Зимни трансфери на Тича
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Зимни трансфери на Тича
Какво да каже Димов?Да продължава да плюе Левски ли при положение,че вече е техен играч?Напълно нормално изказване е направил.Поне е мъжко изказване,няма ги сулзливите сополиви словоизляния в стил селски футболистчета-Спаско Делев,Милиев,Иво Иванов - да каже как от детенце бил левскарче.Тогава много щеше да ми се принизи в очите след като всички знаем,че е моряк и,че специално тях,Левски,не само,че не им е фен,а ги ненавижда кораво.Иначе какво да кажем за ръководството?Тъпаците Маринов и Шабан,отрепките дето 1-2-3 години не могат да доведат 1,един,едничък нападател,дори куц,дори кьорав,да доведат 1 човек,който да вкара повече от 3 гола за полусезон.Провал.Един плеймейкър след Кривия?1 година оставиха Косата да държи единствения наличен вън от строя(Ратников) и пратиха на боклука една спечелена Купа на България.Днес разбиха отбора,Нанесаха удар точно по-средата,в гръбнака,извадиха свързващото звено,решаващото звено и то за някакви мижави 150 000 евро и 1-2 куци бездарници или пияндета.Далеч съм от мисълта,че 150 000 евро са им нужни на тях,или на Черно Море.Това прилича на ПРЕДАТЕЛСТВО,а 150 000 евро са всъщност 30 сребърника!Някой мизерник продаде Черно Море на най-големия му враг за 30 сребърника,да се надяваме гадът продал Димов да плати с тези пари може би болничното си лечение.Всички най-черни клетви на света в момента летят към онези двама олигофрена,които бяхме позабравили,но сега отново излязаха на преден план.Отново.Да обобщим работата им за последния полусезон-като класиране - пълен провал,теренът на Тича се развали-смях и резил,а от Черно Море изгониха по един или друг начин последните класни играчи в лицето на Димов,Борносузов и Юруков.Доведаха някакви селяни и мижетурки без характер на техните места и отборът се срина.Силно се съмнявам,че тези хора работят за Черно Море и в интерес на Черно Море,повечко мяза на това,че имаме скрит предател,има левскар между тях.Иначе пожелавам на Димов всичко най-хубаво в новия му отбор,да играе в Европа,да стане шампион...И ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО ДА ЗАМИНЕ В ЧУЖБИНА И ДА ПРЕВЪЗМОГНЕ ТОЗИ НАЙ-ЧЕРЕН И СРАМЕН ПЕРИОД В КАРИЕРАТА СИ.ЧЕРНО ПЕТНО МУ СЕ ЛЕПНА ВЪВ ВИЗИТКАТА,ИЛИАН ИЛИЕВ ТАКОВА ПЕТНО ГО МИ И ТРИ 10 ГОДИНИ 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Прав си само донякъде, Айсберг.За самия Димов аз нищо няма да кажа нито ще го псувам или тем подобни.Той най-добре си знае и сам си преценява.Никой от тук не е в главата на Димов за да знае каква е цялата ситуация.Но не можеш да кажеш че всеки на негово място ще постъпи така.Аз например никога не бих отишъл в Левски или ЦСКА, в това съм убеден, защото съм праволинеен в действията си и имам принципи.Просто всеки си има приоритети.Не е само Левски отбора от който може да те купи някой добър западен отбор.Това са глупости.Ти ако си постоянен в игарта си няма да останеш незабелязан.Да е жив и здрав Димов, в случая най-виновни са ръководителите, собствениците и тея дето управляват нашия клуб.На Димов няма какво да му се сърдим те като не могат да го задържат......
Предполагам ви е много гадно. Е, все пак аз не съм го искал този трансфер. Не е резервата, за която всички бихме мечтали. Предпочитах Дяков от Локомотив 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
-
- Контакти:
Това пъклено дело е направено само от скрит левскар.Ще го разкрием някой ден кой е и ще има линч.Междудругото нородното недоволство си расте с времето.Нещата се натрупват.Загубената купа,падението в А група,необмисленото изгонване на Алекс,продажбата на Димов,стадиона...всичко капка по капка се събира и вулкана някой хубав ден пролетта при провал като нищо ще изригне и ще помете скритите лимонки(левскари)Шабан и Маринов.Вече тези приятелчета ходят по тънкия лед,много им се насъбра,всичките провали са тяхно дело-пряко или косвено.
ПС:Не бил резерва?Спокойно,още от 1-вия кръг ще е несменяем титуляр,бързичко ще забие на пейката който и да е свой конкурент,дори и Гаджев.
ПС:Не бил резерва?Спокойно,още от 1-вия кръг ще е несменяем титуляр,бързичко ще забие на пейката който и да е свой конкурент,дори и Гаджев.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Интересно ми е защо вземат наш играч при положение че Гонзя ревеше какви грубияни сме били?Защо им е грубияна Димов на балеринките от Левски? Може би само заради Ясенчо....
Все си мисля, че ще му се размине левски на Дани Димов.
Цял ден се опитвам да направя съпоставка между неговия избор и моя бизнес.
Колко пари трябва да ми дадат, за да отида във фирма която не харесвам и да работя с хора, които ме дразнят?
Каква заплата, какви премии, какви проекти, какви възможности трябва да ми осигурят....че да се навия?
Може би всеки трябва да си направи тази сметка, преди да плюе или да оправдава Димов.
Цял ден се опитвам да направя съпоставка между неговия избор и моя бизнес.
Колко пари трябва да ми дадат, за да отида във фирма която не харесвам и да работя с хора, които ме дразнят?
Каква заплата, какви премии, какви проекти, какви възможности трябва да ми осигурят....че да се навия?
