ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот surikat » 01 юни 2011 20:53

Mourinio написа:Логично освободиха тези играчи, единствено съм изненадан, че Тиаго не е сред тях, но всичко това означава, че ще се търсят нови по-класни футболисти на постовете - ляв бек, дясно крило, централен нападател и централен защитник, точно четири нови играчи, но класни

Както всяка година......

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 юни 2011 22:56

surikat написа:
Mourinio написа:Логично освободиха тези играчи, единствено съм изненадан, че Тиаго не е сред тях, но всичко това означава, че ще се търсят нови по-класни футболисти на постовете - ляв бек, дясно крило, централен нападател и централен защитник, точно четири нови играчи, но класни

Както всяка година......

Точно!Но къде по дяволите са резервите?Нали това се опитвам да кажа.Че няма да имаме НИКАКВА резервна скамейка.А и като гледам какво ляво крило имаме...Той за резерва май не става,а ние на него няма да му търсим резерва.Или отварят място за Тошко?Шефовете казали,че отново ще залагат на млади иперспективни играчи и такива от ДЮШ.То това добре,но с тях ако се докопаме до 6-то място ще е успех догодина.А как ще ставаме шампиони 2013 не ми се мисли.Само ще се излагаме на новопостроеният ТИМ арена. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 юни 2011 12:55

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:52, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 юни 2011 16:22

Гочето1913 написа:Първият най-важен трансфер който трябва да направим е Стадион покриващ изискванията за мачове на Лига Европа :!: :!: :!: Не може билетът да струва 6 лева , а да няма една нормална тоалетна дори!Това е неуважение към футболните фенове!За стадон Варна ясно - няма да стане за съжаление!Но поне да направят ако не друго поне една хубава реконструкция на стадион "Тича" който да отговаря на изискванията на УЕФА за мачове в евротурнирите, защото съвсем друго ще е да приемем отбори от ранга на Сапдория, ПСВ и Щутгарт във Варна пред примерно 20 000 зрители!Емоцията е съвсем различна!Аз не мога да разбера ТИМ - сериозна групировка въртяща бизнес за стотици милиони левове да не инвестира максимум 4-5 милиона в ремонт на стадион "Тича"!Хем ще се спести наем за друг стадион когато играем в Евротурнирите и хем емоцията ще е съвсем друга ако мачовете от Евротурнирите са във Варна, защото е срамно да играем мачовете си в Бургас или София!Затова на първо място трябва да се направи СТАДИОНА!Тогава вече повече може да се мисли за селекцията! :!: :!: :!:

ТИМ са се покрили. С Бат Бойко хич не се разбират и временно са се скатали. Не инвестират, не харчат .. дебнат в засада за по-добри времена. Иска ми се, но не вярвам да направят ремонт на Тича. Ако Бойко подне от власт имаме по-големи шансове за стадиона.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 юни 2011 21:09

Кролик написа:ТИМ са се покрили. С Бат Бойко хич не се разбират и временно са се скатали. Не инвестират, не харчат .. дебнат в засада за по-добри времена. Иска ми се, но не вярвам да направят ремонт на Тича. Ако Бойко подне от власт имаме по-големи шансове за стадиона.

То да беше само сега, преди да дойде Бойко на власт пак се ''скатаваха'' за стадиони и пари за трансфери, така че...и между другото, това, което аз съм чувал за техните отношение е точно обратното на това, което ти твърдиш ;)
Последна промяна от Mourinio на 02 юни 2011 22:00, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 02 юни 2011 21:58

и според мен при "червените" имаха повече социални ангажименти от сега... ама да го отдадем на кризата

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 02 юни 2011 23:30

Кролик написа:ТИМ са се покрили. С Бат Бойко хич не се разбират и временно са се скатали. Не инвестират, не харчат .. дебнат в засада за по-добри времена. Иска ми се, но не вярвам да направят ремонт на Тича. Ако Бойко подне от власт имаме по-големи шансове за стадиона.

Нищо подобно. ТИМ много добре играят и с ГЕРБ. Дори са им от основните спонсори. А Б.Б. не смее и да ги закача. Справка - терените в Морска Градина, предстоящите кметски избори.
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 03 юни 2011 12:14

Някой знае ли кои са тези бекове от България с които се преговаря? :?:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юни 2011 14:10

Във връзка с притеснението ми относно лявата зона,все пак има лъч светлина.http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=55762-Силен,слаб,Тиаго в момента е без алтернатива,така,че явно остава ако не вземем ляв бек.Иначе има потвърждение на дестинацията в която би заминал.Кипър.Стряскащото е,че ако не се представят на ниво нашите четири юноши,няма да са част от мъкият отбор.А това намалява опциите на резервната скамейка с още 4 имена.Между другото днес очакваме първото ново поълнение да пристигне във Варна.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”