Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Ти Сократес (Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira) ли искаш да видиш?
- blue avalanche
- Контакти:
greenpeak написа:Ти Сократес (Sócrates Brasileiro Sampaio de Souza Vieira de Oliveira) ли искаш да видиш?
Просто си казах мнението.Никого не ангажирам с него...
-
- Контакти:
За Матиас съм много скептичен. Крило - ама нито центрира добре, нито е кой знае колко бърз, нито пък е някакъв техник.... Но Овусу...много моля, класа отвсякъде, като го гледам в головите позиции рядко пропуска, дали с крак или глава дупчи здраво...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:За Матиас съм много скептичен. Крило - ама нито центрира добре, нито е кой знае колко бърз, нито пък е някакъв техник.... Но Овусу...много моля, класа отвсякъде, като го гледам в головите позиции рядко пропуска, дали с крак или глава дупчи здраво...
И аз съм на това мнение.Крилото сякаш не става,не знам какво и къде са го видели.Че той на видео не изглежда добре,при положение че това са подбрани моменти.А ганаеца ми хареса че пробва шутове от всяка дистанция и играе прилично с глава.Коконов центрира добре,остана още едно крило от другата стана и този може да има прилична успеваемост в А група.Да дойдат да вземат едно крило от Острова,че да се нагледаме на центрирания и шпагати в защита.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
!!!
Последна промяна от КироВарна на 13 юни 2014 20:46, променено общо 1 път.
КироВарна написа:black sea написа:КироВарна написа:Marlboro написа:Бергонсито няма да рита за нас,стана ясно вчера.Станаха ясни и още 2 нещаЧе изпращането на един мейл,се нарича разговор,това не го знаех,честно
Другото ясно е,че Станков не бърза със селекцията,защото явно ще следи играчи от световното,който ще привлечем......като свободни агенти,разбира се
Бергонси много бягаше и се стараеше,но няма да умрем без него!Лично на мен ми се иска един по-смел и по-активен при организацията на играта халф.Стига с тия пасове назад!Нека Станков внимателно да оглежда евентуалните нови попълнения.Двама да вземе,но да са класа!!!Ние си имаме ядро и всеки нов трябва да е над нивото.Иначе няма смисъл да водим на заплата разни анонимници,дето ще се крият и ще дават пасове назад.Ако ще е така,по добре да играят нашите юноши!
Киро, аз имам малко по-различно мнение от твоето. Да, отбора има ядро, но също така имаме нужда от футболисти на много постове - почти задължително добър и опитен централен защитник за титуляр (Живко и Слави са едни прилични резерви), задължително дефанзивен халф (след заминаването на Бергонси оставаме с Дани, който понякога трябва да играе и като офанзивен и непостоянния Паланков, който също е една прилична резерва), задължително поне един офанзивен халф, защото само с Расим няма как да стане (ти самия между другото искаш такъв играч) и естествено старата болка - поне един нов нападател, че да чакаме само на Бакари - трудна работа. А относно селекцията - докато ги избираме и чакаме тия класните играчи, за които говориш, другите отбори ще са приключили със селекцията отдавна. Един малък пример - виж какво правят Берое, да кажем.
В общи линии съм съгласен с теб,но искам да се спра на последните ти думи:"Какво правят в Берое" и да задам(не само на теб),следният въпрос.Какво право имаме ние да се сравняваме с големите отбори?И веднага обяснявам(не само на теб),защо мисля,че Берое е по-голям отбор....Защото на първата тренировка в Стара Загора е имало 500 души,а на нашата първа тренировка журналистите бяха повече от феновете.И сега вече въпросът....четете внимателно,няма да повтарям!!!Ако не сме готови да подкрепяме отбора си,какво право имаме да изискваме?И какво заслужаваме?А бе те въпросите станаха повече от един,но ще прощавате!
http://arenavarna.com/%D0%B2%D0%BE%D0%B ... %80%D0%B5/
ЛЕЛЕ МАЙКО!!!ЕЙ СЕГА Я ВТАСАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ!!!!
Тоя ли ще замени Бергонси???
Аз по-добре ще се справя!
Дано да е някаква партенка!!!
ЛЕЛЕ МАЙКО!!!ЕЙ СЕГА Я ВТАСАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ!!!!
Тоя ли ще замени Бергонси???
Аз по-добре ще се справя!
Дано да е някаква партенка!!!
-
- Контакти:
Не, "тоя" няма как да замени Еденилсон....просто защото не е ренде
. "Тоя" обаче може да замени Жоро Илиев, което е най-големия проблем на Черно Море от зимата насам....Чаво е класен играч, винаги е бил 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Стрелец, имал е наченки на класа преди 10 години. Сега е дебел и бавен. За сравнението с Жоро не искам нищо да кажа, за да не те обидя! ТОЯ, може само да се снима с Жоро на един терен!
Според мен,ако този трансфер стане,ще получим така необходимият ни "връткач" в средата на терена,който макар дебел и бавен,ще донесе опит.Може би едно много вярно решение,което може да повтори като успех идването на Кривия при нас.Опитните играчи с качества не са чак толкова много в БГ,че да се отказваме от такъв с лека ръка.Това е човека който може да даде последният пас решаващ мача.Разбира се че може да се окаже и провал,но нека си изкара една подготовка и тогава ще можем да говорим.В сегашното си състояние е само опция в средата на терена,но АКО успее да върне добра спортна форма,няма да излиза от титулярният състав.Стига сме оплювали изборите на ръководството,преди да сме видели какво сме получили.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!