Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

emokanar
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот emokanar » 31 май 2015 01:34

На нас ни стига тая награда, за Левски да няма награда.
п.п. Винаги съм вярвал, че има ГОСПОД.
п.п.2. Честито на Черно Море.

Потребителски аватар
Remi Gaillard
Контакти:

Мнениеот Remi Gaillard » 31 май 2015 01:46

Майтапа настрана.... Варненци, как на финал на 100 км от Варна отидохте едвам 2500 човека???? Срам!!! В България има само 4 отбора + едно старозагорско недоразумение.... Това е....
Майката на Иванчо му дава 50 стотинки за закуска и той ги изял...

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 31 май 2015 01:53

Ей това левскар да си братко... Толкова жалки станаха, то верно че шестгодишен дечко не е виждал Левски с трофей, ама пък бива ли толкова надъхване за един треторазреден трофей. Хората са казали че само глупака се спъва в един и същ камък два пъти, а вие в последните три години се спънахте бая пъти. Хората са го казали, не казвай хоп преди да си скочил, ама вие не та не. Докато боклуци като гугутката, който обиди всички които не са говеда, та през бретона, който се появява на герена само ако боко е на власт, та до инженер гонзя, вие успехи няма да подушите, щото не знаете да уважавате противника.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 май 2015 02:11

гражданин от село написа:
dunavfc написа:
гражданин от село написа:
dunavfc написа:Без капка притеснение и угризение на съвестта, пожелавам смърт на всяко едно копеле, което днес участва в побоят над един беззащитен левскар, който на всичко отгоре е бил и с децата си !!!

Теб ли са те били? :?

Какво значение има кого са били ?

Аааа,разбрах!Някой бил казал на друг,който ти е казал на теб и всичко е 101% вярно.

Информацията е абсолютно вярна!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 31 май 2015 02:15

И аз тъкмо се прибирам от мача, и аз посърнал. За съдии, дузпи и червени картони няма да говоря, защото независимо (или въпреки - според гледната точка) тези неща Черно море събра останалият си късмет, показа мъжество и съвсем заслужено спечели Купата, която Левски услужливо му даде пред нагъчкани до краен предел сини трибуни. Не искам да умаловажавам усилията на моряците, но ужасните липси при умението, мотивацията и изобщо подхода на всички в синия лагер (от футболистите през треньора до масажиста) позволиха на Черно море изобщо да имат шанс да оцелеят до края на мача, от който те се възползваха перфектно. А ние за пореден път се самоубихме в спечелен мач. И публиката за пореден път отидохме на празник, макар в последните години да беше видно, че за Левски мачове, в които можеш да си позволиш празнична нагласа, няма.

И все пак, нека пак да повторя най-важното - ЧЕСТИТО НА ЧЕРНО МОРЕ! Феновете им заслужават да куфеят три дни и три нощи, а ние си заслужаваме всяка прашинка подигравки, които отнасяме в момента.

Иииии... успех на моряците в Европа, макар да са ми може би най-неприятният отбор в България.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 май 2015 02:36

Corwin написа:И аз тъкмо се прибирам от мача, и аз посърнал. За съдии, дузпи и червени картони няма да говоря, защото независимо (или въпреки - според гледната точка) тези неща Черно море събра останалият си късмет, показа мъжество и съвсем заслужено спечели Купата, която Левски услужливо му даде пред нагъчкани до краен предел сини трибуни. Не искам да умаловажавам усилията на моряците, но ужасните липси при умението, мотивацията и изобщо подхода на всички в синия лагер (от футболистите през треньора до масажиста) позволиха на Черно море изобщо да имат шанс да оцелеят до края на мача, от който те се възползваха перфектно. А ние за пореден път се самоубихме в спечелен мач. И публиката за пореден път отидохме на празник, макар в последните години да беше видно, че за Левски мачове, в които можеш да си позволиш празнична нагласа, няма.

