Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот ShooterMan » 12 яну 2013 16:27

levski.1914 написа:Чета,че се интересувате кои юноши на Левски са излизали в чужбина. Помагам ви веднага. Божин Ласков,Боби Михайлов,Ники Илиев,Краси Коев,Гибона,Наско Сираков,Мариан Христов,Наско Курдов,Живко Миланов,Захари Сираков и др. Сега очаквам да ми върнете любезността и да ми посочите юноши на Морето. Не е зле и някои от тях да са били национали. Естественно и да са излезли от Ч.море директно. Ще ми е интересно да науча нещо.

Кажи КЕКЕМЕТО къде е на проби и с кого тренира???Кога КЕКЕМЕТО ще върне НЕЗАСЛУЖЕНАТА награда,срам няма ли тоя или чест и доблест?Или като типичните левскари - наслаждава се на НЕЗАСЛУЖЕНИЯ успех???КЕКЕМЕТО с 2-та мача и 50 минути игра - откритие ппппахахахахахахаахахахахаха,тъй де,тренирал до Владо Гаджев и Ицо Гърбавия...кой е Ван Бомел,кои са ПСВ Айндховен и Наполи :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

levski.1914

Мнениеот levski.1914 » 12 яну 2013 17:26

ShooterMan написа:
levski.1914 написа:Чета,че се интересувате кои юноши на Левски са излизали в чужбина. Помагам ви веднага. Божин Ласков,Боби Михайлов,Ники Илиев,Краси Коев,Гибона,Наско Сираков,Мариан Христов,Наско Курдов,Живко Миланов,Захари Сираков и др. Сега очаквам да ми върнете любезността и да ми посочите юноши на Морето. Не е зле и някои от тях да са били национали. Естественно и да са излезли от Ч.море директно. Ще ми е интересно да науча нещо.

Кажи КЕКЕМЕТО къде е на проби и с кого тренира???Кога КЕКЕМЕТО ще върне НЕЗАСЛУЖЕНАТА награда,срам няма ли тоя или чест и доблест?Или като типичните левскари - наслаждава се на НЕЗАСЛУЖЕНИЯ успех???КЕКЕМЕТО с 2-та мача и 50 минути игра - откритие ппппахахахахахахаахахахахаха,тъй де,тренирал до Владо Гаджев и Ицо Гърбавия...кой е Ван Бомел,кои са ПСВ Айндховен и Наполи :mrgreen:

Даааа. Ама Китанов подписал ли е или е на разходка?
Последна промяна от levski.1914 на 12 яну 2013 19:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 яну 2013 18:20

Ами извинявай, но за мен лично Мюлуз са наистина никои... :lol:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 яну 2013 18:47

За отбор подпиран от всички власти,нямате никакви запомнящи се трансфери.А и този на НИКИТУ не се праскайте за него,защото не сте получили трансферна сума,а само обезщетение.И там ако не беше тати,дали щеше да има "трансфер"?А да кажеш нещо за "юношата" на Левски Мариян Христов?Че не се сещам как и кога е станал юноша на Левски.Относно трансферите на наши юношпросто няма как да има такива по обективни причини,но ти си наясно с тях,нали?Също така си наясно,че в тази област сте пълни лаици.Ако се сравните с ЦСКА ще ви стане ясно що за стока сте продали навън и на кого.Не съм червен и другият отбор който определено не ми е на сърцето са те.Левски и ЦСКА.Двете страни на една и съща фалшива монета.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

levski.1914

Мнениеот levski.1914 » 12 яну 2013 18:59

Ми то и вие няма за какво да се праскате за трансфер на Китанов,който и няма да стане.
Последна промяна от levski.1914 на 12 яну 2013 19:09, променено общо 2 пъти.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 яну 2013 23:37

levski.1914 написа:Ми то и вие няма за какво да се праскате за трансфер на Китанов,който и няма да стане.