Може би всеки трябва да си направи тази сметка, преди да плюе или да оправдава Димов.
-
- Контакти:
Да бе,вярно,защо им е тоя "дърводелец" сред плеядата фамозни играчи Гаджев,Грийн,Марян и Гърбавия?
ПС:Футболистите повечето само плямпат,вярно е.Едно време и Илиан Илиев за пари замина в Левски,че после тука ревеше как го псували най-много като дошъл.Оправдан или не,всички знаем какво не може да се промени - ПРЕДАТЕЛСТВОТО.Насила,ненасила,за пари или без пари - отива да играе при едни от най-големите ни врагове,при това с пресни пресни скандали и насадена неприязън.Аз ако бях на мястото на Димов със сигурност не бих отишъл дори под дулото на пистолет и,за да е сигурно,че няма да ме насилват да ходя просто щях да изляза пред медиите и да ги залея с псувни,да им охуля история успехи,играчи,треньор,директор,дори бих набил техен екип на кол и да го запаля....явно не сме го обучили до край щом е решил да замине в крайна сметка.Със сигурност ако не е искал да ходи - нямаше да отиде
ПС:Футболистите повечето само плямпат,вярно е.Едно време и Илиан Илиев за пари замина в Левски,че после тука ревеше как го псували най-много като дошъл.Оправдан или не,всички знаем какво не може да се промени - ПРЕДАТЕЛСТВОТО.Насила,ненасила,за пари или без пари - отива да играе при едни от най-големите ни врагове,при това с пресни пресни скандали и насадена неприязън.Аз ако бях на мястото на Димов със сигурност не бих отишъл дори под дулото на пистолет и,за да е сигурно,че няма да ме насилват да ходя просто щях да изляза пред медиите и да ги залея с псувни,да им охуля история успехи,играчи,треньор,директор,дори бих набил техен екип на кол и да го запаля....явно не сме го обучили до край щом е решил да замине в крайна сметка.Със сигурност ако не е искал да ходи - нямаше да отиде
ShooterMan написа:Какво да каже Димов?Да продължава да плюе Левски ли при положение,че вече е техен играч?Напълно нормално изказване е направил.Поне е мъжко изказване,няма ги сулзливите сополиви словоизляния в стил селски футболистчета-Спаско Делев,Милиев,Иво Иванов - да каже как от детенце бил левскарче.Тогава много щеше да ми се принизи в очите след като всички знаем,че е моряк и,че специално тях,Левски,не само,че не им е фен,а ги ненавижда кораво.Иначе какво да кажем за ръководството?Тъпаците Маринов и Шабан,отрепките дето 1-2-3 години не могат да доведат 1,един,едничък нападател,дори куц,дори кьорав,да доведат 1 човек,който да вкара повече от 3 гола за полусезон.Провал.Един плеймейкър след Кривия?1 година оставиха Косата да държи единствения наличен вън от строя(Ратников) и пратиха на боклука една спечелена Купа на България.Днес разбиха отбора,Нанесаха удар точно по-средата,в гръбнака,извадиха свързващото звено,решаващото звено и то за някакви мижави 150 000 евро и 1-2 куци бездарници или пияндета.Далеч съм от мисълта,че 150 000 евро са им нужни на тях,или на Черно Море.Това прилича на ПРЕДАТЕЛСТВО,а 150 000 евро са всъщност 30 сребърника!Някой мизерник продаде Черно Море на най-големия му враг за 30 сребърника,да се надяваме гадът продал Димов да плати с тези пари може би болничното си лечение.Всички най-черни клетви на света в момента летят към онези двама олигофрена,които бяхме позабравили,но сега отново излязаха на преден план.Отново.Да обобщим работата им за последния полусезон-като класиране - пълен провал,теренът на Тича се развали-смях и резил,а от Черно Море изгониха по един или друг начин последните класни играчи в лицето на Димов,Борносузов и Юруков.Доведаха някакви селяни и мижетурки без характер на техните места и отборът се срина.Силно се съмнявам,че тези хора работят за Черно Море и в интерес на Черно Море,повечко мяза на това,че имаме скрит предател,има левскар между тях.Иначе пожелавам на Димов всичко най-хубаво в новия му отбор,да играе в Европа,да стане шампион...И ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО ДА ЗАМИНЕ В ЧУЖБИНА И ДА ПРЕВЪЗМОГНЕ ТОЗИ НАЙ-ЧЕРЕН И СРАМЕН ПЕРИОД В КАРИЕРАТА СИ.ЧЕРНО ПЕТНО МУ СЕ ЛЕПНА ВЪВ ВИЗИТКАТА,ИЛИАН ИЛИЕВ ТАКОВА ПЕТНО ГО МИ И ТРИ 10 ГОДИНИ
Стрелец, момче младо, ти в кой свят живееш? Само ти ли не можеш да вденеш, че на "територията" на ТИМ без височайшото "ДА" не можеш даже и да пръднеш. За к'во ръководство говориш? В час ли си? Продажбата на Димов е с твърдото "да" на твоите любимци от ТИМ! Запомни го и спри да се излагаш.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Факт е, че 90% от децата във всяка една ДЮШ си мечтаят да идат в цска и левски...може би без тези на литекс само.
Селският манталитет явно никога няма да ни напусне.
- wicked1913
- Контакти:
varnafen написа:Факт е, че 90% от децата във всяка една ДЮШ си мечтаят да идат в цска и левски...може би без тези на литекс само.
Съгласен на 101%...
Всеки се блазни от това да каже,че детската му мечта е да играе в Левски и ЦСКА но какво очаквате... Димов не е от Варна,от Шабла ли откъде беше... селяка си е селяк,където и да отиде

фалшива коса - фалшив футбол!