястото ви е около 8-мото,ако не бяха дузпите и преките нито Пирин,нито Академик щяхте да биете :!:

Леле, леле, ако те слуша човек, ще си помисли, че сте почти наравно с Барселона, ама цялата А-група, БФС, масоните, евреите, Светия синод, арменския поп, че дори и извънземните са си поставили за цел с всякакви средства да не ви допуснат да вземете Шампионската лига... Осъзнай се малко. Ние че сме слаби-слаби сме, ама вие сте същите недоразумения...

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 15 май 2011 22:12

Пичага, като сме такива туристи, ни убивате вчера с 5 на 0 и млъкваме, защо "ни оставяте да играеме", нали сте с класи над нас. Вие сте се окопали отзад(прагматично) и подскачате като Олимпик Тетевен преди години, за всяко отсъждане, а сте отбор с традиции... Ако ми кажеш, че с "играта" си вчера сте заслужавали да биете, значи не си се събличал по физическо никога! Със здраве!
ИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 15 май 2011 23:15

Sofia 1929 написа:Ако ми кажеш, че с "играта" си вчера сте заслужавали да биете, значи не си се събличал по физическо никога!

Не винаги отбора, който доминира и диктува играта, печели. С играта си не заслужавахме да спечелим, определно. Но след като бяхме повели, беше напълно в рамките на нашите възможности да задържим резултата. Дали такава евентуална победа би била заслужена?

На мен ми писна от всички тия мрънканици и оплаквания за съдиите. Много ми се насъбра, не само тоя мач.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 15 май 2011 23:56

yavorescu написа:
Sofia 1929 написа:Ако ми кажеш, че с "играта" си вчера сте заслужавали да биете, значи не си се събличал по физическо никога!

Не винаги отбора, който доминира и диктува играта, печели. С играта си не заслужавахме да спечелим, определно. Но след като бяхме повели, беше напълно в рамките на нашите възможности да задържим резултата. Дали такава евентуална победа би била заслужена?

На мен ми писна от всички тия мрънканици и оплаквания за съдиите. Много ми се насъбра, не само тоя мач.

Поздравления за нормалният тон на първо място! За това, което си написал донякъде си прав, просто моето мнение е, че глупостта я направи вашият защитник, който през цялото време дори не поглежда къде е топката, а държи наш футболист - това се вижда ясно. Остават буквално минути, ако не беше с гръб, а искаше да играе с топката не виждам, как щяхме да вкараме гол от това положение. Просто това е изключително глупав играч, който прави тъпотии, разчитайки, че в края няма кой да му свири, е да ама не, както казваше Петко Бучаров. Всичката си негативна енергия би следвало да я насочите към този ритнитопковец, както и към лицето Ерджан(защото петни името на клуба ви). Равният мач с оглед на играта беше напълно закономерен, знам че боли когато ти изравнят в края, но това е футбола.
ИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 16 май 2011 00:31

Точно ритнитопковец е вашия Лахчев,Сашо е еталон за класен защитник,може би е и най-добрия в А група.Корнера дойде след като Генов не даде фал срещу него,когато ваш играч го повали с очевидно блъскане.Само вие виждате пък дузпа после,дори по телевизиите се присмяха на артиста Лахчев.Генов целенасочено си даде корнера и търсеше момента за дузпа,това е.Не виждам защо отричате видното-всички отбори играли с вас пищят от съдии,на 90% от тях сте вкарали голове от измислени дузпи и подарени преки свободни удари на Буратино,ами съдийски отбор сте,това е.А Ерджан опетни своето име,не нашето.Щеше да го опетни ако беше пълен глупак да остане там където е блъскал Генов,че да го видят полицаи и камери,тогава щеше да ни докара някоя огромна глоба,но поне имаше малко акъл да направи въз и да опетни само себе си :mrgreen:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 май 2011 08:42

Сашо е еталон за класен защитник,може би е и най-добрия в А група
:) :) :) :) :) :)
Кажи ми, че се шегуваш...

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 16 май 2011 08:52

Когато един престъпник рецидивист те реже като прасе нищо не можеш да направиш. Съдийската комисия а и цялото БФС е зад гърба му. Заплашвали го, били го... Абе ей, ти наясно ли си че точно тези не лаят, а направо хапят. И като ухапят става лошо. Ако наистина тези двамата го бяха били, дали Генов щеше да може да ходи изправен? Сега ще го изкарат един съвременен Васил Левски- борец за свобода. Чист като сълзица. Понеже наистина може да свири, това говедо друг път прави нещата да изглеждат малко по- елегантно. Сега поради безсилието на противника реши да действа по друг начин. Защо се обръща внимание на някакво си дръпване (ако въобще и такова е имало), а се мълчи за поразиите които нанесе този човечец. Платени съдии, платено БФС, платена телевизия.... ето това е нашия футбол. Литекс и Локо Сф тази година се оляха. На фона на техните безобразия деянията на Батков, Гонзо и ко. са си напрао детска игра. Чест прави на ЦСКА че този сезон не се намеси в тази помия. Да, господа- това е начина да се добута Локо до ЕКТ. Защото без подаръците този отбор е по- слаб дори от Миньор и Пирин. Сега половината отбор на Черно Море ще бъде наказан за по 2 мача като единствената цел е да се губят точки. И сигурно плана ще успее. Ами да пожелаем на Локо успех в ЕКТ. Дано имат късмет и не срещат колоси като Борац Чачак там. Защото там няма Генов, няма дузпи... Може ли някой да извади статистика колко дузпи са дадени за/ срещу всеки отбор в настоящото първенство. Не че ще има нещо изненадващо но все пак...

Върни се в “Черно море”