Злобейте и се гордейте с ФАЛШИВИТЕ ВИ ТРОФЕИ , които нямат никаква стойност , взети с купуване на съперници и съдии! Титлите ви нямат стойност! В Европа Сараево и Мура показаха реалността на Левски и ЦСКА!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 яну 2013 23:41

levski.1914 написа:Ми то и вие няма за какво да се праскате за трансфер на Китанов,който и няма да стане.

Връзка с потребителя levski.1914

Статистика
Регистриран на: 12 Яну 2013 13:34Последно посещение: 12 Яну 2013 20:11Общо мнения: 6 | Виж всички мнения на потребителя
(0.00% от всички мнения / 6.00 мнения на ден)Най-активен във форум: Черно море
(3 Мнения / 50.00% от всички потребителски мнения)Най-активна тема: Зимна подготовка 2012/2013 - Контроли,Трансфери,Спекулации
(3 Мнения / 50.00% от всички потребителски мнения)
Е ти ако не си лагуната...Хаха,дето не го сееш,там никне! :) Левскар-най активен във форума на Черно море!!!Според мен-Баща Моряк,майка-лескарка.И сега се чуди на кой Бог да се кланя момчето. :mrgreen:
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 яну 2013 23:54

Моряшкия пищов е гръмнал в грешната посока :mrgreen: ,вижте какъв го е сътворил :oops:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 13 яну 2013 01:16

ShooterMan написа:Моряшкия пищов е гръмнал в грешната посока :mrgreen: ,вижте какъв го е сътворил :oops:

Ползвайте презервативи, по дяволите!

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 13 яну 2013 03:23

Момчета ... вместо да размишлявате кои ще вземете и кои ще продадете задаите си въпроса какво правят сегашните играчи в отбора ви ... да ви кажа ли ???
до преди малко пих на 3 метра от масата на РОСЕН КОЛЕВ , ЖИВКО АТАНАСОВ , СИМЕОН РАИКОВ , ИВАН КАРАДЖОВ !!!! започнаха в 24:00 ... те испиха повече от мен бе !!! без коментар това са професионални футболисти които в момента са на подготовка !!! нямам думи !!! през цялото време РОСЕН КОЛЕВ общо взето вкарваше в обстановката новодошлите и не спираше с поздравите за номер 11 и номер 12 !!! ( не искаше да им се споменават имената ) !!! пафкаха цигарките една след друга пиеха си Уискитата да не ги занимава човек !!! Обачееееее сметките им се объркаха ... в 2:05 престигна ГОНЗО с компания и стана неприятна засечка !!! Гонзо доиде с Красимир Минев ( спортния журналист ) и още някви хора ... беше много ядосан .. пиеше си черното Джони и за 20 мин издумка 4-5 цигарки !!! Поздравите секнаха футболистчетата си седнаха на масата и станаха по ниски от тревата !!! Пишман футболистите си тръгнаха в 2:50 .... но поредната неприятна случка ги сполетя ... не бяха изминали и 50 метра и ги спряха полицаите ... !!!!!!! Колата караше КАРАДЖАТА ... !!! Росен излезна от предната седалка да се обяснява на полицаите ... но те ги свалиха и четиримата от автомобила и започна няква разправия ...
ПОДРОБНОСТИ НЕЗНАМ НЯМАШЕ КАК ДА ОТИДА ДО ТАМ ДА РАЗБЕРА КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧИ И КАК ПРОДЪЛЖИ ВЕЧЕРТА НА ТЕЗИ СЛАДУРИ !!!
П.С. На ваше място бих задал няколко въпроса на тези момченца така ли смятат да я карат и на пролет ? Още колко ще ги търпите и т.н ??? Могат да вземат по 10 - 15 000 лв ... а незнаят маи да пазят режим и да се подготвят за пролетта която хич няма да е лесна ??
Сега естествено ще се потули случаят ... и те утре пак ще си правят каквото си искат ...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”