Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот зеления » 24 авг 2016 23:13

Sole написа:То беше ясно,че Матиас нямаше реална представа какъв таралеж си слага в гащите с отиването си там.Вземи ти остави Варна и отиди в циганията в Грузия 8-) Очаквам Гонзо да реагира светкавично и да го прибере обратно.Сигурен съм,че Матиас с удоволствие ще се завърне на Тича, най малкото докато изчаква за по добра оферта от чужбина.
Как Ви звучи: Бакари-Кузма-Курьор в нападение и зад тях Жоро Илиев . ;)

Звучи прекрасно. И аз това си мислех преди малко.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 24 авг 2016 23:28

А бе не е чак такава цигания в Тбилиси. Голям град е и има какво да се види. Обаче да си турист в Грузия, най-много за две седмици и толкоз. Беднотията е голяма, спор няма. Не са Европа, и скоро няма да бъдат, колкото и да им се иска.

Матия реално нищо не игра там. В квалификациите за Шампионска лига си беше резарва и игра малко. Динамо Загреб им разказаха играта. Накрая с/у ПАОК пък въобще не беше в групата.
Там има и едно българче с него Стефан Велев (в Левски беше преди години) и той нищо не игра. Може и него да разкарат.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 авг 2016 00:06

Няма какво да се мисли! Курьор е машина, супер би паснал, защото отдясно имаме само Секо.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 авг 2016 01:49

Матиас Курьор е много добра опция , дано Гонзо му обърне внимание. Тогава напред ще бъдем машини!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 09:44

зеления написа:
Sole написа:То беше ясно,че Матиас нямаше реална представа какъв таралеж си слага в гащите с отиването си там.Вземи ти остави Варна и отиди в циганията в Грузия 8-) Очаквам Гонзо да реагира светкавично и да го прибере обратно.Сигурен съм,че Матиас с удоволствие ще се завърне на Тича, най малкото докато изчаква за по добра оферта от чужбина.
Как Ви звучи: Бакари-Кузма-Курьор в нападение и зад тях Жоро Илиев . ;)

Звучи прекрасно. И аз това си мислех преди малко.

Много добре звучи !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 авг 2016 11:30

..и аз много бих се радвал да се върне, ама май не съм обнадежден колкото вас, че това ще се случи :roll: дано не се върне в Лудогорец, че ще му дадат доста повече пари, а и сигурно ще искат попълнение на състава за ШЛ :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 25 авг 2016 12:34

ogrizko написа:..и аз много бих се радвал да се върне, ама май не съм обнадежден колкото вас, че това ще се случи :roll: дано не се върне в Лудогорец, че ще му дадат доста повече пари, а и сигурно ще искат попълнение на състава за ШЛ :roll:

Мисля, че няма да има право да играе в ШЛ за Лудогорец, защото вече е играл тази година с друг отбор в турнира. Но задължително Гонзо трябва да го привлече! В момента крилата ни са под всякаква критика, може би само Секо се справя що-годе добре. Курьор познава Варна, обича града и отбора, любимец е сред феновете. Задължително трябва да се направи всичко, за да се върне в Черно Море!
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 авг 2016 13:30

thisisthelife написа:
ogrizko написа:..и аз много бих се радвал да се върне, ама май не съм обнадежден колкото вас, че това ще се случи :roll: дано не се върне в Лудогорец, че ще му дадат доста повече пари, а и сигурно ще искат попълнение на състава за ШЛ :roll:

Мисля, че няма да има право да играе в ШЛ за Лудогорец, защото вече е играл тази година с друг отбор в турнира. Но задължително Гонзо трябва да го привлече! В момента крилата ни са под всякаква критика, може би само Секо се справя що-годе добре. Курьор познава Варна, обича града и отбора, любимец е сред феновете. Задължително трябва да се направи всичко, за да се върне в Черно Море!

И аз мисля, че на нормална заплата за нашите стандарти би се съгласил да играе отново в Черно Море. Все пак във Варна се чувства добре и е уважаван от феновете.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 14:12

Mathias_Coureur написа:
thisisthelife написа:

И аз мисля, че на нормална заплата за нашите стандарти би се съгласил да играе отново в Черно Море. Все пак във Варна се чувства добре и е уважаван от феновете.

ти си пристрастен, нямаш право на мнение за Курьор :) хаахаха

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 25 авг 2016 15:56

Отговора на момчето от Дания:

Re: t-shirt

Изпратено на: 25 Авг 2016 10:18
От: VarnaDenmark
До: Кролик
Hi,

Thank you for your message!

My shirt size is XL and here's my address:

xxxx
xxxx
xxxx

Just let me know the price and if I can pay you via Paypal, bank transfer or anything else, and I'll be happy to reimburse your expenses. Your help is much appreciated!

Best regards,
Martin

Тези дни ще му взема 1 и ще му я пратя.

Върни се в “Черно море”