Черно море ФИНАЛ / Живко Атанасов:Левски ще победи Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Кога/Дали ръководството ще пусне билети за продан ВЪВ ВА

Мнениеот зеления » 15 май 2015 19:17

ЕМИЛ написа:Тъй като варненци ще са в камерен състав ще им ги дадат лично от ръководството на ръка преди мача .

Ей, разкри ни. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот sin4ec » 15 май 2015 20:41

Верно са смешни билетите! :geek:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: ФИНАЛ, 30 Май, 20:00ч, ст.Лазур (Бургас) Черно море - Ле

Мнениеот boys85 » 15 май 2015 21:17

Поне са фискални документи, а не като по някои други стадиони, където се предоставят лъскави картончета с емблеми и спонсори, на чийто гръб пише изрично, че не са фискални документи и трябва да бъдат придружени от касова бележка, а такава липсва. Тоест някои клубове крият данъци. Впрочем билетите ми от последните две гостувания на Черноморец са точно такива като тези за финала.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 май 2015 06:59

Моряци,не се надскачайте.Купата ще е синя.УЕФА наказа Левски заради финансовия фейрплей с 200 000 евро.Парите ще бъдат приспаднати от печалбата в ЕКТ.Според споразумението Батков-Домусчиев това ще стане тази година.Ако не се изпречи някой тракторен завод или казахтански пастири.Тихомир Иво и Маеин са фактори само в бизнеса,но футбола във има друг монопол.Двамата въпреки някои вестникарски и словесни противоречия имат общ бизнес.Съсобственици са в почистващата фирма Заубър,която има голям процент в сметоизвозването и почистването не само на столицата,но и в много други градове.Гела за това връчи спасителната сламка на носителя на орден Стара планина.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 16 май 2015 07:28

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Моряци,не се надскачайте.Купата ще е синя.УЕФА наказа Левски заради финансовия фейрплей с 200 000 евро.Парите ще бъдат приспаднати от печалбата в ЕКТ.Според споразумението Батков-Домусчиев това ще стане тази година.Ако не се изпречи някой тракторен завод или казахтански пастири.Тихомир Иво и Маеин са фактори само в бизнеса,но футбола във има друг монопол.Двамата въпреки някои вестникарски и словесни противоречия имат общ бизнес.Съсобственици са в почистващата фирма Заубър,която има голям процент в сметоизвозването и почистването не само на столицата,но и в много други градове.Гела за това връчи спасителната сламка на носителя на орден Стара планина.

Страха е в Левски, те имат какво да губят :geek: Купата е наша :!:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2015 13:53

Не знам за вашите билети, ама нашите свършват...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 16 май 2015 19:35

sin4ec написа:Не знам за вашите билети, ама нашите свършват...

Май ще трябва да отидем в София да си купим билети. Егати тъпата провинция където сме.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 16 май 2015 20:42

В началото на следващата седмица ще бъдат пуснати и нашите ;)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 17 май 2015 07:17

zeleno-beliya написа:

Май ще трябва да отидем в София да си купим билети. Егати тъпата провинция където сме.

Просто на Батков и на Гонзо,всяко левче им е необходимо!Затова продават веднага!7 500 билета по 12 лева са 90 000 кинта,които далеч не всички са за клуба....но колкото-толкова!Все ще могат да запушат някоя дупка в бюджета!За нашето ръководство,суми от такъв калибър едва ли са фатални!Затова не бързат!Всяко нещо с времето си!Иначе и аз,като всички изгарям от нетърпение да си купя билет!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 17 май 2015 08:48

КироВарна написа:
zeleno-beliya написа:

Просто на Батков и на Гонзо,всяко левче им е необходимо!Затова продават веднага!7 500 билета по 12 лева са 90 000 кинта,които далеч не всички са за клуба....но колкото-толкова!Все ще могат да запушат някоя дупка в бюджета!За нашето ръководство,суми от такъв калибър едва ли са фатални!Затова не бързат!Всяко нещо с времето си!Иначе и аз,като всички изгарям от нетърпение да си купя билет!

То за нашето ръководство май няма значение дали ще има фенове на Черно Море на финала.

Върни се в “Черно море”