Всички моряци в Каварна днес
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ron Jeremy
- Контакти:
Re: Всички моряци в Каварна днес
Айде стига с тоя кривия стига сте го дъвкали ебахти очернихте Жоро , заради тоя поне малко не се ли усещате...
ex Popeye
зеления написа:Ами защото не четеш предните поустове."...Кривия дойде на почивката на мача с Ботев и каза "Аз ви нося на гърба си",освиркване,псувни..."

П.С. Между другото колкото и тъпо да звучи тоя пост го бях прочел ама явно ми е излязло от акъла....И аз изпуших май вече......

-
- Контакти:
Не Попай,не,Жоро се очерни сам,никой не го е чернил и не го и черни.Ако вместо Жоро тартор на групичката която ни направи за резил и позор беше Борносузов как щеше да е?Тука щеше е бълвоч от псувни по негов адрес,а посрещането на Кривия щеше да е като любяща среща.Всячески се стремим да го дистанцираме от ситуацията,не мислиш ли,въпреки,че като капитан,като лидера на отбора и групичката е първо наясно с всичките им бакии,второ-деен участник,или в Монтана не игра?Трето-толкова ли не можа да ги озъпти...или не искаше май?Това ще кажа за Жоро,защото пак казвам,ако не говорехме за Жоро щях да кълна и да настоявам да е баш първия изгонен.Това да му се вземе лентата е задължително и най-малкото,ама най-малкото с което може да се отърве.Миро Манолов добре,че 1 година е контузен,защото Бог знае дали щеше да е в крамолите на групичката на която и той е член,че можеше втория голям любимец да е също в мръсния кюп.Факта,че по-тихите момчета,лоялните,като юношите,малко по-големия Тошко,Сашо Шерифа и Станислав не са в тази група,не движат с нея говори за огромни разминавания и доказва какви са ги вършели.Кривия дойде да говори с нас,каза,че ни носи на гърба си(което се доказа като 100% факт),щеше да каже и още неща,но го псуваха и той си замина към терена.Каза,че са го изгонили футболистчета - днес същите изгониха Косата,вдигнали мерника на Жардел моля ти се!?И треньори избират вече,и селекциите ще правят,и заплатите ще определят....я малко да се осъзнаем кой какво тръгна да си позволява и докъде стигнаха нещата и наглостта на някои хора.Гоним групата,оставяме Жоро,даваме лентата на Шерифа и каквото било-било,че колкото повече дълбаем,толкова повече псуваме.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Стрелец, а какво мислиш за Пиргов? Според тебе и той ли е в кюпа? След мача в Монтана доколкото си спомням се закле в детето си....Според мен Денчев сега е задължително, да бъде титуляр за сметка на Пиргата, мисля че спечели симпатиите на всички...
В момента Денчев е в по добра форма..трябва 100% да му се даде шанс според мен.Пиргов да си почине малко 

-
- Контакти:
Мисля,че ясно ти казах,коя е групичката и какъв е нейният състав.Но ще я повторя - Жоро Илиев,Бачев,Миро,Юрука,Дани Г,Домакинов,Илко,а от няколко месеца вербуват и Дани Димов на когото му хареса явно да е покрай старите кучета,да е тежкарче ли,не зная...Конкретно за Пиргов - абсолютно умишлен ЧК,на 100% умишлен.Може да е знаел какво ще последва и да не е искал да се излага дотам чак,но,че е член на групата е факт,както виждаш тя консолидира т.нар. бивши цесекисти,Милен Петков и той е от там.Кой от тях как е играл,сам си прави извода.Но забелязал ли си,че когато един от тях не играе-никой не се напъва от останалите?В Пловдив на Лаута,в Монтана,Каварна...бяха като сиамски близнаци,еднакво неадекватни на терена.Къде и как са се наговаряли,Жардел ли им е тръна в очите,тото ли са пускали,това никой не може да каже.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Останалите са ясни вече.Нямам съмнения относно тях, но Пиргов все пак се закле в детето си, че са играли колкото могат.....Така или иначе Денчев задължително титуляр, Илко ако иска да си ходи в ЦСКА, нали напъваха да го вземат..
blue,lagoon написа:Пичове не се впрягайте. Знам че Ви боли,ама нищо не е във ваши ръце. Просто помията във футбола е огромна. Всичко е залози,интриги и номера. Как да играят,като не е трябвало да играят? Не знам по какви причини,но за мен нещо много често взеха да играят симулативно. И не само те. Вижте Акулите,вижте Цска в началото,вижте Левски сега! Всичко е помия. Лошото е че редовите фенове страдат. Скоро съвсем без публика ще останат мачовете. Само Ловешкия бандит си плете кошницата. До Бате,Жилина и Дебърцините обаче. Хайде със здраве. Поздрави на Морския!
Лагуно жив ли си

Иначе си прав, но това е жалко....
Гарф, няма нужда да го банваме, те ТИМ го баннаха вече

-
Mussolini написа:Останалите са ясни вече.Нямам съмнения относно тях, но Пиргов все пак се закле в детето си, че са играли колкото могат.....Така или иначе Денчев задължително титуляр, Илко ако иска да си ходи в ЦСКА, нали напъваха да го вземат..
Пиргов се закле,че ТИМ не уреждат мачове!А не че играчите не правят каквото си искат.Това е тема за друга клетвяа,май?
Green Beast написа:Mussolini написа:Останалите са ясни вече.Нямам съмнения относно тях, но Пиргов все пак се закле в детето си, че са играли колкото могат.....Така или иначе Денчев задължително титуляр, Илко ако иска да си ходи в ЦСКА, нали напъваха да го вземат..
Пиргов се закле,че ТИМ не уреждат мачове!А не че играчите не правят каквото си искат.Това е тема за друга клетвяа,май?
Да, действително се измъква доста ловко от въпроса.Те какво го питат, той какво отговаря...Да си ходи.Или да бъде резерва.И без това Денчев направи чудесни два мача.