Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Sagittarius написа:more,прочете ли целия коментар?Имаше дори презрителни обръщения към Черно Море.Злобичката изпъква,тресат се от злоба мижитурките списващи шопските медии.Ноооо....абе е**л съм им майката бе,Марио Жардел е в Черно Море и цял свят говори за нас,вие ли никому неизвестни некъдърни и малки журналисти-подлоги ще ме уязвите?Нещастници,обиждайте Черно Морен а средняк КЕЛЕШИ селски,в УЕФА ни наричат ГОЛМ КЛУБ,а за ваш'те отборчета знаете ли какво говорят а?Нееее,ама и аз не знам,защото в УЕФА дори не знаят,че съществувате бе ей,камо ли статии да пишат за вас,айде в дивия при Търгу Муреш-за пред света с тях сте еднакво реномирани
.Жоро Атанасов и Жаклин Михайлов да наточат перата и да пишат истерично
ПС:Днес на трибуните Жардел е предизвикал повече интерес от мача,а Ахмед Ахмед(Дюран Дюран) е гледал повече Жардел как загрява отколкото играта!
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
cristely написа:До more:
Колега, може и да не си бил на стадиона на представянето, но аз размених 2-3 думи с него и въобще нямаше коремче. По-скоро ще откриеш моетоА за останалото добре си го казал, но с едно определено условие: да не стане гаф некъв още първите 2-3 месеца. При всяко друго положение ще бъде огромен + за нас. Както го казва и Илиян в интервю(предполагам си го прочел). Евала на Илиян, ако имаше повече хора, които да го изрекат това на висок глас...
Levskar_90 написа:Бях сред феновете на Левски, а агитката ви е най селската и смешната в А група има няма 1000 човека. Левскарите пяха и ви надпяваха, а вий викнете С. море и седнете да чоплите, хвърлите после малко димки някой от лапешката ви агитка викнете пак С. море и това. Жалка гледкаA в успелите отбори визирам Левски Цска и Литекс в последните 12 години. Morski теб те смятам за най интелигентното момче от феновете ви. Имам един въпрос към теб - Абе как аджеба искаш да ви наричат гранд и успял отбор, като за последните 50-60 години рекорда ви е трето място, и доста години престой в Б група ?
ЧерноМореВарна написа:Levskar_90, ела да те запозная с моя средняк - Търгу Куреш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост