Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот Mourinio » 01 юли 2010 21:53

Tommi написа:Моряци, нашият отбор ще играе в Европа, ще се бори за титла и купа (както винаги),а за вас остава да коментирате издънките ни в контролите ;) Говорите за мачове, когато е имало по 500 левскари, но явно сте забравили мачовете, когато имаше по 40 000 - 45 000 :? Вие кога за последно се събрахте 40 000 :?:

Разбирам, че идването на Жардел е най-голямата ви радост от мачовете срещу Щутгарт насам, така че имате право да сте щастливи, но недейте да обсъждате случващото се в по-големите отбори и да се сравнявате с тях 8-)

Ахахаха да 100 000, първо социалистическия тип национален стадион е с точно 38 000 седящи от места(УЕФА категорично забранява да се продават повече билети отколкото са седящите места), на първите 2-3 или 4 реда никой не сяда, има буферна зона до феновете на гостуващия отбор от места за около 2-3 000, сам си направи сметка дали е сибрал повече от 30 000 :mrgreen: 45 000 вика :lol: , и ВТОРО поне 20 000 от тях са отишли просто да гледат Барса, Ведер и Челси и изобщо не им е пукало за евроидиота
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 юли 2010 22:10

Черно Море ще се сравнява само с по-големи от нас отбори като Реал М,Челси,Ман.Ю,Барселона,Интер,Байерн.Да се сравняваме с вас дрипльовци дето Търгу Муреш ви надра муцунуте е буквално обида,разбирате ли ме?Да принизяваме великия Черно Море дотам,че да се мерим с мижетурки като вас за мене е обида.Да принизяваш варненеца,човек-интелигент,човек-джентълмен,човек-амбициозен,човек-победител...с шопа(Завистлив,нагъл,безочлив,прост като цървул,глупав като борова дъска)...също е такава обида!Горд съм,че съм варненец и моряк и ние сме мнооооооого над жалки съшества като вас,Черно Море е мноооооого над отборче като Левски и изобщо не ми дреме какво мислтие и какво казват вашите пишещи боклуци наречени журналисти.Черно Море е най-великия отбор с най-великите фенове.Черно Море винаги е шампион,а ако не е-то това е така,защото шопските боклуци с нечестни методи са манипулирали първенството.Варна и Черно Море по естествен път може да е само на едно място-1-вото!ТОЧКА!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2010 22:20

Sagittarius написа:Черно Море ще се сравнява само с по-големи от нас отбори като Реал М,Челси,Ман.Ю,Барселона,Интер,Байерн.Да се сравняваме с вас дрипльовци дето Търгу Муреш ви надра муцунуте е буквално обида,разбирате ли ме?Да принизяваме великия Черно Море дотам,че да се мерим с мижетурки като вас за мене е обида.Да принизяваш варненеца,човек-интелигент,човек-джентълмен,човек-амбициозен,човек-победител...с шопа(Завистлив,нагъл,безочлив,прост като цървул,глупав като борова дъска)...също е такава обида!Горд съм,че съм варненец и моряк и ние сме мнооооооого над жалки съшества като вас,Черно Море е мноооооого над отборче като Левски и изобщо не ми дреме какво мислтие и какво казват вашите пишещи боклуци наречени журналисти.Черно Море е най-великия отбор с най-великите фенове.Черно Море винаги е шампион,а ако не е-то това е така,защото шопските боклуци с нечестни методи са манипулирали първенството.Варна и Черно Море по естествен път може да е само на едно място-1-вото!ТОЧКА!

Както кажеш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 01 юли 2010 22:22

то няма софиянци, няма такова нещо, 90% там са селяни и си избиват комплексите като отиват там си мислят, че стават някакви безсмъртни и всички други са някакви низши, най-смешно ми става като чуя шоп да говори за провинция :lol: софия преди да стане столица е била ''град'' с население от 12 000 :mrgreen: историята си го казва, че София в началото е било СЕЛОООООО :lol: а Варна винаги си е била с традициите на голям град, там където е нямало море в миналото ВИНАГИ Е БИЛО ПРОСТО ЕДНО ТЪПО ПОЛЕ И СЕЛО....преди е нямало самолети, влакове и всякакви други двигателни транспортни средстава, имало е обаче кораби и морето е бил единствения път до околния свят 8-)
Последна промяна от Mourinio на 01 юли 2010 22:33, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 юли 2010 22:28

Абе никаква столица не са тези смешници бе.Варна си е Варна,не признавам селото София за столица и местните шопи за столичани.Ние сме столицата,ние сме номер 1 и онези калтаци дори не заслужават да говорят с нас без да искат разрешение.Трябва да се организира референдум във Варна "признаваме или не шопите и Шопия за столичани и столица" и трябва да спрем да пращаме данъците в държавната хазна докато тези кирльовци не върнат централната власт в Търново :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2010 22:38

Mourinio написа:то няма софиянци, няма такова нещо, 90% там са селяни и си избиват комплексите като отиват там си мислят, че стават някакви безсмъртни и всички други са някакви низши, най-смешно ми става като чуя шоп да говори за провинция :lol: софия преди да стане столица е била ''град'' с население от 12 000 :mrgreen: историята си го казва, че София в началото е било СЕЛОООООО :lol: а Варна винаги си е била с традициите на голям град, там където е нямало море в миналото ВИНАГИ Е БИЛО ПРОСТО ЕДНО ТЪПО ПОЛЕ И СЕЛО....преди е нямало самолети, влакове и всякакви други двигателни транспортни средстава, имало е обаче кораби и морето е бил единствения път до околния свят 8-)

Сердика е от тракийско време, а Одесос е от елинско време ;) :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 01 юли 2010 22:43

Tommi написа:
Mourinio написа:то няма софиянци, няма такова нещо, 90% там са селяни и си избиват комплексите като отиват там си мислят, че стават някакви безсмъртни и всички други са някакви низши, най-смешно ми става като чуя шоп да говори за провинция :lol: софия преди да стане столица е била ''град'' с население от 12 000 :mrgreen: историята си го казва, че София в началото е било СЕЛОООООО :lol: а Варна винаги си е била с традициите на голям град, там където е нямало море в миналото ВИНАГИ Е БИЛО ПРОСТО ЕДНО ТЪПО ПОЛЕ И СЕЛО....преди е нямало самолети, влакове и всякакви други двигателни транспортни средстава, имало е обаче кораби и морето е бил единствения път до околния свят 8-)

Винаги село! :lol: и от праисторическо време да е, наименовията се създават и променят, но местността обаче си остава същата 8-)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2010 22:49

Mourinio написа:
Tommi написа:

Винаги село! :lol: и от праисторическо време да е, наименовията се създават и променят, но местността обаче си остава същата 8-)

Много добре си запознат с историята :lol: :lol:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 01 юли 2010 22:56

Маграрине, я ми припомни кога е създаден Сердика и на каква възраст е златото намерено във Варненския некропол!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юли 2010 22:59

cristely написа:Маграрине, я ми припомни кога е създаден Сердика и на каква възраст е златото намерено във Варненския некропол!

Може би Одесос е с възрастта на златото от Варненския некропол :? :? :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”