ЕМИЛ написа:Тъй като варненци ще са в камерен състав ще им ги дадат лично от ръководството на ръка преди мача .
Ей, разкри ни.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ЕМИЛ написа:Тъй като варненци ще са в камерен състав ще им ги дадат лично от ръководството на ръка преди мача .
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Моряци,не се надскачайте.Купата ще е синя.УЕФА наказа Левски заради финансовия фейрплей с 200 000 евро.Парите ще бъдат приспаднати от печалбата в ЕКТ.Според споразумението Батков-Домусчиев това ще стане тази година.Ако не се изпречи някой тракторен завод или казахтански пастири.Тихомир Иво и Маеин са фактори само в бизнеса,но футбола във има друг монопол.Двамата въпреки някои вестникарски и словесни противоречия имат общ бизнес.Съсобственици са в почистващата фирма Заубър,която има голям процент в сметоизвозването и почистването не само на столицата,но и в много други градове.Гела за това връчи спасителната сламка на носителя на орден Стара планина.
sin4ec написа:Не знам за вашите билети, ама нашите свършват...
zeleno-beliya написа:sin4ec написа:Не знам за вашите билети, ама нашите свършват...
Май ще трябва да отидем в София да си купим билети. Егати тъпата провинция където сме.
КироВарна написа:zeleno-beliya написа:sin4ec написа:Не знам за вашите билети, ама нашите свършват...
Май ще трябва да отидем в София да си купим билети. Егати тъпата провинция където сме.
Просто на Батков и на Гонзо,всяко левче им е необходимо!Затова продават веднага!7 500 билета по 12 лева са 90 000 кинта,които далеч не всички са за клуба....но колкото-толкова!Все ще могат да запушат някоя дупка в бюджета!За нашето ръководство,суми от такъв калибър едва ли са фатални!Затова не бързат!Всяко нещо с времето си!Иначе и аз,като всички изгарям от нетърпение да си купя билет!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта