Честно казано, се очудвам от реакцията ви във форума след този мач. С ръка на сърцето си, никой от вас не може да отрече, че играхме по-добре от вас в този мач. Такова окопаване и само рушене, друг отбор не може да го направи. Първото полувреме трябваше да водим с разлика.. Скачате срещу дузпата, но никой не коментира, играта съка първото полувреме, положението в края, в което също имаше задържане. Колкото до самото положение за дузпа, от това, което видях на стадиона дузпа имаше, ще го гледам днес и на повторение.
Не отива на отбор с традиции като Черно море, такова поведение. Изумен съм, че огромен процент от хората, от отбора на Черрно море(достоен клуб от първите въобще в БЪЛГАРИЯ), одобряват постъпката на някой си ШАБАН??!! Ето това не ви прави чест. За нас Европа не е фикс идея, но вчера отбора игра мъжки и за мен лично ви надиграхме. Вие също имахте няколко положения от контри, незнам защо равния мач за вас е лишен от логика?!! При 3 положения във вашетъо наказателно поле, при които ако погледнете обективно ще видите, че резултата е съвсем нормален. Ами ако се беше свирила ръката първото? Мача се отваряше, щяхте излезете от опълчението, и на контра ви вкарвахме поне още един...но като и да е.
Твърдението, че Гигов урежда мачове е толкова смешно и въобще не смятам да го коментирам. Ние за разлика от вас, не искаме на всяка цена в Европа, ако не го заслужим(мачовете с Видима, с Миньор на Васил Левски и т.н. го доказват).
Погледнете малко реално. Имате не лош отбор, който ако реши да играе се вижда, че има потенциал, а вместо това само се окопават и разчитат на бутане и кюскане. Имате по-лесна програма, ще се класирате в Европа с оглед на мачовете, които ние имаме. Ние играем колкото можем, мач за мач - с тези футболисти толкова. Живи и здрави
Локо Сф - Черно море - 1:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Току що имах късмета да говоря лично с Чечо.Човека освен всичко друго ми сподели и факта че имаме двама футболиста които заради жълти картони пропускат следващият мач.И най лошото е че това са двамата Сашовци.И при контузията на Адемар и Росен Колев човека ме пита-а как сега аз да сглобя състава?И е прав.Чечо вика че Генов е бил с листче с ноимерата на играчите от Черно море които задължително трябва да бъдат санкционирани с жълт картон.Това също влияе в голяма степен в борбата за четвъртото място.Треньора накрая ми заяви че тази нещастна загуба на точки в следатвие тенденциозното съдийство само е амбицирало отбора и лично него още повече.Така че на щурм срещу съдийската мафия и съдийските отборчета.Нека накрая ние да триумфираме и играем в Европа.Лично аз до сега бях на кантар/да не кажа против/относно излаза ни в Европа,но сега искам да го нахакаме на шопските наглеци!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- zelena_varna
- Контакти:
Хубаво е да чуем(прочетем) мненията на феновете на Локо Пловдив и Берое те ще са най-обективни. Ние и феновете на Локо София сме ясни...
-
ShooterMan
- Контакти:
Обади се на Чечо и му кажи,че освен Сашовците мача с Калиакра го прупуска и най-добрия ни халф-Камазола.Снощи бразилеца направо ги счупи второто полувреме....хубавото е,че ще играят с Миньор,надявам се да се справим с Калярито....Дяков и Мишо в центъра,отляво Тиаго,десен бек излиза Янчо Андреев,на мястото на Камазола не виждам кой ще играе,може би трябва да се пробва с двама офанзивни халфа-Жоро и Ратника,Гравесена сам отзад
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Sofia 1929
- Контакти:
ShooterMan написа:Обади се на Чечо и му кажи,че освен Сашовците мача с Калиакра го прупуска и най-добрия ни халф-Камазола.Снощи бразилеца направо ги счупи второто полувреме....хубавото е,че ще играят с Миньор,надявам се да се справим с Калярито....Дяков и Мишо в центъра,отляво Тиаго,десен бек излиза Янчо Андреев,на мястото на Камазола не виждам кой ще играе,може би трябва да се пробва с двама офанзивни халфа-Жоро и Ратника,Гравесена сам отзад
Старши треньорът на Черно море Стефан Генов: "Изиграхме един доста добър мач, с много голови положения и пред двете врати. Те изпуснаха и ние изпуснахме. В края на срещата двата отбора много се изнервиха и се стигна до излишно напрежение. Изкарахме си глупави картони. Не може да работим по този начин, защото ще ни глобят. Съдията може да си прави какво иска, ние не трябва да реагираме така."
