Селекцията на Черно Море - лято 2012
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море през сезон 2012/2013
Днес бях на стадиона и видях новите...едиствено д . димитров ми се струва излишен.а колкото до р. николов , мисля че в главата му е каква нова прическа и татуировка да си направи.....а и какъв нов цвят на обувките да си избере!
twp написа:Днес бях на стадиона и видях новите...едиствено д . димитров ми се струва излишен.а колкото до р. николов , мисля че в главата му е каква нова прическа и татуировка да си направи.....а и какъв нов цвят на обувките да си избере!
Никога не се учудвам на мнения от сорта, появяващи се в точно определени избрани моменти и то изказани от подобни "абонати" с по 2-3 мнения, регистрирани точно за целта!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
наричай се както искаш
щом се определяш така значи е така! аз помня времето когато почти не отидохме в окръжните групи и добруджа ни искаше лиценза за А група.Такава сигурност не е имало в отбора от времето откакто бяхме военен отбор.Плюете генов , ама вие същите плюехте и илиян илиев и к.спасов.така че за вас угода няма!

http://arenavarna.com/%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BD-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5/
Запис на пресконференцията на Генов. Общо взето, за Румен е голямо шикълкавене. Няма точна и ясна позиция. Като гледам накрая и нещо се е издразнил на този, който го пита. За мен лично Румен има място в отбора, доста повече от други футболисти, които продължават да носят зелено-бялата фланелка.
Запис на пресконференцията на Генов. Общо взето, за Румен е голямо шикълкавене. Няма точна и ясна позиция. Като гледам накрая и нещо се е издразнил на този, който го пита. За мен лично Румен има място в отбора, доста повече от други футболисти, които продължават да носят зелено-бялата фланелка.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
Ами просто Румен трябва да мисли професионално! Забелязал съм след силен негов мач , винаги има спад в формата му...и като го оставят 3-4 мача резерва тогава се сеща че трябва да играе на ниво в всеки мач !
Нямам намерение да адвокатствам на Р. Николов, но и за мен е грешка, че не му се предлага нов договор.
В повечето случаи винаги се обосновавам със статистиката:
http://ru.soccerway.com/players/rumen-nikolov/124239/
http://www.zerozero.pt/jogador.php?epoc ... stats=club
Сезон 2011/2012:
В 19 мача в които е играл (814 минути общо), 7 е излязъл титуляр от които има само 4 цели мача по 90 минути.
В 12 от тези 19 мача в които е играл, влиза като резерва. Или с други думи си е АБСОЛЮТНА РЕЗЕРВА момчето.
На този фон, на АБСОЛЮТНА РЕЗЕРВА, обаче има: 4 гола, 1 изработена дузпа, и 2 асистенции до колкото си спомням.
Ако сравним статистиката на АБСОЛЮТНА РЕЗЕРВА - Р. Николов с тази на ТИТУЛЯРИТЕ - Дончо (25 мача титуляр -2 гола и 3 асистенции) и Божилката (27 мача титуляр - 3 гола и 1 асистенция), Румен е направо КЛАСА.
Най-интересното е, че за 3 години при нас е играл в 45 мача за първенство и има 8 гола, като има ИЗИГРАНИ САМО 5 ЦЕЛИ МАЧА по 90 минути.
В повечето случаи винаги се обосновавам със статистиката:
http://ru.soccerway.com/players/rumen-nikolov/124239/
http://www.zerozero.pt/jogador.php?epoc ... stats=club
Сезон 2011/2012:
В 19 мача в които е играл (814 минути общо), 7 е излязъл титуляр от които има само 4 цели мача по 90 минути.
В 12 от тези 19 мача в които е играл, влиза като резерва. Или с други думи си е АБСОЛЮТНА РЕЗЕРВА момчето.
На този фон, на АБСОЛЮТНА РЕЗЕРВА, обаче има: 4 гола, 1 изработена дузпа, и 2 асистенции до колкото си спомням.
Ако сравним статистиката на АБСОЛЮТНА РЕЗЕРВА - Р. Николов с тази на ТИТУЛЯРИТЕ - Дончо (25 мача титуляр -2 гола и 3 асистенции) и Божилката (27 мача титуляр - 3 гола и 1 асистенция), Румен е направо КЛАСА.
Най-интересното е, че за 3 години при нас е играл в 45 мача за първенство и има 8 гола, като има ИЗИГРАНИ САМО 5 ЦЕЛИ МАЧА по 90 минути.

Последна промяна от Iceberg на 26 юни 2012 20:30, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Не познавам лично г-н Генов .Ама за мен той екласи с от мн намазани трениори в БГ.