Черно море представи Жардел!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море представи Жардел!

Мнениеот Sagittarius » 30 юни 2010 21:37

Ох мале,ох кеф!!!Шопите направо са изпаднали в шизофренична истерия от яд и болка,че великия Марио Жардел ще играе в Черно Море,а при тях акостират никому неизвестни анонимни коришки Дембеле мембеле,Даниел Пеевци,някакъв примат Тиеро пиеро и преговаряли за Шеридън.Хахахахахаха,как да не ги е яд бе,как да не ги е яд като си видят мижитурките и погледнат към нашия титан на футбола?Все едно всеки Божи ден да си подкарваш кирливата очукана жигулка ВАЗ и да коментираш съседската ЕС класа Мерцедес?Хахахахахаха и за успокоене си казват "абе аз навремето в училище бях отличник,а оня тройкаджия" - демек ние имаме усурнайси комунистически титли,а те-нула АААХАХАХАХАХАХАХАХА :lol: :lol: :lol: Ах вие мушмуроци,дребни душички,жалки,УЕФА е отразила новината в сайта си,цял свят говори за Черно Море бе ахмаци,живо и умрело разбра,че Жардел ще играе в Черно Море....да не говорим,че сигурно половината от тези които са чули новината знаят,че тук има само един отбор-Черно Море!!!Ахахахаха,я пратете едно писмо в УЕФА бе мишчици,кажете им,че имате един 1/2 финал преди усурнайси години да ви споменат както примерно колонките с "вечна памет" на весниците,на мъртъвците преди 20-30 години дето починали,барем се сети някой за вас,че ви има!ЗА ЦЕЛИЯ ЦИВИЛИЗОВА ФУТБОЛЕН СВЯТ - В БЪГЛАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ОТБОР С РЕНОМЕ-ЧЕРНО МОРЕ!!!ОТБОР ДОСТОЕН ЗА ЖАРДЕЛ!!!Другите там мишкувайте с Тиеро пиеро,Шеридънка,Дембеле и Пеньо.Ех,не ви е лесно,никак не ви е лесно,но СВИКРАЙТЕ,така ще ви боли по-малко,дори може и да ви хареса накрая :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 юни 2010 21:49

С новия си номер 16 Черно море получава една страхотна комбинация "три в едно". От една страна, личи нападател, който "може" играта и дори с бирено коремче сигурно ще вкарва повече от който и да е мениджърски анонимко. От друга страна, имаме ментор, който да помага на младите и неопитни съотборници. С три години е по-зрял от треньора. Обиколил е няколко шампионата из четири различни континента. Видял е върха и падението във футбола.
И на трето, но не на последно по важност място -трансферът на Жардел е хитър и много навременен пиар, благодарение на който всички очи ще са вперени в зелено-белите. И не разбирайте само зрителите на "Тича". Те така или иначе обичат отбора си и ще го гледат с Марио или без. Но феновете пред телевизора от цялата страна вече имат още една причина да следят мачовете на варненци. А щом има запалянковски интерес, има и интерес от нови рекламодатели, спонсори и партньори. Особено ако Жардел е дошъл на родното Черноморие с идеята да играе футбол, а не да почива с бира в ръка на пясъка или пък за да се върне отново към купоните и нощния живот, с които морската столица определено може да го изкуши.
Инвестицията в заплатата на Супер Марио може да се окаже логична и да бъде бързо изплатена, ако още в първите мачове проличи, че нападението на Черно море се води от легендарен голмайстор, пък бил той бавен и понатежал. Така или иначе първенството ни не блести с кой знае какви достойнства, ще ни остане единствено да гледаме дали старият взривоопасен Супер Марио дреме някъде в новия пречистен Жардел.

Както и да го погледнеш все ще е от полза!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 юни 2010 21:52

Рабира се,че ще е от голяма полза.На трикрако столче,да седи в наказателното поле,пак ще е страшилище. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 юни 2010 21:59

more,прочете ли целия коментар?Имаше дори презрителни обръщения към Черно Море.Злобичката изпъква,тресат се от злоба мижитурките списващи шопските медии.Ноооо....абе е**л съм им майката бе,Марио Жардел е в Черно Море и цял свят говори за нас,вие ли никому неизвестни некъдърни и малки журналисти-подлоги ще ме уязвите?Нещастници,обиждайте Черно Морен а средняк КЕЛЕШИ селски,в УЕФА ни наричат ГОЛМ КЛУБ :mrgreen: ,а за ваш'те отборчета знаете ли какво говорят а?Нееее,ама и аз не знам,защото в УЕФА дори не знаят,че съществувате бе ей,камо ли статии да пишат за вас,айде в дивия при Търгу Муреш-за пред света с тях сте еднакво реномирани 8-) .Жоро Атанасов и Жаклин Михайлов да наточат перата и да пишат истерично 8-)