"Който е най-достоен, той ще играе в Европа. Да не коментираме повече имаме ли шансове и така нататък. Програмата е тежка, а всеки мач е труден. Няма да се примири! Ще направим каквото зависи от нас", каза още Генов.

-
ShooterMan
- Контакти:
Старши треньорът на Черно море Стефан Генов заяви, че ръководството на "моряците" ще подаде жалба срещу съдийството на Антон Генов при равенството 1:1 с Локомотив София. "Мачът стана нервен, след като Антон Генов свири дузпата за Локомотив. Мисля, че се получи добър двуостър мач", коментира наставникът на Черно море. "Те пропуснаха изгодни положения, ние също не реализирахме нашите. Не може да се работи по този начин", добави старши треньорът на "моряците".
"Това е най-авторитетният съдия, но не може така да свири. Не свири с еднакъв аршин, а аз не мога да направя нищо. Видно е, че има тенденция в неговото съдийство", каза още Стефан Генов.
"Това е най-авторитетният съдия, но не може така да свири. Не свири с еднакъв аршин, а аз не мога да направя нищо. Видно е, че има тенденция в неговото съдийство", каза още Стефан Генов.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Sofia 1929
- Контакти:
Имаше ли игра с ръка на Танко Дяков, през първото полувреме?

-
ShooterMan
- Контакти:
Sofia 1929 написа:Имаше ли игра с ръка на Танко Дяков, през първото полувреме?
Това,че някой е играл с ръка не значи,че има фал или дузпа!Не Танко игра с ръка,а топката бе изритана в ръката му и НЕ Е нарушение това.Знам,че вие сте свикнали да биете дузпи всеки мач(както и измислените фалове на Марчо кривия нос),но гледай малко футбол и от нормалния свят....
ПС:Какъв картон заслужаваше рендето Св.Дяков,когато този грозник изрита падналия на земята Камазола?Генов видя това и му даде само ЖК
ShooterMan написа:Обади се на Чечо и му кажи,че освен Сашовците мача с Калиакра го прупуска и най-добрия ни халф-Камазола.Снощи бразилеца направо ги счупи второто полувреме....хубавото е,че ще играят с Миньор,надявам се да се справим с Калярито....Дяков и Мишо в центъра,отляво Тиаго,десен бек излиза Янчо Андреев,на мястото на Камазола не виждам кой ще играе,може би трябва да се пробва с двама офанзивни халфа-Жоро и Ратника,Гравесена сам отзад
Няма да играе и срещу Миньор, ако не се лъжа поне един от двамата вече беше наказван за 5-ти жълт картон, а при нови 4-ри поредни картона горят за 2 мача...гадния п..... А.Г. добре е проучил, кои играчи висят с картони, според мен Мишо Лазаров ще играе десен бек, Танко и Тиаго в центъра, а отляво Тодор Колев, няма кой друг, просто друг десен бек освен Лазаров нямаме, едва ли ще се рискува с Андреев, който няма никакъв опит в такива мачове, отсъствието на Камазола е по-кофти, в такъв случей Жоро Илиев с Петков в центъра, дясно крило Румен, ляво МараДончо и напред Ратника и национала
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
-
ShooterMan
- Контакти:
Камазола е с 5-ти ЖК и за Миньор ще е на линия,няма място за притеснения.Сашо Беройския може да е с 9-ти картон,всъщност той е най-вероятно.За Перник десен бек ще е Мишо Лазаров,тогава Сашко ще се е върнал в центъра до Танка....А за Каварна-Тошко ляв бек?Не човек,не,по-добре Исмет Мурадов да дебютира,в никакъв случай Тошко ляв бек,може Дончо ляв бек,но Тошко колкото пъти е играл там-толкова пъти се е ос*ал