Eastern написа:....................Китанов.....................
Стенио....Паланков.........Кули.......Венков
................Клок...........Бурабия...........
Курьор.............Бургхард.....................
.............................................Райков
.......................Бижев......................
Прогноза 2:0 (Райков, Курьор)
Според мен единствените абсолютно сигурни за местата си в състава по постове са Жоро,Мишо,Клок и Райков.Останалите могат да бъдат завъртени според това какво е сънувал Адмирала.
Жоро
Станчев Кулибали Паланков Мишо
Стенио/или някой друг/Клок Бургхард Райков
Бурабия/Ернандес/
Курьор
Това е което си мисля че ще е,освен ако не стане 3-5-2 или 3-6-1 Без да съм гледал Динамо си мисля че трябва да затворим фланговете за да успеем.
Както написах и преди мача в Бургас,играч като Курьор можещ да вкара от всяко положение ТРЯБВА да играе в атаката.Нека е фалшива девятка,нека е свободен електрон,но да бъде в предни позиции.Просто това момче има афинитет към гола.А ако Ернандес е някъде около него,ще гледаме най доброто от двойните подавания и извеждащите пасове зад гърба на защитата.Тези двамата са "родени" един за друг.Имат си синхрон и не е за пренебрегване този факт.Относно класиране в следващият кръг съм повече от оптимист,защото ако не друго/това специално за МИШО/,Адмирала е доказан треньор в мачове на елиминации.Там му е силата,там показва класата си.Спомнете си как неутрализира далеч по силни от нашият отбори и само малшанса/и класа в отбора/ му поречи да закачи още скалпове във визитката си.Но с такива проблеми в отбора,с толкова изтекли навън играчи и за капак тази контузия на Бакари,дори и да отпаднем от Европа,няма да е трагедия.Трагедия ще е ако Лудогорец отпаднат,заради ОГРОМНИТЕ за нашите стандарти суми налети там.При нас-ами това са играчите за А група и няма да се правят трагедии,защото бюджета си е същият.Ако дай Бог минем в следващият кръг,може и да вземат още един играч,но с Ернандес кръга се затвори си мисля.Това е отбора,това са нашите момчета.УСПЕХ МОРЯЦИ!