И все пак, нека пак да повторя най-важното - ЧЕСТИТО НА ЧЕРНО МОРЕ! Феновете им заслужават да куфеят три дни и три нощи, а ние си заслужаваме всяка прашинка подигравки, които отнасяме в момента.

Иииии... успех на моряците в Европа, макар да са ми може би най-неприятният отбор в България.

И аз съжалявам че си толкова заблуден!Най-неприятния фен във форум Гонг!Успех!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 май 2015 02:42

BRF написа:
Готвача написа:И да добавя-вие че си тръгнахте спор няма,но защо помъкнахте и седалките със себе си не ми стана ясно.

За новия А сектор навярно :lol: !

Не, искахме да им купим чисто нови седалки, че сегашните не са чистени от 99г.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 май 2015 02:44

Нито думи имам, нито глас, мислите ми не са подредени! Ние спечелихме тази война, футболна война. Спечелихме и нефутболната. Да си го кажем - рядко може да излезе един отбор срещу цялата държавна машина впрегната да спасява някой отбор. Абсолютно, БЕЗОБРАЗНО поръчково съдийство, тези трябваше да са 9 души до 40 минута, докато бяхме 11 на 11 ги правехме луди, имах чувството, че ще отнесат 3-ка минимум. Не знам как, но тези МОРЯЦИ, тези истински мъже извадиха второто си сърце на терена и 10 души спечелиха тази битка. Не знам как Марк Клок може да ходи примерно, не знам как доигра мача с тежка контузия в адукторите....виждах погледа на Мишо Венков, който хвърляше огън и жупел и знаех - тези момчета няма да се предадат до самия край!И Бог помага на ЧЕСТНИТЕ, не на измекярите! Не на тея, дето си докараха съдия да ни остави 10 души, не на тея, които си уредиха мачовете с Монтана и Лудогорец! НЕ НА ТЯХ! БОГ ПОМАГА НА ЧЕСТНИТЕ И НАКРАЯ ВСЕКИ ПЛАЩА И СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО!!! В 86 минута, гледах таблото, погледнах небето и си казах " ГОСПОДИ, ЩЕ ПОЗВОЛИШ ЛИ ТОВА? ЩЕ ДОПУСНЕШ ЛИ ТОВА..." НЕ!!! КУПАТА Е ТАМ, КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО! Ще говоря за отделните играчи после, но поклон пред НИКОЛА СПАСОВ!!! Човека имаше 1 защитник за мача, видяхте как измумително проведе самия мач, а последните 30 минти играхме без нито един защитник. Няма такава драма, БАЧО КОЛЬО, ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ, НАЙ, АМА НАЙ-ГОЛЕМИЯ
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 31 май 2015 02:49

И аз тъкмо се прибрах. Атмосферата беше супер, след червения картон и Черно море бяха готови да паднат, ама нашите параолимпийци не знаеха къде се намират цял мач. Покъртително зле.

Честито на моряците, заслужиха си купата. Съдията няма да го коментирам. Въобще не знам къде освен в България всеки път се коментира съдията. Селска работа. А сценките, които се разиграха след последния съдийски сигнал просто нямам думи. Заради такива не ходя на мачове и ме е срам да кажа, че съм левскар, да не ме помислят за някъв олигофрен като онея от В дето ремонтираха стадиона. Заслужаваме си всички провали и издънки с такива антифенове.

Между другото мача беше досущ като Челси-ПСЖ. Тамън си го помислих и стана тя кват стана :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Reckless

Мнениеот Reckless » 31 май 2015 02:49

Честита КУПА на Черно Море ! Натрихте им задниците на предварително празнуващите /както обикновено/ сини заблуди ! Бяхте по-добрия отбор и лично аз с голямо удоволствие гледах, себераздаването и мъжката игра на целия ви отбор ! Адмирации, че не паднахте духом след червения картон и гола, който получихте и обърнахте мача с дух и себераздаване ! Изкефих се на играта ви ! Искрено ви пожелавам да се представите по най-добрия начин в ЕКТ !
Празнувайте ! Заслужихте си го !

Върни се в “Черно море”