ПС:Днес на трибуните Жардел е предизвикал повече интерес от мача,а Ахмед Ахмед(Дюран Дюран) е гледал повече Жардел как загрява отколкото играта!
Последна промяна от Sagittarius на 30 юни 2010 22:01, променено общо 1 път.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 30 юни 2010 22:00

До more:
Колега, може и да не си бил на стадиона на представянето, но аз размених 2-3 думи с него и въобще нямаше коремче. По-скоро ще откриеш моето ;) А за останалото добре си го казал, но с едно определено условие: да не стане гаф некъв още първите 2-3 месеца. При всяко друго положение ще бъде огромен + за нас. Както го казва и Илиян в интервю(предполагам си го прочел). Евала на Илиян, ако имаше повече хора, които да го изрекат това на висок глас...

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 юни 2010 22:08

Sagittarius написа:more,прочете ли целия коментар?Имаше дори презрителни обръщения към Черно Море.Злобичката изпъква,тресат се от злоба мижитурките списващи шопските медии.Ноооо....абе е**л съм им майката бе,Марио Жардел е в Черно Море и цял свят говори за нас,вие ли никому неизвестни некъдърни и малки журналисти-подлоги ще ме уязвите?Нещастници,обиждайте Черно Морен а средняк КЕЛЕШИ селски,в УЕФА ни наричат ГОЛМ КЛУБ :mrgreen: ,а за ваш'те отборчета знаете ли какво говорят а?Нееее,ама и аз не знам,защото в УЕФА дори не знаят,че съществувате бе ей,камо ли статии да пишат за вас,айде в дивия при Търгу Муреш-за пред света с тях сте еднакво реномирани 8-) .Жоро Атанасов и Жаклин Михайлов да наточат перата и да пишат истерично 8-)

ПС:Днес на трибуните Жардел е предизвикал повече интерес от мача,а Ахмед Ахмед(Дюран Дюран) е гледал повече Жардел как загрява отколкото играта!

Видях ги,но все пак е шопски вестник и няма как да не си показат злобата и завистта,че е отишъл при моряците,а не при книжните "страшилища".Показвам само смисленото в статията,защото искат не искат не могат да отрекат,че е добър ход привличането му и дано получем "три в едно". :)

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 юни 2010 22:10

cristely написа:До more:
Колега, може и да не си бил на стадиона на представянето, но аз размених 2-3 думи с него и въобще нямаше коремче. По-скоро ще откриеш моето ;) А за останалото добре си го казал, но с едно определено условие: да не стане гаф некъв още първите 2-3 месеца. При всяко друго положение ще бъде огромен + за нас. Както го казва и Илиян в интервю(предполагам си го прочел). Евала на Илиян, ако имаше повече хора, които да го изрекат това на висок глас...

Бях и аз не го видях коремчето,но пейснах статията,защото има верни неща. ;)

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 юли 2010 11:05

Levskar_90 написа:Бях сред феновете на Левски, а агитката ви е най селската и смешната в А група има няма 1000 човека. Левскарите пяха и ви надпяваха, а вий викнете С. море и седнете да чоплите, хвърлите после малко димки някой от лапешката ви агитка викнете пак С. море и това. Жалка гледка :( A в успелите отбори визирам Левски Цска и Литекс в последните 12 години. Morski теб те смятам за най интелигентното момче от феновете ви. Имам един въпрос към теб - Абе как аджеба искаш да ви наричат гранд и успял отбор, като за последните 50-60 години рекорда ви е трето място, и доста години престой в Б група ?

Виж сега селянче!Аз съм пето поколение Варненец и си познавам корените!Фен съм на отбор от родния си град!Гордея се с него,без значение в коя група играе и как се е представял през годините.Малко се замисли ти кой отбор подкрепяш,кой те заведе за първи път на мач,и си помисли дали с нещо можеш да помогнеш на отбора в който си прекарал детството си при баба и дядо.Недей да се занимаваш с нас.Ние сме подкрепяли отбора си и в Б гр. и се гордеем,че сме излезли от това положение,благодарение на нас Феновете и благодарение на Варненецът М.Митев.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 01 юли 2010 12:01

Levskar_90, ела да те запозная с моя средняк - Търгу Куреш

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 юли 2010 12:58

ЧерноМореВарна написа:Levskar_90, ела да те запозная с моя средняк - Търгу Куреш

+1000000000!!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”