Генов ми е ясен. Ще почне с два дефанзивни халфа. Ще играе предпазливо от самото начало. Ако вкараме първи втвърдява бетона.
Ако пуснем първи гол, на почивката вяди единия дефанзивен и пуска втори нападател.
Моята прогноза е победа с гол разлика. Не изключвам и загуба, но аз за загуби на този етап не мисля.
Черно море - Левски - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Левски (13.08.11 18.00 Събота)
yavorescu написа:Tommi написа:ShooterMan написа:Отсреща обаче рендета-дал Бог.
Ако искате да ви върнем Димов, за да ни окаже съпротива, защото сега сте се събрали само техничарчета и ще ви бъде много трудно на този тежък терен.![]()
![]()
Нямаш и най-беглата представа какъв е отбора ни, но се изказваш компетентно, при това с ироничен оттенък. Колко мача си гледал на Черно море този сезон?
Най-грубият отбор за изминалия шампионат е Левски. Черно море е в средата на таблицата и смея да твърдя, че щеше да е в челната тройка, ако есента не ни беше треньор Велизар Попов.
Не съм гледал нито един мач на Черно море през този сезон, защото не даваха по телевизията първия ви мач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Вече е петък и:
"Валеше и валеше, и валеше…
...
Дни… и дни… и дни…"
(из Мечо Пух
)
"Валеше и валеше, и валеше…
...
Дни… и дни… и дни…"
(из Мечо Пух
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Tommi написа:А аз се надявам да не се появи, дори и за 1 минутка.
От млад обещаващ халф, попадение в зимната селекция на Левски, сериозна инвестиция в бъдещето, Димов се превръща в изкупителна жертва само след един слаб мач. Уникални фенове сте вие, псувате си капитана и вицекапитана, дето ги провъзгласявахте за истински левскари. Всеки един дърводелец се оказва супер попълнение и класен футболист, щом попадне в Левски. Мустакатият ви бос дава доста парици за най-грубия играч на "най-грубия" отбор, но при първата му сериозна грешка е обявен повсеместно за тотален некадърник, възходът му е спрян, а съпругата му страда толкова много, че стига до дъното -- да се регистрира във форума. Не знам кой трябва да се смее с главни букви.
По силата на логиката Димов няма да играе и 1 минута в събота, и ще се бори с Огнянов за поста опорен скамейко-отоплител. Най-силното оръжие на академик Гонзи е т.нар. "man management skills" -- знае как да закопае някой, който е сгрешил, в това е много добър.
Tommi написа:yavorescu написа:Колко мача си гледал на Черно море този сезон?
Не съм гледал нито един мач на Черно море през този сезон, защото не даваха по телевизията първия ви мач.
Значи правилно съм предположил. Аз съм гледал 2 наши мача на живо (някои моряци повече) и 3 мача на Левски по телевизията. Не съм си позволявал да коментирам вашия отбор, преди да съм го гледал.
Статистиката от мачовете помежду ни е изключително негативна за нас, вярно е, но традицията се нарушава един ден.
yavorescu написа:Tommi написа:А аз се надявам да не се появи, дори и за 1 минутка.
От млад обещаващ халф, попадение в зимната селекция на Левски, сериозна инвестиция в бъдещето, Димов се превръща в изкупителна жертва само след един слаб мач. Уникални фенове сте вие, псувате си капитана и вицекапитана, дето ги провъзгласявахте за истински левскари. Всеки един дърводелец се оказва супер попълнение и класен футболист, щом попадне в Левски. Мустакатият ви бос дава доста парици за най-грубия играч на "най-грубия" отбор, но при първата му сериозна грешка е обявен повсеместно за тотален некадърник, възходът му е спрян, а съпругата му страда толкова много, че стига до дъното -- да се регистрира във форума. Не знам кой трябва да се смее с главни букви.
По силата на логиката Димов няма да играе и 1 минута в събота, и ще се бори с Огнянов за поста опорен скамейко-отоплител. Най-силното оръжие на академик Гонзи е т.нар. "man management skills" -- знае как да закопае някой, който е сгрешил, в това е много добър.
Аз никога не съм го приемал като "млад обещаващ халф", "попадение в зимната селекция" или "сериозна инвестиция в бъдещето". Не го обвинявам и за отпадането от Търнава. Влезе "на пожар" в много важен момент и все още не се беше ориентирал в обстановката, но това може да се случи на всеки футболист и не е причина, за да бъде обвиняван за загубата.
Също така, никога не съм псувал Йовов или Гаджев и няма да го направя и в бъдеще.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:yavorescu написа:Tommi написа:Аз никога не съм го приемал като "млад обещаващ халф", "попадение в зимната селекция" или "сериозна инвестиция в бъдещето". Не го обвинявам и за отпадането от Търнава. Влезе "на пожар" в много важен момент и все още не се беше ориентирал в обстановката, но това може да се случи на всеки футболист и не е причина, за да бъде обвиняван за загубата.
Също така, никога не съм псувал Йовов или Гаджев и няма да го направя и в бъдеще.
Защо тогава не искаш да играе и 1 минута в събота? Димов знае много добре как се играе на този терен (ако е в лошо състояние) и на всичкото отгоре е наясно с качествата и индивидуалната игра на повече от половината ни титуляри. Единствено психическата атака може да му изиграе лоша шега, иначе откъдето и да го погледнеш, Димов си е коз за Левски.
-
palio_morqka
- Контакти:
Като чета как малоумния Гонзо се опитва да си спаси работата с разни лафове от рода че "трябвало да бъдат мъже,че мача във Варна бил най-важния че после щели да мачкат й т.н.т." ми се иска някой да му каже след разгома над отбора му в събота"Гонзо-тарикат мъж не писка"
п.п.Нека Зелената вълна залее стадиона утре
п.п.Нека Зелената вълна залее стадиона утре
Предполагаемият състав на Левски (според журналистите поне):
Илиев; Башлиев, Иванов, Рисп, Видович; Грийн, Гаджев; Йовов/Младенов, Цветков, Райков; Арс
Илиев; Башлиев, Иванов, Рисп, Видович; Грийн, Гаджев; Йовов/Младенов, Цветков, Райков; Арс
Любопитното е, че през отминалите 10 сезона на Левски са свирени 9 дузпи в мачовете с моряците. От тях столичани са вкарали 7, а двете пропуснати са в един двубой – през сезон 2004/05, когато в крайна сметка срещата във Варна завърши 0:0. От другата страна пък Черно море чака да получи наказателен удар срещу Левски точно 26 години. За последно това се случва през есента на 1985 г. в морската столица, когато при 1:0 за гостите Никола Спасов изравнява от бялата точка. Впоследствие обаче софиянци бележат втори гол и в крайна сметка се поздравяват с победата.