Iceberg написа:КироВарна написа:Вече малко по спокойно и със повторения,изгледах мача на запис по телевизията!!!Положението,което най много ме интересуваше,беше отмененият гол на БИЖЕВ!!!Положението е възлово не само за резултата,но и за развоя на мача!!!Защото,ако нашите бяха повели,играта ставаше друга....друго щеше да е и тактическото подреждане на двата отбора.Друга щеше да е и психологическата нагласа на футболистите!!!Долната мунда Вихрен Манев,прекрасно знаеше всичко това и си позволи да отсъди нещо,което и родната му майка не би одобрила!!!Нямаше никакво подозрение дори,че нашият нападател е нарушил правилата!!!Подаръкът на споменатата вече мазмантия,беше с голяма стойност,защото дори и на бабичките по балконите на бл 1 в Чайка,им беше ясно,че един гол ще реши този мач!!!Не искам нито да оправдавам нашите,нито да отричам,че Левски ни превъзхождаше тактически!!!Но се оказа,че в начина на игра и в тактическата постройка,огромен дял имаше отново съдията!!!Неоспорим факт е,че въпреки слабата игра и явното пренавиване,нашите футболисти играха много по добре през първото полувреме!!!Устройвайки цирка с изританата бутилка,Ст.Ст. много добре знаеше,какво прави!!!Падналия гол,в много удобен момент за сините,след груба наша грешка им дойде дюшеш!!!Треньорът им направи всичко възможно,да не се играят двете минути продължение на първото полувреме,за да се приберат на почивка отборите в състоянието и впечатлението от гола!!!Нещастен и отчайващ за едните,щастлив и ентусиазиращ за другите!!!През второто полувреме практически футбол не се игра!!!Левскарите лежаха и се търкаляха по терена,в неистови мъки!!!Съсипан от тревоги д-р Вихрен Манев,забрави че има носилка,с която берящия душа пациент може да бъде изнесен от терена....за да умре спокойно,обкръжен от грижите на най близките си хора!!!Сините бяха дълго и грижовно лекувани на игрището.....и като по чудо оживяваха,някои дори проходиха!!!Това разбира се е част от играта,макар че се приема,като прийом на малките отборчета!!!Както и факта,че Ст.Ст. замени централния си нападател Махмудов,с централен защитник.... панически пазейки резултата!!!Така или иначе,ни биха и ги поздравявам!!!Не може да се отрече факта,че бяха по нахъсени....а играчът на мача Борислав Цонев,беше действително блестящ!!!Искам да помоля,тези от нашите фенове,които критикуват отделни футболисти,като виновни за загубата да се позамислят малко!!!Когато отборът е загубил и на играчите им е тежко,те имат най голяма нужда от нашата подкрепа!!!Истинския моряк си личи след загуба,защото МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Киро, много пъти съм бил напълно съгласен с твои мнения. Тоя път обаче въобще не е така! Нямам намерение да споря, нито да умувам много по написаното, това е твоето мнение. А и те вече доста хора ти го казаха. И за съдията и за показаното от Левски. А относно "тези от нашите фенове, които критикуват отделни футболисти,като виновни за загубата", поне за мене си де, ще ти кажа, че моето е по-скоро констатация: НЯМА ПРАВО централния защитник в такава ситуация да се прави на Меси и Марадона взети заедно!!! Явуреску казва :"случва се". Така е, случва се, но не трябва! Да се подхлъзне, да го преминат, да си вкара автогол дори, при опит да изчисти - може да се случи. но да се мъчиш да правиш разни фъртъци при такава ситуация, да прекарваш топката зад опорния си крак в наказателното поле при налитащ противник - си е престъпление! Тая топка, трябваше да е на НИПКИК-а на покрива, отгоре качена или поне на шивашкото "Дружба", не го знам работи ли още или го закриха и него вече.. И тук не става дума за обвинения спрямо него само, защото ако другите бяха играли както можем, резултата нямаше да е този?! Но е факт, че Траянов направи една огромна глупост, която реши мача и това не бива да се премълчава. Поне за да не се допускат такива простотии занапред. И да, тежко ще му е сигурно, но трябва да си носи кръста и да го преживее. А иначе подкрепата ще я има занапред, както от мен, така и от останалите ни фенове, надявам се. Признавам си, аз го харесах това момче и даже сметнах, че сме си решили проблема в центъра на защитата. Освен издънката, между другото, през останалото време беше един от най-стабилните ни играчи. Ще видим занапред как ще се представя и дано му е обеца на ухото, ама такава, като котвата на Титаник
"Дружба" работи все още криво-ляво,а че топката в пеналта не се размотава,го пише във всеки учебник!!!Вярно е,че ТРАЯН сгреши и ще си носи кръста!!!Ние обаче трябва да го подкрепим,защото той е от нашия отбор!!!Нямал съм пред вид конкретни хора....дори на Мишо не отговарям директно,а той го заслужава!!!Иска ми се само момчетата да се вдигнат по бързо и да излязат от дупката!!!